Ada-jeje Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Kupka po wyjsciu z kojca, widzisz jaki madry psiak, nie chce brudzic sobie swojego miejsca tylko trzyma tak jak by byla w domu, a ty Agatko masz mniej sprzatania bo kojec jest czysty. :loveu: Quote
Ulaa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Kochana sunia, jest idealna :loveu: Kto by pomyślał.... Czekała tylko na moment, aby mogła pokazać, jaka jest wspaniała, aby ktoś to zauważył i docenił! A my czekamy na profesjonalną sesję :cool3: Wystawię jej allegro, a dziewczyny kochane zrobią ogłoszenia w necie. Z ładnymi fotkami zawsze łatwiej. Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Lenka była dzis u fotografa. Zdjecia fajne, ale dzisiaj juz nie dam rady. Postaram sie zrobisć strerylke jeszcze w sobotę. Wezma ja potem do domu na przynajmniej dzień. Quote
Ada-jeje Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Na fotki chetnie poczekamy do jutra, i dziekujemy za opieke i za zalatwienie sterylki. Agatko wez od wetki fakture na nasza fundacje i przeslij prosze poczta a my zaplacimy wetce przelewem lub mozna tez przeslac pieniadze na twoje konto jezeli na fakturze bedzie napisane platne gotowka. Ty sama wiesz najlepiej jak sprawe platnosci dograc. Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Poproszę o namiary na Fundacje, faktura będzie przelewowa myślę, żeby pieniadze nhie krążyły niepotrzebnie. Mój wet ma do mnie zaufanie. Ostatnio dostaliśmy od niego torbę jedzenia dla Lenki. A może... jakiś dyplom,musze pomyśleć , bo chłop jest wielki. Quote
Ulaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wszystkie dane na stronie tytulowej fundacji www.proanimals.org Quote
Agata69 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 przepraszam że na wielu zdjeciach jestem ja i Maryśka , ale lenka to jest taki szaleniec, że trudno ja uchwycić , trzeba ją trzymać. Specjalnie ubrałysmy sie w ładne, kolorowe sukienki ze Lenke trochę okrasić. Do allegro moze pokadrujcie jakos te fotki. przedstawiam Lenkę, psa szczęśliwego. Quote
IKA & SONIA Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jakie śliczne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: widać po Lence, że jest szcześliwa :multi::multi: Quote
Agata69 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Lenka sentymentalna. 'Bo ja jestem proszę pana na zakręcie..." Quote
Ulaa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Wszyscy wyglądacie prześlicznie!!!! :loveu: Aż żal kadrować, ale faktycznie odwracacie uwagę od Lenki :evil_lol: Kochana psina. Ona by nie chciała się nigdzie przeprowadzać.... Nigdy w życiu nie była szczęśliwsza... Agatko, dziękuję za wszystko!!!!! Quote
Agata69 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Są jeszcze inne , ale podobne. Nie wiem czy coś na allegro wybierzecie. Za jakiś czas można sesję powtórzyć. Quote
Agata69 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Lenka biega bez smyczy, trzyma sie człowieka, jak idzie przodem to staje i czeka. Fajna malutka, chciał,abym żeby została na zawsze, ale to niestety niemozliwe. Quote
Ada-jeje Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Najbardziej podoba mi sie najmlodsza dogomanianka ktora dzielnie sie uczy od uroczej mamy jak postepowac ze zwierzetami, zwierzaczki tez widac ze sa szczesliwe i maja rozesmiane mordki, tylko ze napewno beda tesknic za swoja rodzinka z DT kiedy znajda juz DS. Quote
Ulaa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Rany no nie mogę się napatrzeć na te fotki śliczne i szczęśliwe :loveu: Nic nie kadrujemy, bo szkoda. Trzeba opisać historię Czapi i jej wegetację w gnoju, a teraźniejszość, na łąkach i polach, z roześmianą mordką i ślicznymi pańciami :loveu: Kogoś napewno urzeknie!! Przecież raj Lunki kończy się razem z wakacjami :-( Quote
Agata69 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 przesuwa mi sie trmin sterylki bo nie wiem kiedy bedę odwozić Misie do Dt. Lenka zajmę sie zaraz potem, wtorek, środa. Quote
Agata69 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ogłaszajcie już małą. Sterylka to kwestia paru dni, a ludzie po psy sie nie pchają. ja rzeczywiście mogę sie nią zająć tylko do końca wakacji, szkoda by ja znowu umieszczać w nastepny m DT. Biedna malutka.. Quote
Ada-jeje Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Natalia i Weronika oglaszajcie juz mala w niecie, zanim znajdzie nowego wlascieciela, bedzei juz po sterylce. Lenka ma czas na znalezieni DS tylko do konca wakacji, a wiemy ze czas szybko leci. :crazyeye: Quote
Weronikaa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Pani Jolu, za chwilę jadę do lekarza, jak wrócę ogłoszę sunię, najpóźniej jutro gdyby cosik. ;) Ale na pewno ogłoszę ! Quote
Agata69 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ulaa, zwracam sie do ciebie, bo piszesz bardzo piękne i wzruszające teksty. napisz może dla suni coś ładnego i przemyslanego do ogłoszeń w necie. Tutaj trzeba działać na złapanie za serce, lenka nie jest atrakcyjnym psem, ani uroda, ani wiek. A oddać jej byle komu nie dam. Aha, sterylka w piątek, 11.30. Quote
Ada-jeje Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Agatko Ula wyjechala na urlop, zrobi to Weronika i Natalia po skontaktowaniu sie z hanek. Quote
Jade_Natalia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Weronika13 napisał(a):Pani Jolu, za chwilę jadę do lekarza, jak wrócę ogłoszę sunię, najpóźniej jutro gdyby cosik. ;) Ale na pewno ogłoszę ! Weroniko, jak ogłosisz sunie, to napisz koniecznie na jakich stronkach ok? ja postaram się ją ogłosić, bo zalogowałam się na kilku takich stronkach z ogłoszeniami:p Quote
Recommended Posts