Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane ludziska mam prośbę. Ja z moim tymczasowiczem jesteśmy wpisani na listę rezerwową jednak w środę dopiero będziemy wiedzieć czy dam radę się z nim pojawić no i czy miejsce dla nas będzie, głównie chodzi o jego dobro jednak jeśli się okaże że jednak się wycofujemy to tu prośba do was bo ja drukarki nie mam:oops:czy mógłby ktoś druknąć ogłoszenia dla Ozulca by można było wywiesić na tablicy? Tekst oczywiście podeślę wraz ze zdjęciami na akcji także będę jednak wydrukować nie mam jak:roll:

Posted

Pies pojechał na obserwacje po tym jak pogryzł mojego TZ. Od początku wykazywał zachowania agresywne ale jakoś dawaliśmy sobie radę aż do tego momentu. W hoteliku też już pokazał się od tej gorszej strony...niestety marne szansę widzę a serce się kraje bo mimo wszystko go pokochałam:-(

Posted

Nikt nic nie pisze więc ja to zrobię.
Domki znalazło dziś 5 psiaków:
6 letni owczarek niemiecki Nero
9 miesięczny Franek po pół rocznym pobycie u Anetki
4 miesięczna suczka
i dwa schroniskowce tak było do 16 bo później musiałam iść czy jakiś jeszcze psiak znalazł domek?

Lara dosłownie o sekundy mnie wyprzedziła zapomniałam o collaczku a jaki jeszcze poszedł?

Posted

[quote name='Gisic87']Nikt nic nie pisze więc ja to zrobię.
Domki znalazło dziś 5 psiaków:
6 letni owczarek niemiecki Nero
9 miesięczny Franek po pół rocznym pobycie u Anetki
4 miesięczna suczka
i dwa schroniskowce tak było do 16 bo później musiałam iść czy jakiś jeszcze psiak znalazł domek?

Lara dosłownie o sekundy mnie wyprzedziła zapomniałam o collaczku a jaki jeszcze poszedł?[/quote]

Poszedł jeszcze jeden schroniskowiec, ten szczeniaczek ;)

Posted

[QUOTE]
6 letni owczarek niemiecki Nero[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja jutro będę dopiero "na drugą zmianę" :oops:

Posted

O mnie Danuto już nie napiszesz?:mad:

Ja też na drugą zmianę będę : (

Ale błagam was. Dajcie mi jakiegoś psa bo jednak Haskiej ( nie wiem jak się o pisze xd ) haskiej nie będzie... ale dajta mi psaaa...
Będe na całej akcjii : )

Pees.
Ja chcę juttro mówić w radio węźle ]:-> hahah

Posted

[QUOTE]O mnie Danuto już nie napiszesz?:mad:[/QUOTE]
Ona też :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

czyli nie było tak zle:pmy jutro z jagerem sie pojawimy, mam nadziej vannes ze zaopatrzysz mnie w kawe jak zawsze skarbir, bez tej kawy to ja sie nie nadaję do uzytku:diabloti:

Posted

Ja będę koło 11 jak awsze poczekam na schroniskowce przy okazji pilnować będę jakiegoś tymczasu tylko błagam nie Kubę bo już zakwasy mam i siniaki o zadrapaniach nie wspominając. A i dla mnie na pilnowanie będzie suczka ze schronu p. Ania mi już o niej dziś wspomniała i jeśli się zakocham to...zobaczymy:cool3:
Ojcu powiedziałam że Anetka chciała go pznać podziękować za wytrzymałość co do tymczasów a on wiecie co powiedział...nic najpiew go wcięło a później że on nie chce nikogo poznawać ale całą drogę rozmawiałam o kolejnym tymczasie nie powiedział nie ale tak też nie usłyszałam.

A my Danusiu jutro porozmawiamy o tym "stawianiu":diabloti: