Ada-jeje Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Natalio skontaktuj sie z hanek, i podaj jej tresc ogoszenia, i wtedy juz moznesz sunie oglaszac, nie czekajac na Weronike, to Weronika zobaczy gdzie sunia jest juz oglaszana i nie bedzie powtarzac ogloszenia tam gdzie ty juz to zrobilas. Quote
Kluska4 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wreszcie do Was dotarłam :lol: Ale sunia szczęśliwa :loveu: W drodze była taka cichutka i trochę przestraszona, ale widzę, że u Agatki rozkwitła .... zresztą wcale się nie dziwię ;) Quote
Agata69 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Kluska4 napisał(a):Wreszcie do Was dotarłam :lol: Ale sunia szczęśliwa :loveu: W drodze była taka cichutka i trochę przestraszona, ale widzę, że u Agatki rozkwitła .... zresztą wcale się nie dziwię ;) Witaj, Kluska. chyba przynosisz szczęście tym zwierzakom.... Quote
Reno2001 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 jeju, dziewczyny jakie cudne zdjęcie: http://img66.imageshack.us/img66/4697/dsc3659bs3.jpg Po prostu nie mogłam się napatrzec. Normalnie jak z kalendarza. Takie ciepłe i klimatyczne ... Kciuki za domek Lenki. Quote
Ada-jeje Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Kciuki sie przydadza, bo Dt u Agatki tylko do konca wakacji, ale my wierzymy ze wystarczy tyle czasu zeby Lenka DS znalazla. Quote
Agata69 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Czy robicie coś w sprawie DS dla suni? Jutro sterylka. Quote
Weronikaa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja wczoraj ją ogłosiłam na paru stronach, podając przy tym Twoje namiary. Dziś IKA&SONIA miała powtórzyć ogłoszenia ;) Quote
IKA & SONIA Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Verdana]Lenka jest na:[/FONT] [FONT=Verdana]www.animalia.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Verdana]http://ale.gratka.pl/[/FONT] Quote
Agata69 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Lenka juz po sterylce. Jest teraz pod troskliwą opieką Eli. Rachunek wysle pocztą, prosze o szybkie uregulowanie , bo nie chcę zawieźć zaufania mojego kochanego Weta. Quote
Ada-jeje Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Agatko w dniu w ktorym otrzymamy fakture przelejemy pieniazki, mozesz spac spokojnie, mam nadzieje ze na fakturze jest nr. konta odbiorcy. I napisz nam jak sunia zniosla sterylke :crazyeye: Quote
Agata69 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No dobrze, cieszcie sie ze mną. Bella bardzo dobrze zniosła sterylkę. Jest już na nogach. Zapoznała sie ze stadem, Elą i pania Basią. Poznała też pana Andrzeja, który stwierdził, ...że jest sliczna. Bo Bella... jest juz w swoim domu!!! Bellusia ma spore towarzystwo, bo w domku jest aż 11 piesków! I dużo, dużo kotów. Jej pani nie pracuje, przy zwierzętach pomaga jej pani Basia. Bella ma do dyspozycji ogromny ogród. Już wybrała sobie koszyk, najblizej drzwi. Nie wierzycie? Ja też... Quote
Jade_Natalia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :crazyeye:Jak to w swoim nowy domu?:multi: Quote
IKA & SONIA Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Poważnie????? Nie mogę w to uwierzyć, przecież doipero wczoraj robiłam ogłoszenia Lence a tutaj taka niespodzianka!!!! :crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Weronikaa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jeeeeeeeeejuuuuu !! :loveu::loveu::loveu: Ja tak samo !!!!! Ogłaszałam ją i nawet byłam bez entuzjazmu, że ktoś się nią zainteresuje !!!!!!! :multi::multi::multi: jupi jupi jupi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skończyła się batalia o domek !!!!!!!! bądź szczęśliwa psinko !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agata69 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Pąństwo zachwyceni Lenką-Bellą. Że taka grzeczna i miła i w ogóle. Stado ja zaakceptowało, koty też. Ona nie zwraca uwagi na koty. Podchodzi do pani, kładzie łepek na kolana. Uwielbia swojego pana. Dzisiaj ma spać z państwem w sypialni. państwo chętnie podpiszą umowę adopcyjną. A ja już sie wprosiłam na wizyte poadopcyjną. Jedyne co zagraża suni w tym domu to zagłaskanie na śmierć.:diabloti: Quote
Ada-jeje Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Agatko napisz jeszcze raz ze to prawda, :lol: bo mnie wydaje sie ze chyba snie:crazyeye: tak bardzo martwilysmy sie ze LENKA vel BELLA nie tak szybko domek znajdzie :shake: sama przeciez pisalas ze ta para jest brzydka, jak to los potrafi platac figle :evil_lol: ale tym razem szczesliwe fgle :multi::multi::multi: Dziekujemy Agatko tobie, Kluska za pomoc a dla Beluni i jej nowego panstwa tylko szczesliwych dni w zyciu. :multi::multi::multi: Poprosze tez hanek zeby przeslala ci nasza umowe adopcyjna. Quote
Kluska4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No po prostu nie mogę uwierzyć ... tak się cieszę :multi::multi::multi: Przyznam się szczerze, że choć sunia była bardzo kochana i wdzięczna to myślałam, że z domkiem będzie ciężko :oops: A TU TAKA NIESPODZIANKA :loveu: Oj dziewczyny należy się Wam medal za to co robicie :Rose: Agatko czyli jest szansa na zdjęcia skoro sie wybierasz z wizytą :razz: Quote
hanek Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Lenko kochana, bądź już zawsze szczęśliwa!:multi: Umowę wysłałam:) Quote
Agata69 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Zdjecia będą oczywiście. Pani Ela i pan Amdrzej to nasi dobroczyńcy: dzieki nim Elza pojechała w ciągu godziny do Pasłęka do Basi i uratowała noge przed amputacją. Oni też dali tymczas Aresowi, który dzięki Klusce ma super dom w Żywcu. Oni też Dali samochód i kierowcę, żeby zawieźc Pusie do Milicza. Ela przymierzała sie do Pusi, ale jak wczoraj zobaczyła w lecznicy Lenkę Bellę to po sterylce ja po prostu zabrała do siebie, o czym poinformowała mnie zdezorientowana wetka. Głownym argumentem dla Eli było powiedzenie przeze mnie że Lenka ma Radiowa urodę i że będzie ciężko z domkiem. Dlatego nazwali ja Bella, ze taka piękna. Państwo B. sa niesamowici, ich wszystkie zwierzęta zebrane sa z ulicy. Pan Andrzej ma także w swojej firmie 4 kojce super urządzone i tam ma także takie życiowe psie rozbitk. Lenka vel Bella nawet nie śniła o takich ludziach. Ja szczerze powiedziawszy też. No to teraz świętujcie. I podziękujcie Dziadziusiowi, bo to dzięki niemu wziełam małą na tymczas. Czyli nic nie dzieje się po nic. Quote
Agata69 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Kluska4 napisał(a):No po prostu nie mogę uwierzyć ... tak się cieszę :multi::multi::multi: Przyznam się szczerze, że choć sunia była bardzo kochana i wdzięczna to myślałam, że z domkiem będzie ciężko :oops: A TU TAKA NIESPODZIANKA :loveu: Oj dziewczyny należy się Wam medal za to co robicie :Rose: Agatko czyli jest szansa na zdjęcia skoro sie wybierasz z wizytą :razz: Marzenko, a ja bym cię poprosiła zebyś zajrzała dyskretnie do Aresa w Żywcu. a moze mogłabyś nawet przeprowadzić wizytę poadopcyjną? Pozdrów przystojnego męża:cool3:. Quote
Agata69 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Bary,, przyjaciel Belli jedzie do domku w poniedziałaek. No czad normalnie! Ale sie Ulaa zdziwi!! Quote
Agata69 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 sunia była u mnie15 dni, no luź torpeda adopcja. Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ulaa jak wroci to nie nadazy liczyc udanych adopcji, :shake: bedzie musiala nocke zarwac :evil_lol: zeby to wszystkie radosne zakonczenia przeczytac.:loveu: Quote
Recommended Posts