Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalio skontaktuj sie z hanek, i podaj jej tresc ogoszenia, i wtedy juz moznesz sunie oglaszac, nie czekajac na Weronike, to Weronika zobaczy gdzie sunia jest juz oglaszana i nie bedzie powtarzac ogloszenia tam gdzie ty juz to zrobilas.

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie do Was dotarłam :lol:

Ale sunia szczęśliwa :loveu: W drodze była taka cichutka i trochę przestraszona, ale widzę, że u Agatki rozkwitła .... zresztą wcale się nie dziwię ;)

Posted

Kluska4 napisał(a):
Wreszcie do Was dotarłam :lol:

Ale sunia szczęśliwa :loveu: W drodze była taka cichutka i trochę przestraszona, ale widzę, że u Agatki rozkwitła .... zresztą wcale się nie dziwię ;)

Witaj, Kluska. chyba przynosisz szczęście tym zwierzakom....

Posted

Lenka juz po sterylce. Jest teraz pod troskliwą opieką Eli. Rachunek wysle pocztą, prosze o szybkie uregulowanie , bo nie chcę zawieźć zaufania mojego kochanego Weta.

Posted

Agatko w dniu w ktorym otrzymamy fakture przelejemy pieniazki, mozesz spac spokojnie, mam nadzieje ze na fakturze jest nr. konta odbiorcy.
I napisz nam jak sunia zniosla sterylke :crazyeye:

Posted

No dobrze, cieszcie sie ze mną.

Bella bardzo dobrze zniosła sterylkę. Jest już na nogach. Zapoznała sie ze stadem, Elą i pania Basią. Poznała też pana Andrzeja, który stwierdził, ...że jest sliczna.

Bo Bella...

jest juz w swoim domu!!!

Bellusia ma spore towarzystwo, bo w domku jest aż 11 piesków! I dużo, dużo kotów. Jej pani nie pracuje, przy zwierzętach pomaga jej pani Basia. Bella ma do dyspozycji ogromny ogród. Już wybrała sobie koszyk, najblizej drzwi.

Nie wierzycie? Ja też...

Posted

Poważnie????? Nie mogę w to uwierzyć, przecież doipero wczoraj robiłam ogłoszenia Lence a tutaj taka niespodzianka!!!! :crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Jeeeeeeeeejuuuuu !! :loveu::loveu::loveu:
Ja tak samo !!!!! Ogłaszałam ją i nawet byłam bez entuzjazmu, że ktoś się nią zainteresuje !!!!!!! :multi::multi::multi: jupi jupi jupi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skończyła się batalia o domek !!!!!!!! bądź szczęśliwa psinko !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Pąństwo zachwyceni Lenką-Bellą. Że taka grzeczna i miła i w ogóle. Stado ja zaakceptowało, koty też. Ona nie zwraca uwagi na koty. Podchodzi do pani, kładzie łepek na kolana. Uwielbia swojego pana. Dzisiaj ma spać z państwem w sypialni.

państwo chętnie podpiszą umowę adopcyjną. A ja już sie wprosiłam na wizyte poadopcyjną.
Jedyne co zagraża suni w tym domu to zagłaskanie na śmierć.:diabloti:

Posted

Agatko napisz jeszcze raz ze to prawda, :lol: bo mnie wydaje sie ze chyba snie:crazyeye: tak bardzo martwilysmy sie ze LENKA vel BELLA nie tak szybko domek znajdzie :shake: sama przeciez pisalas ze ta para jest brzydka, jak to los potrafi platac figle :evil_lol: ale tym razem szczesliwe fgle :multi::multi::multi: Dziekujemy Agatko tobie, Kluska za pomoc a dla Beluni i jej nowego panstwa tylko szczesliwych dni w zyciu. :multi::multi::multi: Poprosze tez hanek zeby przeslala ci nasza umowe adopcyjna.

Posted

No po prostu nie mogę uwierzyć ... tak się cieszę :multi::multi::multi:

Przyznam się szczerze, że choć sunia była bardzo kochana i wdzięczna to myślałam, że z domkiem będzie ciężko :oops: A TU TAKA NIESPODZIANKA :loveu:

Oj dziewczyny należy się Wam medal za to co robicie :Rose:

Agatko czyli jest szansa na zdjęcia skoro sie wybierasz z wizytą :razz:

Posted

Zdjecia będą oczywiście.
Pani Ela i pan Amdrzej to nasi dobroczyńcy: dzieki nim Elza pojechała w ciągu godziny do Pasłęka do Basi i uratowała noge przed amputacją. Oni też dali tymczas Aresowi, który dzięki Klusce ma super dom w Żywcu. Oni też Dali samochód i kierowcę, żeby zawieźc Pusie do Milicza. Ela przymierzała sie do Pusi, ale jak wczoraj zobaczyła w lecznicy Lenkę Bellę to po sterylce ja po prostu zabrała do siebie, o czym poinformowała mnie zdezorientowana wetka. Głownym argumentem dla Eli było powiedzenie przeze mnie że Lenka ma Radiowa urodę i że będzie ciężko z domkiem. Dlatego nazwali ja Bella, ze taka piękna.
Państwo B. sa niesamowici, ich wszystkie zwierzęta zebrane sa z ulicy.
Pan Andrzej ma także w swojej firmie 4 kojce super urządzone i tam ma także takie życiowe psie rozbitk.
Lenka vel Bella nawet nie śniła o takich ludziach. Ja szczerze powiedziawszy też.
No to teraz świętujcie. I podziękujcie Dziadziusiowi, bo to dzięki niemu wziełam małą na tymczas. Czyli nic nie dzieje się po nic.

Posted

Kluska4 napisał(a):
No po prostu nie mogę uwierzyć ... tak się cieszę :multi::multi::multi:

Przyznam się szczerze, że choć sunia była bardzo kochana i wdzięczna to myślałam, że z domkiem będzie ciężko :oops: A TU TAKA NIESPODZIANKA :loveu:

Oj dziewczyny należy się Wam medal za to co robicie :Rose:

Agatko czyli jest szansa na zdjęcia skoro sie wybierasz z wizytą :razz:

Marzenko, a ja bym cię poprosiła zebyś zajrzała dyskretnie do Aresa w Żywcu. a moze mogłabyś nawet przeprowadzić wizytę poadopcyjną?
Pozdrów przystojnego męża:cool3:.