Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kupka po wyjsciu z kojca, widzisz jaki madry psiak, nie chce brudzic sobie swojego miejsca tylko trzyma tak jak by byla w domu, a ty Agatko masz mniej sprzatania bo kojec jest czysty. :loveu:

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana sunia, jest idealna :loveu: Kto by pomyślał.... Czekała tylko na moment, aby mogła pokazać, jaka jest wspaniała, aby ktoś to zauważył i docenił!

A my czekamy na profesjonalną sesję :cool3: Wystawię jej allegro, a dziewczyny kochane zrobią ogłoszenia w necie. Z ładnymi fotkami zawsze łatwiej.

Posted

Lenka była dzis u fotografa.
Zdjecia fajne, ale dzisiaj juz nie dam rady.
Postaram sie zrobisć strerylke jeszcze w sobotę. Wezma ja potem do domu na przynajmniej dzień.

Posted

Na fotki chetnie poczekamy do jutra, i dziekujemy za opieke i za zalatwienie sterylki. Agatko wez od wetki fakture na nasza fundacje i przeslij prosze poczta a my zaplacimy wetce przelewem lub mozna tez przeslac pieniadze na twoje konto jezeli na fakturze bedzie napisane platne gotowka. Ty sama wiesz najlepiej jak sprawe platnosci dograc.

Posted

Poproszę o namiary na Fundacje, faktura będzie przelewowa myślę, żeby pieniadze nhie krążyły niepotrzebnie. Mój wet ma do mnie zaufanie. Ostatnio dostaliśmy od niego torbę jedzenia dla Lenki.
A może... jakiś dyplom,musze pomyśleć , bo chłop jest wielki.

Posted

przepraszam że na wielu zdjeciach jestem ja i Maryśka , ale lenka to jest taki szaleniec, że trudno ja uchwycić , trzeba ją trzymać. Specjalnie ubrałysmy sie w ładne, kolorowe sukienki ze Lenke trochę okrasić. Do allegro moze pokadrujcie jakos te fotki.

przedstawiam Lenkę, psa szczęśliwego.

Posted

Wszyscy wyglądacie prześlicznie!!!! :loveu:
Aż żal kadrować, ale faktycznie odwracacie uwagę od Lenki :evil_lol:

Kochana psina. Ona by nie chciała się nigdzie przeprowadzać.... Nigdy w życiu nie była szczęśliwsza...

Agatko, dziękuję za wszystko!!!!!

Posted

Lenka biega bez smyczy, trzyma sie człowieka, jak idzie przodem to staje i czeka.
Fajna malutka, chciał,abym żeby została na zawsze, ale to niestety niemozliwe.

Posted

Najbardziej podoba mi sie najmlodsza dogomanianka ktora dzielnie sie uczy od uroczej mamy jak postepowac ze zwierzetami, zwierzaczki tez widac ze sa szczesliwe i maja rozesmiane mordki, tylko ze napewno beda tesknic za swoja rodzinka z DT kiedy znajda juz DS.

Posted

Rany no nie mogę się napatrzeć na te fotki śliczne i szczęśliwe :loveu: Nic nie kadrujemy, bo szkoda.
Trzeba opisać historię Czapi i jej wegetację w gnoju, a teraźniejszość, na łąkach i polach, z roześmianą mordką i ślicznymi pańciami :loveu:
Kogoś napewno urzeknie!!
Przecież raj Lunki kończy się razem z wakacjami :-(

Posted

ogłaszajcie już małą. Sterylka to kwestia paru dni, a ludzie po psy sie nie pchają.
ja rzeczywiście mogę sie nią zająć tylko do końca wakacji, szkoda by ja znowu umieszczać w nastepny m DT. Biedna malutka..

Posted

Natalia i Weronika oglaszajcie juz mala w niecie, zanim znajdzie nowego wlascieciela, bedzei juz po sterylce. Lenka ma czas na znalezieni DS tylko do konca wakacji, a wiemy ze czas szybko leci. :crazyeye:

Posted

Ulaa, zwracam sie do ciebie, bo piszesz bardzo piękne i wzruszające teksty. napisz może dla suni coś ładnego i przemyslanego do ogłoszeń w necie. Tutaj trzeba działać na złapanie za serce, lenka nie jest atrakcyjnym psem, ani uroda, ani wiek. A oddać jej byle komu nie dam.

Aha, sterylka w piątek, 11.30.

Posted

Weronika13 napisał(a):
Pani Jolu, za chwilę jadę do lekarza, jak wrócę ogłoszę sunię, najpóźniej jutro gdyby cosik. ;) Ale na pewno ogłoszę !

Weroniko, jak ogłosisz sunie, to napisz koniecznie na jakich stronkach ok? ja postaram się ją ogłosić, bo zalogowałam się na kilku takich stronkach z ogłoszeniami:p