Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, dawno ....
Ta sunia miała ogłoszenie w przełomie, w żółtym jerzu też, ja rozwieszałam plakaty po Libiązu, ale nikt się nie zainteresował.
Myślę, że można by ją ponownie dać do przełomu, bo co innego możemy jeszcze zrobić...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Agata69']MOże banerek ktoś zrobi dla czapi?
Bardzo proszę...[/quote]

Wiesz co Agatko, ja bym zrobiła i 5 bannerków i to nie tylko na Czapi , ale i na inne psy, gdybym tylko umiała i wiedziała jak je zrobić :razz: Może by mi ktoś wytłumaczył ??? Wtedy zrobię na 100% ! :lol:

Posted

Banerek dla Czapi:

Weroniko, jeśli znasz obsługę jakiegoś programu graficznego, to ja ci bardzo chętnie wytłumaczę jak się robi banerki. Ale bez znajomości programów graficznych będzie raczej trudno zrobić to zdalnie :)

Posted

[quote name='Selenga']Banerek dla Czapi:

Weroniko, jeśli znasz obsługę jakiegoś programu graficznego, to ja ci bardzo chętnie wytłumaczę jak się robi banerki. Ale bez znajomości programów graficznych będzie raczej trudno zrobić to zdalnie :)

Cieszę się bardzo ! :lol: Znam obsługę Fast Stone Image Viewer, Picasa 2,
Corel Paint Shop Pro X, Corel Paint Shop Photo IX , Photo Frame.. no i chyba tyle ;) Dzięki, że mi pomożesz !

Posted

[quote name='Weronika13']Cieszę się bardzo ! :lol: Znam obsługę Fast Stone Image Viewer, Picasa 2,
Corel Paint Shop Pro X, Corel Paint Shop Photo IX , Photo Frame.. no i chyba tyle ;) Dzięki, że mi pomożesz !
Z tego to tylko Corel Paint może ci się przydać do robienia banerków, ewentualnie w małym zakresie również Photo Frame. Wyślę ci na PW trochę podpowiedzi. No i zawsze możesz pytać jak czegoś nie wiesz :)

Posted

[quote name='Selenga']Z tego to tylko Corel Paint może ci się przydać do robienia banerków, ewentualnie w małym zakresie również Photo Frame. Wyślę ci na PW trochę podpowiedzi. No i zawsze możesz pytać jak czegoś nie wiesz :)[/quote]

To czekam :cool3: I dziękuję za pomoc, na pewno zrobię duużo bannerków :multi:

[quote name='Ulaa']czekamy na wiesci Dominiki czy sunia jeszcze jest tam i w jakim stanie :razz:[/quote]

Tak, niesamowicie czekamy, jeśli w ogóle można to tak nazwać.. :razz:

Posted

Agata jedziemy w tamtym kierunku i po drodze zadzwonimy do Dominiki, bo tak naprawde to my z Ula nie wiemy gdzie to jest, no i czy dzis sie wyrobimy w czasie :crazyeye:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Agata jedziemy w tamtym kierunku i po drodze zadzwonimy do Dominiki, bo tak naprawde to my z Ula nie wiemy gdzie to jest, no i czy dzis sie wyrobimy w czasie :crazyeye:

Nie narzucam się z pomocą, ale...
lada chwila może sie okazać , że kojec już zajęty. Wakacje......:shake: