JOMA Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Będę tym razem na akcji i [B]jeśli ktoś będzie chciał coś przekazać Ani[/B] to proszę zgłaszać się do mnie - DZIĘKUJĘ Quote
Vannes Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja przyjdę lecz bez mamy :( Nie wiem czy nie będe z psem może tak być? Jeśli nie to przykro mi, ale nie przyjdę bo mama nie może ze mną iść a Franki samej nie zostawię. Quote
halbina Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Czy mogę liczyć na to, że będe mogła na akcji pokazać dwie płowe suczki, szczeniaki ok. 4 mies.? Kto decyduje o tym? Quote
JOMA Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [COLOR=blue][B]Na pierwszej stronie jest juz nowy grafik, chętnych wolontariuszy zapraszamy do współpracy[/B] :loveu:[/COLOR] [COLOR=black][B]Vannes[/B] - jesteś w grafiku jak się coś zmieni to pisz :loveu:[/COLOR] [B]halbinko[/B] - myślę, że dwa szczeniaki się upchnie, więc jesteś w grafiku, jak się coś przez najbiższy tydzień zmieni to daj znać :loveu: Bardzo prosimy o drukowanie ulotek, kto ile może. [U][I]Ulotki do pobrania i wydruku[/I]: [B][COLOR=seagreen]str. 96, post 955[/COLOR][/B][/U] Quote
halbina Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bardzo dziękuję, liczę na to, że ktoś się odezwie z allegro...;) Quote
wikuwiku Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [U]Wielkie dzięki tym ,którzy przybyli na wczorajsze spotkanie wolontariuszy. Przypominam za tydzień odbędzie sie jeszcze jedno dla tych , którzy teraz nie mogli. Na Akcję w Silezji zabierzcie zdjęcia nie tylko skany , są potrzebne oprócz identyfikatorów do legitymacji.[/U] Quote
wikuwiku Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [SIZE=5][COLOR=Red]Kochani Wolontariusze!!! Bardzo Was prosimy o to, ażeby każdy z Was podszedł do sprawy poważnie i pomógł swoją obecnością wraz ze zdjęciem i dokumentem tożsamości na Akcji w Silezji, ponadto niepełnoletni z którymś z rodziców, jeżeli nie ma podpisanej zgody na wspieranie nas w Fundacji. My też chcielibyśmy poświęcić więcej czasu i energii na bezpośrednią pracę ze zwierzakami, ale niestety są bardzo ważne przepisy, których nie wolno lekceważyć i obejść się nie da. DLA FUNDACJI I TAK JESTEŚCIE KOCHANI I WIELCY> DO ZOBACZYSKA [/COLOR][/SIZE] Quote
wikuwiku Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 TydzieŃ po akcji w silezji w bĘdzinie bĘdzie wystawa teŻ tam jesteŚmy potrzebni. WiĘcej info pÓŹniej. Quote
Daria_13 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Na akcje przybędę ze zdjęciem i dowodem tożsamości. Na wystawie w Będzinie będę, bo mieszkam nie daleko :eviltong: Quote
Glutofia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Zbierajcie siły teren wystawy jest duży potrzeba wielu osób do pracy;) Quote
wikuwiku Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [B]Damy radę, my się pracy nie boimy, w końcu mamy po swojej stronie siły wyższe, nie wiem jeszcze jakie ale mamy. Pozdrawiam [/B] Quote
JOMA Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [B]wikuwiku[/B] - jesteś już w naszym grafiku :p Quote
wikuwiku Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 wielkie dzięki Joma, ale coś nas mało?!!!:mad: Quote
Ola la Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [B]JOMuś [/B]a rzecz jasna pisze sie do kwesty na sobotke jak i na niedzielke od ranka do ....oporu :evilbat::evilbat::evilbat: oby nasze szanowne rączki uginaly sie od ciężaru puszek :multi: [B]wikuwiku[/B] Betti dwie się o tym twoim ludwikowym avatarku :mad: juz jutro :evil_lol: Quote
wikuwiku Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Bettunia wie o fotce Ludwika tylko Majlusi nie mówiłem, ale na pewno zrozumie! [SIZE=3][COLOR=Red]Poza tym kto jeszcze na akcje, ludziska gdzie się chowacie!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/SIZE] Quote
Gisic87 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 wpiszcie mnie w grafiku do opieki nad psiakami schroniskowymi bo ja bezpsowa zostałam:-( Quote
maciaszek Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Vannes']A wiecie co? Klaudiaa znalazła psa. Bardzo chudy chodzi i żebra od ludzi od czerwca. [B]Mógłby go ktoś wziąźć na tymczas?[/B][/quote]Gisic? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vannes Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Pani Joasiu. Ja nie jestem pewna czy będe. Bardzo bym chciała i postaram sie namówić mamę żeby mnie tak szybko na wakacje nie wyrzucała :evil_lol: A wiecie co? Klaudiaa znalazła psa. Bardzo chudy chodzi i żebra od ludzi od czerwca. Mógłby go ktoś wziąźć na tymczas? O to on: [URL]http://img36.imageshack.us/i/zdjcie0151q.jpg/[/URL] [URL]http://img525.imageshack.us/i/zdjcie0152t.jpg/[/URL] Quote
Vannes Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='maciaszek']Gisic? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ooo! Przeciez nie masz tymczasa :evil_lol::evil_lol: Quote
HebaNova Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 hehehehe właśnie o tym samym pomyślałam :evil_lol: Gisic przestanie smutkować po Azurze tylko się zajmie nowym nabytkiem :cool3: Quote
Gisic87 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 przykro mi ale do akcji w SCC nic nie biorę bo ojciec z niemiec wrócił już się czepiał o wszystko na szczęście widziałam się z nim tylko kilka godzin ale wystarczy więc do akcji muszę zostać bezpsowa by nie było niestety:roll: Quote
Vannes Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 O kurde. Przestrzepiemy ojcu skórę :mad::evil_lol: A kto by mógł wziąźć? Jeśli myślicie że jak Klaudia znalazła to niech go weźmie. TO powiem tak. Nie ona ma Korę. Jesli chodzi o mnie. Mam Frankę i.. Gryfa który akceptuje tylko szczeniaki. Wiem że większość ludzi z akcji jest zapsionych. Ale może jest ktoś kto mógł by go wziąźć? Ktoś kto nie jest za psiony i wgl. Bardzo proszę on jest w fatalnym stanie. Quote
HebaNova Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ja odpadam, moj własny prywatny pies wraz z tymczasem są na tymczasie u mojej mamy z powodu remontu u mnie w domu. apropos, Gisic czy juz ich spotkałaś na spacerku? Quote
Recommended Posts