Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Gisic87 napisał(a):
Do czasu jak ja byłam do domu poszły dwa szczeniaki od Leny i jeden schroniskowy do tego 6 kotów i 3 króliki ale ogólnie kiepsko z adopcją:shake:

Bardzo kiepsko, do puszek też nie chcą wrzucać :-(:angryy::mad:

Posted

__Lara napisał(a):
Bardzo kiepsko, do puszek też nie chcą wrzucać :-(:angryy::mad:

ano nie chca:( a my tak elegancko "szeleścilyśmy" :evil_lol: ...

jutro bedzie lepiej ;)

Posted

Mała1 na wątku Miau schroniska w Katowicach napisała:

"

domki znalazły te kociaki

te dwa czarno białe z ,,kłebowiska,, i mała Mecedes

i dzieci syjamki

domek znalazł tez mały Puzon z tymczasu u tangerine
bardzo fajny domek, a zalezało nam,zeby do takiego trafił, bo ma stare złamanie łapki i dom musiał byc odspowiedzialny.
Trafił do ludzxi, którzy maja juz jednego kociaka(juz podrosnietego oczywiscie ) z jednej z naszych akcjii
Domki znalazły tez kociaki bedace pod opieka Fundacjii SOS

Dziekujemy wszystkim ,którzy nas odwiedzili i pomagali dzis "

Posted

Jak maciaszek robiła zdjęcia to pewno będą późną nocą albo nad ranem :eviltong: :loveu:

KISIARAF - cieszę się, że do nas dołączyłaś, z pewnością się jeszcze poznamy - przecież to nie ostatnia twoja akcja :loveu:

Piesków jakoś mało poszło do domków ale kotki to miały wzięcie - widzę, że same maluszki

Trzymam już kciuki za jutrzejszy dzień - niech będzie owocniejszy.

Posted

[quote name='JOMA']Jak maciaszek robiła zdjęcia to pewno będą późną nocą albo nad ranem :eviltong: :loveu:

KISIARAF - cieszę się, że do nas dołączyłaś, z pewnością się jeszcze poznamy - przecież to nie ostatnia twoja akcja :loveu:

Piesków jakoś mało poszło do domków ale kotki to miały wzięcie - widzę, że same maluszki

Trzymam już kciuki za jutrzejszy dzień - niech będzie owocniejszy.

JOMA :loveu: szkoda, że Ciebie nie było!!

tak tak, maciaszek to nocny marek :diabloti:

Kisiaraf
, mi również było miło :loveu:

Posted

[quote name='kuba123']Lara
a ty byłaś, b ja nie wiem, która to ty:shake:[/quote]

A ja wiem która to Ty :grins::grins::grins:

Musiałaś mnie widzieć, w fioletowym sweterku, większość czasu chodziłam z puszką koło ogródka psiego ;)

Posted

[quote name='Ola la']Maciaszek robila zdjecia;)pewno niebawem je "wciepnie":diabloti:Nie tak niebawem...
[quote name='JOMA']Jak maciaszek robiła zdjęcia to pewno będą późną nocą albo nad ranem :eviltong: :loveu:Jakbyś zgadła ;). (a gdyby ktoś pytał to nie, nie wstałam. Jeszcze spać nie poszłam...)

[quote name='Kisiaraf']Bardzo miło było mi Was poznać dziewczynki :loveu:I wzajemnie :) :multi:.

A teraz pora na małą sesyjkę zdjęciową. Więcej zdjęc poszczególnych psiaków znajdziecie na ich wątkach, tutaj tylko troszkę.

Jager z dt u Muro:

Reszta zdjęć w linkach, bo coś mi fotosik szwankuje. Jak się odszwankuje to zamienię je na normalne fotki.

Mars, tymczasowicz Bounty.

Marsik z Ola_la :).

Latorośl leny_zet ze szczeniorkami. Oba poszły do nowych domków :).

Posted

Brakuje jeszcze fotki schroniskowej, biszkoptowej, długowłosej suni, która pojechała do Klaudii na tymczas:lol: :cool2:,a która przez cały czas rozrabiała z Tinką.

A ja w tym miejscu chciałam serdecznie podziękować Pani Justynie z Radomska, która przeze mnie dla fundacji przekazała obróżki, smycze, przysmaki i środki pielęgnacyjne :loveu: Pani Justyna to dobra dusza, która sama pod opieką ma dwie sunie Belę i Tekilę, z których jedna znaleziona w lesie jest ciężko chora na serce, a druga wyciągnięta ze schroniska.

Czekam na wieści i mam nadzieję, że dziś poszło lepiej z adopcjami i wierzę, że pers również dziś znalazł dom...

Posted

nie byłam do końca, ale jak wychodziłam po 17 to tylko Tinka znalazła domek z psiaków, nad Jagerem (chyba nie pomyliłam imienia) się ktoś zastanawiał... jeśli chodzi o kociaki to chyba 4 maluchy poszły.

Posted

[quote name='izulkabu']Brakuje jeszcze fotki schroniskowej, biszkoptowej, długowłosej suni, która pojechała do Klaudii na tymczas:lol: :cool2:,a która przez cały czas rozrabiała z Tinką.[/quote]Biszkoptowej nie zrobiłam fotek, bo wiedziałam, że tak czy inaczej dobre zakończenie ją spotka. Ajak trafo do dt to pewnie będzie miała wątek na dogo ;).

[quote name='iwona213']nie byłam do końca, ale jak wychodziłam po 17 to tylko Tinka znalazła domek z psiaków, nad Jagerem (chyba nie pomyliłam imienia) się ktoś zastanawiał... jeśli chodzi o kociaki to chyba 4 maluchy poszły.[/quote]Tinka pojechała? Super :multi:. No i mam nadzieję, że Jagera ktoś w końcu wziął.

Czekamy na dalsze relacje.

Posted

Biszkoptowa sunia Ginger trafiła spowrotem do schronu:shake: w domu u Klaudii nie dogadała się z rezydentką a na akcji zaczęła się rzucać na wszystkie psy nawet na Tinę z którą 5 minut wcześniej jeszcze się bawiła. Do domku poszła tylko Tina no i po 19 mieli przyjść państwo po Jagera. Jednak jeśli przyszli to została podpisana umowa na DT na tydzień na razie, ludzie mają 3 letnie dziecko i chcą sprawdzić jak to będzie z psem czy dadzą radę. czy przyszli nie wiem. Babka wydała się ok tylko źle sformułowała pytanie i spytała kube123 o wypożyczenie psa :evil_lol:. Do Klaudii na tymczas zamiast Ginger trafiła 6 miesięczna Kora taka miniaturka Sity. Do leny ten co pojechał do niej na noc no i Aza do mnie:roll: