Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będę tym razem na akcji i [B]jeśli ktoś będzie chciał coś przekazać Ani[/B] to proszę zgłaszać się do mnie - DZIĘKUJĘ

Posted

Ja przyjdę lecz bez mamy :(

Nie wiem czy nie będe z psem może tak być? Jeśli nie to przykro mi, ale nie przyjdę bo mama nie może ze mną iść a Franki samej nie zostawię.

Posted

[COLOR=blue][B]Na pierwszej stronie jest juz nowy grafik, chętnych wolontariuszy zapraszamy do współpracy[/B] :loveu:[/COLOR]

[COLOR=black][B]Vannes[/B] - jesteś w grafiku jak się coś zmieni to pisz :loveu:[/COLOR]

[B]halbinko[/B] - myślę, że dwa szczeniaki się upchnie, więc jesteś w grafiku, jak się coś przez najbiższy tydzień zmieni to daj znać :loveu:

Bardzo prosimy o drukowanie ulotek, kto ile może.
[U][I]Ulotki do pobrania i wydruku[/I]: [B][COLOR=seagreen]str. 96, post 955[/COLOR][/B][/U]

Posted

[U]Wielkie dzięki tym ,którzy przybyli na wczorajsze spotkanie wolontariuszy. Przypominam za tydzień odbędzie sie jeszcze jedno dla tych , którzy teraz nie mogli. Na Akcję w Silezji zabierzcie zdjęcia nie tylko skany , są potrzebne oprócz identyfikatorów do legitymacji.[/U]

Posted

[SIZE=5][COLOR=Red]Kochani Wolontariusze!!!
Bardzo Was prosimy o to, ażeby każdy z Was podszedł do sprawy poważnie i pomógł swoją obecnością wraz ze zdjęciem i dokumentem tożsamości na Akcji w Silezji, ponadto niepełnoletni z którymś z rodziców, jeżeli nie ma podpisanej zgody na wspieranie nas w Fundacji. My też chcielibyśmy poświęcić więcej czasu i energii na bezpośrednią pracę ze zwierzakami, ale niestety są bardzo ważne przepisy, których nie wolno lekceważyć i obejść się nie da. DLA FUNDACJI I TAK JESTEŚCIE KOCHANI I WIELCY> DO ZOBACZYSKA
[/COLOR][/SIZE]

Posted

[B]JOMuś [/B]a rzecz jasna pisze sie do kwesty na sobotke jak i na niedzielke
od ranka do ....oporu :evilbat::evilbat::evilbat:
oby nasze szanowne rączki uginaly sie od ciężaru puszek :multi:

[B]wikuwiku[/B] Betti dwie się o tym twoim ludwikowym avatarku :mad: juz jutro :evil_lol:

Posted

Bettunia wie o fotce Ludwika tylko Majlusi nie mówiłem, ale na pewno zrozumie!
[SIZE=3][COLOR=Red]Poza tym kto jeszcze na akcje, ludziska gdzie się chowacie!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Vannes']A wiecie co? Klaudiaa znalazła psa. Bardzo chudy chodzi i żebra od ludzi od czerwca. [B]Mógłby go ktoś wziąźć na tymczas?[/B][/quote]Gisic? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pani Joasiu. Ja nie jestem pewna czy będe. Bardzo bym chciała i postaram sie namówić mamę żeby mnie tak szybko na wakacje nie wyrzucała :evil_lol:

A wiecie co? Klaudiaa znalazła psa. Bardzo chudy chodzi i żebra od ludzi od czerwca. Mógłby go ktoś wziąźć na tymczas?

O to on:

[URL]http://img36.imageshack.us/i/zdjcie0151q.jpg/[/URL]
[URL]http://img525.imageshack.us/i/zdjcie0152t.jpg/[/URL]

Posted

przykro mi ale do akcji w SCC nic nie biorę bo ojciec z niemiec wrócił już się czepiał o wszystko na szczęście widziałam się z nim tylko kilka godzin ale wystarczy więc do akcji muszę zostać bezpsowa by nie było niestety:roll:

Posted

O kurde.

Przestrzepiemy ojcu skórę :mad::evil_lol:

A kto by mógł wziąźć? Jeśli myślicie że jak Klaudia znalazła to niech go weźmie. TO powiem tak.

Nie ona ma Korę.
Jesli chodzi o mnie. Mam Frankę i.. Gryfa który akceptuje tylko szczeniaki.
Wiem że większość ludzi z akcji jest zapsionych. Ale może jest ktoś kto mógł by go wziąźć? Ktoś kto nie jest za psiony i wgl. Bardzo proszę on jest w fatalnym stanie.