dominik_a Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 No tak, dawno .... Ta sunia miała ogłoszenie w przełomie, w żółtym jerzu też, ja rozwieszałam plakaty po Libiązu, ale nikt się nie zainteresował. Myślę, że można by ją ponownie dać do przełomu, bo co innego możemy jeszcze zrobić... Quote
Ulaa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Może p. Kasia by ją wzięła na DT po powrocie Ady-jeje? Quote
Ulaa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Wreszcie pojawiła się szansa na DT dla suni u Agaty69!!!! Potrzeba tylko skombinować transport z Katowic / Krakowa do Włocławka!!! Quote
Weronikaa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Super ! Napiszcie na wątku transportowym, na pewno ktoś pomoże :multi: Quote
Weronikaa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 I jeszcze raz ! Nikt nie interesuje się sunieczką.....:-( Quote
Agata69 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 OK, jest decyzja. Możecie sunie przywozić w poniedziałek. Quote
Ulaa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Jutro Dominika pojedzie sprawdzić, czy sunia jeszcze jest i w jakim stanie. Oby wszystko było ok z nią... Quote
Weronikaa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Cud nad cudy !!! :multi::multi: Sunieczko maleńka - na samą górę ! Quote
Agata69 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 MOże banerek ktoś zrobi dla czapi? Bardzo proszę... Quote
emilia2280 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Agata69']OK, jest decyzja. Możecie sunie przywozić w poniedziałek. Agata- uklony! Quote
Weronikaa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Agata69']MOże banerek ktoś zrobi dla czapi? Bardzo proszę...[/quote] Wiesz co Agatko, ja bym zrobiła i 5 bannerków i to nie tylko na Czapi , ale i na inne psy, gdybym tylko umiała i wiedziała jak je zrobić :razz: Może by mi ktoś wytłumaczył ??? Wtedy zrobię na 100% ! :lol: Quote
Weronikaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Podnoszę !!! :loveu: PS. I bardzo proszę o odpowiedź do mojego postu powyżej, jakby ktoś mógł :) Quote
Selenga Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Banerek dla Czapi: Weroniko, jeśli znasz obsługę jakiegoś programu graficznego, to ja ci bardzo chętnie wytłumaczę jak się robi banerki. Ale bez znajomości programów graficznych będzie raczej trudno zrobić to zdalnie :) Quote
Weronikaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Selenga']Banerek dla Czapi: Weroniko, jeśli znasz obsługę jakiegoś programu graficznego, to ja ci bardzo chętnie wytłumaczę jak się robi banerki. Ale bez znajomości programów graficznych będzie raczej trudno zrobić to zdalnie :) Cieszę się bardzo ! :lol: Znam obsługę Fast Stone Image Viewer, Picasa 2, Corel Paint Shop Pro X, Corel Paint Shop Photo IX , Photo Frame.. no i chyba tyle ;) Dzięki, że mi pomożesz ! Quote
Selenga Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Weronika13']Cieszę się bardzo ! :lol: Znam obsługę Fast Stone Image Viewer, Picasa 2, Corel Paint Shop Pro X, Corel Paint Shop Photo IX , Photo Frame.. no i chyba tyle ;) Dzięki, że mi pomożesz ! Z tego to tylko Corel Paint może ci się przydać do robienia banerków, ewentualnie w małym zakresie również Photo Frame. Wyślę ci na PW trochę podpowiedzi. No i zawsze możesz pytać jak czegoś nie wiesz :) Quote
Ulaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 czekamy na wiesci Dominiki czy sunia jeszcze jest tam i w jakim stanie :razz: Quote
Weronikaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Selenga']Z tego to tylko Corel Paint może ci się przydać do robienia banerków, ewentualnie w małym zakresie również Photo Frame. Wyślę ci na PW trochę podpowiedzi. No i zawsze możesz pytać jak czegoś nie wiesz :)[/quote] To czekam :cool3: I dziękuję za pomoc, na pewno zrobię duużo bannerków :multi: [quote name='Ulaa']czekamy na wiesci Dominiki czy sunia jeszcze jest tam i w jakim stanie :razz:[/quote] Tak, niesamowicie czekamy, jeśli w ogóle można to tak nazwać.. :razz: Quote
Agata69 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 W oferowanym kojcu mamy od przedwczoraj już jednego bardzo przyjaznego psiaka. Jest jeszcze jedno miejsce, ale czy zdążycie.... Quote
Ada-jeje Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Agata jedziemy w tamtym kierunku i po drodze zadzwonimy do Dominiki, bo tak naprawde to my z Ula nie wiemy gdzie to jest, no i czy dzis sie wyrobimy w czasie :crazyeye: Quote
Agata69 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ada-jeje napisał(a):Agata jedziemy w tamtym kierunku i po drodze zadzwonimy do Dominiki, bo tak naprawde to my z Ula nie wiemy gdzie to jest, no i czy dzis sie wyrobimy w czasie :crazyeye: Nie narzucam się z pomocą, ale... lada chwila może sie okazać , że kojec już zajęty. Wakacje......:shake: Quote
Recommended Posts