Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten przystojniak czeka już w kojcu i grzeje budę, a ta dziewczynka chętnie pochodzi z sunia po lesie.
Baryś i Maria, czyli komitet powitalny w pełnym składzie.

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata pieniazki dla tej suni proponuje zbierac na twoje konto bo ty nie mozesz nam wystawic faktury wiec i z placeniem bylyby problemy, jedno co mozemy dac suni na droge jak oczywiscie nie wymknie sie nam z mozgow :evil_lol: to tabletki na odrobaczenie.

Posted

Agata, tabletki na odrobaczanie Ci damy dla niej, a odpchlimy i odkleszczymy ją tutaj. Możemy dać Ci także karmę. Sunia nie wygląda na chorą, raczej jest tylko bardzo samotna i zdołowana, źle odżywiona.

Posted

Ada-jeje, za sterylkę lecznica wystawi wam normalnie fakturę na waszą organizację. Jeżeli będzie konieczne przywiezienie suni z łodzi , to mogę wziąć paliwo też na fakturę. Innych wydatków nie będzie raczej.
Karmę weźmiemy jeśli wam zbywa, jeśli nie to damy radę.
Nie chcę zbierać pieniędzy, bo zbierałam już na Pusię i jako osoba prywatna mogę mieć kłoppoty.

Posted

Agata, wiec sprawa za sterylke, szczepienia zalatwiona, wetka wystawi fakture na nasza org. tabletki na odrobaczenie oraz 10 kg. karmy wyslemy razem z sunia a my ja tylko odpchlimy w dniu zabrania, pozostaje tylko dograc koszty za paliwo, w tym przypadku nie moze byc na fakture bo dopiero dogrywamy ta sprawe (uchwala zarzadu) ktorej jeszcze nie ma.:shake:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Agata, wiec sprawa za sterylke, szczepienia zalatwiona, wetka wystawi fakture na nasza org. tabletki na odrobaczenie oraz 10 kg. karmy wyslemy razem z sunia a my ja tylko odpchlimy w dniu zabrania, pozostaje tylko dograc koszty za paliwo, w tym przypadku nie moze byc na fakture bo dopiero dogrywamy ta sprawe (uchwala zarzadu) ktorej jeszcze nie ma.:shake:

OK, jeśli będzie potrzeba zbiorę pieniążki na paliwo na moje konto. Na razie czekam na odpowiedź Elzy. Być może wcale nie będa potrzebne.

Czy sunia jest jeszcze w tym syfie?

Posted

Czekam w takim razie na info komu mam przelać pieniążki z bazarku.

Słodka Marysia:lol: to twoja pociecha Agata 69? Rośnie Mały dogomaniak!
A Baryś ślicznie się smieje, widać, że chłopak zadowolony!!!:loveu:

Posted

[quote name='IKA & SONIA']Czekam w takim razie na info komu mam przelać pieniążki z bazarku.

Słodka Marysia:lol: to twoja pociecha Agata 69? Rośnie Mały dogomaniak!
A Baryś ślicznie się smieje, widać, że chłopak zadowolony!!!:loveu:

Taak, to moja najmłodsza i najlepsza wolontariuszka. całuje wszystkie psiska na ulicy. Ciekawe skąd te geny?:diabloti:

Posted

Agata69 napisał(a):
Taak, to moja najmłodsza i najlepsza wolontariuszka. całuje wszystkie psiska na ulicy. Ciekawe skąd te geny?:diabloti:

Na pewno po Tobie :loveu: No w końcu Ty też jesteś Dogomaniaczką :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Agata, Kluska4 na transportowym pisała, że jedzie Katowice- Sopot.
To może podrzuciłaby Ci suńkę prawie na miejsce ?

Napisałam do niej. Czy twój transport zawiódł?

Posted

Mój transport jest aktualny. Mam dwie możliwości. Jeśli nie pojedzie Bartek (ciągle ma wyłączony tel.), to Tomek zabierze sunię z Krakowa, jutro będę wiedziała, którego dnia dokładnie. Ale przy tej drugiej opcji do Zgierza będziesz musiała dojechać.
Nie gorączkuj się :lol:, nie warto. Oczywiście chłopaki przewożą suńkę gratis. ;)

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Mój transport jest aktualny. Mam dwie możliwości. Jeśli nie pojedzie Bartek (ciągle ma wyłączony tel.), to Tomek zabierze sunię z Krakowa, jutro będę wiedziała, którego dnia dokładnie. Ale przy tej drugiej opcji do Zgierza będziesz musiała dojechać.
Nie gorączkuj się :lol:, nie warto. Oczywiście chłopaki przewożą suńkę gratis. ;)

Wiem że nie warto. Mam za dużo zmartwień ostatnio, nawet dzieciakom sie obrywa przez to. Do tej pory nie miałam problemów przynajmniej z kasą. Ale ten czas sie skończył.

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
A pieniążki na paliwo komu mogę przelać? Ile potrzeba?

Jeśli będzie trzeba ja pojade do Zgierza po Czapi. Ale jeszcze wszystko sie rozstrzyga więc sie wstrzymaj. Dam ci znać na priw jak będą potrzebne.
Chyba, że chcesz wesprzeć Czapi np. na karmę.

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Nie doczytałam, że transport jest gratis :oops: Ale może na inne potrzeby Czapi mogłabym jeszcze wpłacić?

Napisz do Ada-jeje, ona poda ci konto. Bardzo dziękuje w imieniu Czapi.

Posted

Agata69 napisał(a):
Jeśli będzie trzeba ja pojade do Zgierza po Czapi. Ale jeszcze wszystko sie rozstrzyga więc sie wstrzymaj. Dam ci znać na priw jak będą potrzebne.
Chyba, że chcesz wesprzeć Czapi np. na karmę.

Karmę dostanie, 10 kg worek.