Gisic87 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Kochane ludziska mam prośbę. Ja z moim tymczasowiczem jesteśmy wpisani na listę rezerwową jednak w środę dopiero będziemy wiedzieć czy dam radę się z nim pojawić no i czy miejsce dla nas będzie, głównie chodzi o jego dobro jednak jeśli się okaże że jednak się wycofujemy to tu prośba do was bo ja drukarki nie mam:oops:czy mógłby ktoś druknąć ogłoszenia dla Ozulca by można było wywiesić na tablicy? Tekst oczywiście podeślę wraz ze zdjęciami na akcji także będę jednak wydrukować nie mam jak:roll: Quote
wikuwiku Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Wyślij mi na maila, ja w tym tygodniu poprzygotowuję wszystko to co poslali ludzie, tekst i jakąś fotkę, się wydrukuje i się powiesi: [email][email protected][/email] Quote
wikuwiku Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Zapomniałem dodać. Ludziska zdjęcia, zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia. Ci, którzy już dali mają spokój:diabloti::mad::diabloti: Quote
Gisic87 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Proszę mnie wypisać z tymczasu i ogłoszeń też nie będziemy dawać:roll: A na akcji jak zawsze się pojawię Quote
JOMA Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [B]Gisic87[/B] - a co się stało, czy o czymś nie wiemy ? - mam gdzieś coś poczytać ? - oczywiście wpiszę cię do grafiku Quote
BoUnTy Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Prosze o wypisanie mnie i Marsa z grafiku - nie damy rady... Quote
Gisic87 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Pies pojechał na obserwacje po tym jak pogryzł mojego TZ. Od początku wykazywał zachowania agresywne ale jakoś dawaliśmy sobie radę aż do tego momentu. W hoteliku też już pokazał się od tej gorszej strony...niestety marne szansę widzę a serce się kraje bo mimo wszystko go pokochałam:-( Quote
__Lara Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Super dziś akcja, poszło 7 psiaków, w tym dwa duże: collie i owczarek niemiecki :loveu: i 10 kotów :loveu: Quote
Gisic87 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Nikt nic nie pisze więc ja to zrobię. Domki znalazło dziś 5 psiaków: 6 letni owczarek niemiecki Nero 9 miesięczny Franek po pół rocznym pobycie u Anetki 4 miesięczna suczka i dwa schroniskowce tak było do 16 bo później musiałam iść czy jakiś jeszcze psiak znalazł domek? Lara dosłownie o sekundy mnie wyprzedziła zapomniałam o collaczku a jaki jeszcze poszedł? Quote
__Lara Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Gisic87']Nikt nic nie pisze więc ja to zrobię. Domki znalazło dziś 5 psiaków: 6 letni owczarek niemiecki Nero 9 miesięczny Franek po pół rocznym pobycie u Anetki 4 miesięczna suczka i dwa schroniskowce tak było do 16 bo później musiałam iść czy jakiś jeszcze psiak znalazł domek? Lara dosłownie o sekundy mnie wyprzedziła zapomniałam o collaczku a jaki jeszcze poszedł?[/quote] Poszedł jeszcze jeden schroniskowiec, ten szczeniaczek ;) Quote
Guest Reyes Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [QUOTE] 6 letni owczarek niemiecki Nero[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja jutro będę dopiero "na drugą zmianę" :oops: Quote
Vannes Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 O mnie Danuto już nie napiszesz?:mad: Ja też na drugą zmianę będę : ( Ale błagam was. Dajcie mi jakiegoś psa bo jednak Haskiej ( nie wiem jak się o pisze xd ) haskiej nie będzie... ale dajta mi psaaa... Będe na całej akcjii : ) Pees. Ja chcę juttro mówić w radio węźle ]:-> hahah Quote
Guest Reyes Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [QUOTE]O mnie Danuto już nie napiszesz?:mad:[/QUOTE] Ona też :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
muro Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 czyli nie było tak zle:pmy jutro z jagerem sie pojawimy, mam nadziej vannes ze zaopatrzysz mnie w kawe jak zawsze skarbir, bez tej kawy to ja sie nie nadaję do uzytku:diabloti: Quote
Gisic87 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ja będę koło 11 jak awsze poczekam na schroniskowce przy okazji pilnować będę jakiegoś tymczasu tylko błagam nie Kubę bo już zakwasy mam i siniaki o zadrapaniach nie wspominając. A i dla mnie na pilnowanie będzie suczka ze schronu p. Ania mi już o niej dziś wspomniała i jeśli się zakocham to...zobaczymy:cool3: Ojcu powiedziałam że Anetka chciała go pznać podziękować za wytrzymałość co do tymczasów a on wiecie co powiedział...nic najpiew go wcięło a później że on nie chce nikogo poznawać ale całą drogę rozmawiałam o kolejnym tymczasie nie powiedział nie ale tak też nie usłyszałam. A my Danusiu jutro porozmawiamy o tym "stawianiu":diabloti: Quote
wikuwiku Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Już za niedługo znów się spotkamy:multi::multi::multi:. Tylko kto przejmie dziś radiowęzeł, panowie z ochrony będą zawiedzeni, ani Lary, ani Angeliki. Quote
Vannes Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 A mogła bym na następną akcje mówić w radiowęźle? Quote
Kisiaraf Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Jak z adopcjami dzisiaj? Ja byłam do 14 i niestety psiaki były w komplecie :(, a potem? Opowiadajcie!!! Quote
Glutofia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 straciłam rachubę ile wróciło o schronu jeden lub dwa reszta wyadoptowana nawet Jager!!!! Quote
Vannes Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Tak sukces! Ten miesiąc być cudowny wczoraj 7 psów 10 kotów. Dzisiaj... Dużo psów i chyba wszystkie koty :evil_lol: A co do radiowęzła to jak? Quote
wikuwiku Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 miesiąc cudowny, a co do radiowęzła pomyślimy Quote
Glutofia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Radiowęzeł za dobre sprawowanie będzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts