Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielka prośba Eli:

czy mogłybyście dowiedzieć się jaka dokładnie była historia Belli. Tzn. jak długo była na tym łańcuchu, czy od szczeniaka, skąd ją miała ta baba itd.
Ela bardzo o te informacje prosi.

Sunia jest podobno przekochana, dzisiaj jej pani popłakała sie w słuchawke telefonu. Bella liże po pyszczkach wszystkie pieski państwa, (a ma co lizać, 11 sztuk), chodzi za Elą jak cień, piszczy jak pan wychodzi z pokoju. Państwo są rozczuleni takim zachowaniem małej.
Dzisiaj w nocy spała już z psami na dole, W SWOIM WŁASNYM KOSZYKU który sama sobie wybrała. Ela powiedziała mi dzisiaj, że gdyby miała decydować sie na jeszcze jednego pieska (!) to poprosi takiego jak Belcia.

Zdjęcia w przyszłym tygodniu.

Posted

Agata69 napisał(a):
Marzenko, a ja bym cię poprosiła zebyś zajrzała dyskretnie do Aresa w Żywcu. a moze mogłabyś nawet przeprowadzić wizytę poadopcyjną?
Pozdrów przystojnego męża:cool3:.

Tak, Agatko pamiętam o tym. Byłam nawet w Żywcu w tamtym tygodniu, ale bardzo się spieszyłam i nie miałam jak podjechać. Teraz niestety przed urlopem juz nie dam rady, tak, że dopiero po 18 sierpnia ...:oops: ,ale na pewno podjadę.

Dzięki, pozdrowienia zaraz przekażę, ale bez przymiotnika :eviltong: co by się mu z głowie nie poprzewracało :razz:

Posted

Agatko do wczoraj jeszcze nie bylo rachunku, jak tylko go otrzymam zaraz napisze na watku. Niestety poczta nasza nie pracuje zbyt szybko, ale mam pytanie czy wyslalas rachunek listem zwyklym czy poleconym?

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Agatko do wczoraj jeszcze nie bylo rachunku, jak tylko go otrzymam zaraz napisze na watku. Niestety poczta nasza nie pracuje zbyt szybko, ale mam pytanie czy wyslalas rachunek listem zwyklym czy poleconym?

Niestety zwykłym. No nic poczekamy jeszcze chwilę. Najwyżej zapłace sama i jakoś to załatwimy.

Posted

AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAa!!!!!!!!!!!!!!!!!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Agatko normalnie Ty wróżką jesteś!!!!!
A Ty Belluniu już nigdy więcej łańcucha, gnoju i samotności!!!!

Chyba się rozpłaczę, szok, szok szok... z radości oczywiście...
Już widziałam, jak na koniec wakacji kombinujemy transport powrotny, jak prosimy Agatkę jeszcze o kilka dni dla małej....

A teraz to chyba będziemy prosić, aby każdego "brzydala" brała, takie szczęście przynosi :loveu::loveu::loveu:

Fotki Fotki Fotki PROOOOOOOSZE :loveu: z nowego domku :multi::multi::multi:

teraz :placz: <- ze szczęścia, czytając inne zaległe wątki z nadzieją na podobne wieści :cool3::cool3::cool3:

Posted

Oj Agatko widac :crazyeye: ze masz sporo na glowie, kilka postow wczesniej na poprzedniej stronie masz juz info o przelaniu pieniazkow, teraz tylko pytaj weta czy juz ma na koncie kase, powinna byc najpozniej jutro. :lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Oj Agatko widac :crazyeye: ze masz sporo na glowie, kilka postow wczesniej na poprzedniej stronie masz juz info o przelaniu pieniazkow, teraz tylko pytaj weta czy juz ma na koncie kase, powinna byc najpozniej jutro. :lol:

Oj mam.
Dzisiaj zawiozłam bosmana do Katowic (600 km w dwie strony).
Dzisiaj mam juz w kojcu sukę i ... 6 3-dniowych szczeniaczków, jeszcze ślepych.

Oj, nie daje rady...
trzymajcie kciuki.

Bella rozrabia. Pogryzła jedna z suczek. Pani zagroziła wyrzuceniem na dwór;).

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzieki Hanek za linka :loveu:

Jeju to Czapi już w mowym domku :multi:
Ile mnie ominęło.
Zdjatka cudo :p
Chyba tylko te osoby, które były w Libiążu i widziały jej poprzedni dom, są w stanie stwierdzić jakie ogromniaste szczęście ją spotkało, po tych fotach widać, że warunki ma poprostu wspaniałe, chyba nawet w najpiękniejszych snach nikt by sobie nie wyobraził, że Czapi tak cudownie trafi :p

Wielkie dzięki dla osób, które pomogły w tej adopcji!!!:loveu:

JAk jechałam po raz pierwszy robić jej zdjęcia to nigdy bym nie pomyślała, że tak diametralnie zmieni się jej życie. Musi być bardzi szczęśliwa.

Posted

To jest nowy dom Czapi :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Nie do wiary!!!!!!

Ten szereg koszyczków :loveu: i śliczne wszystko, zielona trawka, a mordka jaka radosna wśród podobnych jej "brzydali"!!!

Jakie wspaniałe osoby muszą mieszkać w tym pięknym domu, że potrafią dzielić się tym co mają z brzydkimi niechcianymi kundelkami.

Patrząc na te fotki normalnie, popłakałam się :lol::oops:

Dominiko, masz rację. Jedynie widząc to, gdzie była Czapi można zobaczyć skalę zmiany w jej życiu...
Szkoda, że tamta baba nie zobaczy, gdzie teraz mieszka Bella. Padłaby na zawał z wrażenia :diabloti:

Agatko dziękujemy!!!!!!!!!! Jesteś czarodziejką :loveu:

Posted

Może nie powinnam tego pisać ponieważ różni ludzie to czytają, ale powstrzymuje się od wczoraj - Jak zobaczyłam te fotki z nowego domku Czapi, to pierwsze co pomyślałam, że Czapi ma tak wielkie szczęście jak stąd na księżyc, a potem pomyślałam, że ta psina mieszka w takich warunkach jakich na własne oczy nigdy nie widzieli i nigdy nie zobaczą jej dawni właściciele, w nowym miejscu Czapi chyba nawet piwnica wygląda lepiej niż cały dom byłych włascicieli.

Nigdy bym nie pomyślała, ze tak cudownie odwróci się los Czapi, to jest jeden z tych psów, który wygrał w psiego totolotka :multi::multi: