__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Gisic87 napisał(a):Do czasu jak ja byłam do domu poszły dwa szczeniaki od Leny i jeden schroniskowy do tego 6 kotów i 3 króliki ale ogólnie kiepsko z adopcją:shake: Bardzo kiepsko, do puszek też nie chcą wrzucać :-(:angryy::mad: Quote
Paola06 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Zobaczymy jutro:mad: My bedziemy-biorę mlodego:) Quote
Ola la Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 __Lara napisał(a):Bardzo kiepsko, do puszek też nie chcą wrzucać :-(:angryy::mad: ano nie chca:( a my tak elegancko "szeleścilyśmy" :evil_lol: ... jutro bedzie lepiej ;) Quote
Ola la Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ANETTTA napisał(a):macie fotki tymczasowiczów .... Maciaszek robila zdjecia;)pewno niebawem je "wciepnie":diabloti: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ANETTTA napisał(a):czy kjakies poszły do domów ??? Tak, poszedł jeden tymczas, 2 miesięczny szczeniak... Quote
Kisiaraf Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Bardzo miło było mi Was poznać dziewczynki :loveu: ja jestem akcją zachwycona chociaż jestem zmęczona-ale tak pozytywnie. Jutro wpadam z nową porcją energii!!! Quote
halbina Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Mała1 na wątku Miau schroniska w Katowicach napisała: " domki znalazły te kociaki te dwa czarno białe z ,,kłebowiska,, i mała Mecedes i dzieci syjamki domek znalazł tez mały Puzon z tymczasu u tangerine bardzo fajny domek, a zalezało nam,zeby do takiego trafił, bo ma stare złamanie łapki i dom musiał byc odspowiedzialny. Trafił do ludzxi, którzy maja juz jednego kociaka(juz podrosnietego oczywiscie ) z jednej z naszych akcjii Domki znalazły tez kociaki bedace pod opieka Fundacjii SOS Dziekujemy wszystkim ,którzy nas odwiedzili i pomagali dzis " Quote
JOMA Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Jak maciaszek robiła zdjęcia to pewno będą późną nocą albo nad ranem :eviltong: :loveu: KISIARAF - cieszę się, że do nas dołączyłaś, z pewnością się jeszcze poznamy - przecież to nie ostatnia twoja akcja :loveu: Piesków jakoś mało poszło do domków ale kotki to miały wzięcie - widzę, że same maluszki Trzymam już kciuki za jutrzejszy dzień - niech będzie owocniejszy. Quote
iwona213 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 jutro i ja się zjawię, niestety dopiero ok 13 Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='JOMA']Jak maciaszek robiła zdjęcia to pewno będą późną nocą albo nad ranem :eviltong: :loveu: KISIARAF - cieszę się, że do nas dołączyłaś, z pewnością się jeszcze poznamy - przecież to nie ostatnia twoja akcja :loveu: Piesków jakoś mało poszło do domków ale kotki to miały wzięcie - widzę, że same maluszki Trzymam już kciuki za jutrzejszy dzień - niech będzie owocniejszy. JOMA :loveu: szkoda, że Ciebie nie było!! tak tak, maciaszek to nocny marek :diabloti: Kisiaraf, mi również było miło :loveu: Quote
kuba123 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Lara a ty byłaś, b ja nie wiem, która to ty:shake: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='kuba123']Lara a ty byłaś, b ja nie wiem, która to ty:shake:[/quote] A ja wiem która to Ty :grins::grins::grins: Musiałaś mnie widzieć, w fioletowym sweterku, większość czasu chodziłam z puszką koło ogródka psiego ;) Quote
maciaszek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Ola la']Maciaszek robila zdjecia;)pewno niebawem je "wciepnie":diabloti:Nie tak niebawem... [quote name='JOMA']Jak maciaszek robiła zdjęcia to pewno będą późną nocą albo nad ranem :eviltong: :loveu:Jakbyś zgadła ;). (a gdyby ktoś pytał to nie, nie wstałam. Jeszcze spać nie poszłam...) [quote name='Kisiaraf']Bardzo miło było mi Was poznać dziewczynki :loveu:I wzajemnie :) :multi:. A teraz pora na małą sesyjkę zdjęciową. Więcej zdjęc poszczególnych psiaków znajdziecie na ich wątkach, tutaj tylko troszkę. Jager z dt u Muro: Reszta zdjęć w linkach, bo coś mi fotosik szwankuje. Jak się odszwankuje to zamienię je na normalne fotki. Mars, tymczasowicz Bounty. Marsik z Ola_la :). Latorośl leny_zet ze szczeniorkami. Oba poszły do nowych domków :). Quote
maciaszek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Kuba, tymczasowicz Hebanovej. Schroniskowiec, który chyba wrócił do schronu. Tak? Quote
maciaszek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Tina, tymczasowiczka Gisic87. Wypoczynek synchroniczny ;) Quote
Alicja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [FONT=Arial]:-( taki ASTkowaty http://images8.fotosik.pl/52/34fb0a8375940d3a.jpg[/FONT] Quote
JOMA Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 maciaszku dziękuję za śliczne zdjątka w imieniu wszystkich, którzy być nie mogli ale będą następnym razem :lol: Quote
izulkabu Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Brakuje jeszcze fotki schroniskowej, biszkoptowej, długowłosej suni, która pojechała do Klaudii na tymczas:lol: :cool2:,a która przez cały czas rozrabiała z Tinką. A ja w tym miejscu chciałam serdecznie podziękować Pani Justynie z Radomska, która przeze mnie dla fundacji przekazała obróżki, smycze, przysmaki i środki pielęgnacyjne :loveu: Pani Justyna to dobra dusza, która sama pod opieką ma dwie sunie Belę i Tekilę, z których jedna znaleziona w lesie jest ciężko chora na serce, a druga wyciągnięta ze schroniska. Czekam na wieści i mam nadzieję, że dziś poszło lepiej z adopcjami i wierzę, że pers również dziś znalazł dom... Quote
iwona213 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 nie byłam do końca, ale jak wychodziłam po 17 to tylko Tinka znalazła domek z psiaków, nad Jagerem (chyba nie pomyliłam imienia) się ktoś zastanawiał... jeśli chodzi o kociaki to chyba 4 maluchy poszły. Quote
izulkabu Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 :multi::multi::multi: Tinka, super, to kto następny na tymczas do Gisic :evil_lol: Quote
maciaszek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='izulkabu']Brakuje jeszcze fotki schroniskowej, biszkoptowej, długowłosej suni, która pojechała do Klaudii na tymczas:lol: :cool2:,a która przez cały czas rozrabiała z Tinką.[/quote]Biszkoptowej nie zrobiłam fotek, bo wiedziałam, że tak czy inaczej dobre zakończenie ją spotka. Ajak trafo do dt to pewnie będzie miała wątek na dogo ;). [quote name='iwona213']nie byłam do końca, ale jak wychodziłam po 17 to tylko Tinka znalazła domek z psiaków, nad Jagerem (chyba nie pomyliłam imienia) się ktoś zastanawiał... jeśli chodzi o kociaki to chyba 4 maluchy poszły.[/quote]Tinka pojechała? Super :multi:. No i mam nadzieję, że Jagera ktoś w końcu wziął. Czekamy na dalsze relacje. Quote
Gisic87 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Biszkoptowa sunia Ginger trafiła spowrotem do schronu:shake: w domu u Klaudii nie dogadała się z rezydentką a na akcji zaczęła się rzucać na wszystkie psy nawet na Tinę z którą 5 minut wcześniej jeszcze się bawiła. Do domku poszła tylko Tina no i po 19 mieli przyjść państwo po Jagera. Jednak jeśli przyszli to została podpisana umowa na DT na tydzień na razie, ludzie mają 3 letnie dziecko i chcą sprawdzić jak to będzie z psem czy dadzą radę. czy przyszli nie wiem. Babka wydała się ok tylko źle sformułowała pytanie i spytała kube123 o wypożyczenie psa :evil_lol:. Do Klaudii na tymczas zamiast Ginger trafiła 6 miesięczna Kora taka miniaturka Sity. Do leny ten co pojechał do niej na noc no i Aza do mnie:roll: Quote
Recommended Posts