Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Glutofia - a ta kanalia to kto :niewiem:

Gisic87 - sorki ale takie duże dziewczynki to ja do kwesty wpisuję :loveu: - oczywiście po akcji będziesz miała prawo wyboru następnego psiurka

Vannes - na razie cię zostawiam jest jeszcze tydzień może się jeszcze dużo zmienić :lol:

Posted

Jest to duży pies. Chodzi na dworze od czerwca. Biega po całym Kazimierzu. Klaudia go dokarmia. Z czego wnioskuję że nie jest agresywny.
Nie wiem a co jeszcze chciała/chciał byś wiedzieć?

Posted

Pisałam że lata po Kazimierzu.

Tam też moja koleżanka go widuje.

Może reszte rzeczy które chciała/ł by pan/pani wiedzieć napisze mi pani na gg?

10298129

Posted

Glutofia no ładnie ty się do Kasi naszej kochanej zwracasz :mad: - toż ona zawsze taką ciężką puszkę ma, darczyńców nam swoimi długimi nogami bałamuci - wstydź się wstydż :evil_lol:

Posted

Asienko kochana choc ty dzisiaj nie czyn mi wyrzutów. Zamiast tego błagam podnieś mi wątek Ortegi zeby zmienić temat dzisiaj jednej pani odmówiłam adopcji i wylewa z siebie jad na mnie. moze jak zaczneimy pisac o psie to przestanie?

A kanalia wie ze jest kanalia i nie protestuje nawet rodzinei się udzieliło i tak się do niej wracają

Posted

ja przepraszam ale chyba nie dam rady w ten p[iatek na spotkaniu sie pojawic:( mam nocki do niedzieli i w piatek mała wraca z kolonii- trza dziewuszke odebrac , chyba ze sie jakos cudem wyrobie

Posted

Kurcze ja też nie wiem czy dam rade na spotkanie w piatek, nie wiem czy nie bede w pracy... :(

Na akcję zapisuje się na kweste w sobote (od rana do oporu), ew. jesli byłoby jakies wolne miesce dla tymczasa to Marsika wziaśc prosze pod uwagę (ale wątpie, że ktoś nas jeszcze chce widziec z tymczasami na akcji:evil_lol:)

Grrr... coś jeszcze miałam napisać, ale mi umknęło... ;|
Ahmmm...
Aaaa mam 2 tymczasy w zapasie, na yorkowatego psiaczka (z wyżywieniem), na obojetnie jaką suke przyjaźnie nastawioną do innych suk i DZIECI! oraz na kota tez coś by się znalazło...

A na akcji w będzinie...hmmm... ktos jedzie z Bytomia, bo ja ofiara - Ola? Wikuwiku? ;]

Posted

wikuwiku napisał(a):
tak ogólnie na zdjęciu nie widać,żeby był duży, no że z małych to tez nie. Napisz jeszcze proszę skąd ten piesek.

hmm. ja tak powiem: on jest duży. Sięga mi do pół uda(Jak nie wyżej) a mam 160 wzrostu ;p) Ja go do siebie nie moge wziąć (mam 12 letnią suke która nie lubi takich psów i mam Kore na tymczasie) a szkoda mi tego psiaka.Na moje oko ma 5-6 lat. Jest bardzo łagodny. Nie je łapczywie. Dokarmiam go, ale jak długo tak można? On domu potrzebuje. Jest wspaniały. Jakby były jakies pytania to pisac na GG :5732811.

Ida nie może zalogować się i kazała przekazac ze w sobote będzie na 100% a w niedziele nei wiadomo.

Posted

Bogie nareszcie mnie zalogowało coś mam z tą dogomanią :roll:

Jutro z Klaudią będziemy łapały psiaka... Pojedzie do schronu. Pani Aneta go zawiezie. Nie wiem czy psiak poradzi sobie w schronie. Z tego co wiem jest łagodny do innych psów. A jak wiadomo w schronach są tez psy agresywne więc jeśli jeden nie zaatakuje nie dojdzie nawet do jedzenia. To jest chudzina, która jak jeszcze trochę będzie latała wolno albo pożyje trochę w schronisku to zdechnie. Wg mnie dt jest bardzo pilny. Jeśli ktoś może go wziąźć to bardzo proszę. On ma czas do jutra. :-(

Posted

przez pierwsze 2 tygodnie będzie pewnie na kwarantannie więc dobrze by było w tym czasie założyć mu wątek porobić ogłoszenia poszukać DT bo jak trafi na ogólne boksy to wiadomo różnie może być:roll:

Posted

maciaszek napisał(a):
Biszkoptowej nie zrobiłam fotek, bo wiedziałam, że tak czy inaczej dobre zakończenie ją spotka. Ajak trafo do dt to pewnie będzie miała wątek na dogo ;).

Tinka pojechała? Super :multi:. No i mam nadzieję, że Jagera ktoś w końcu wziął.

Czekamy na dalsze relacje.

Ja zdążyłam zrobić jej jedna jedyna fotke :(. Moge wysłac na maila jak coś.

Posted

Ci , którzy nie mogą być na spotkaniu w piątek (17.07.2009r.) o 17.oo, przy ulicy Uniwersyteckiej 4, Wydział fizyki sala 162, PROSZĘ WAS zabierzcie na akcję zdjęcie i dokument tożsamości , niepełnoletni obowiązkowo zameldować się z rodzicem.
[SIZE=2]Co do psiura z Kazimierza nie mam nic pewnego jakby coś to będę się odzywał.

Posted

BoUnTy - tu nie chodzi o to czy chcemy cię widzieć czy nie bo wszystkim nam zależy na dobrych domkach dla psów. Wszyscy się wciąż i ciągle uczymy choć czasem się nam wydaje, że już wiemy wystarczająco dużo - do nastepnego razu :p - trzeba wyciągnąc wnioski i żyć dalej :loveu:
Zasada jest jedna dla wszystkich DT - wydajemy TYLKO zwierzęta zdrowe, zaszczepione z aktualną książeczką zdrowie no i oczywiście wysterylizowane/ wykastrowane - no chyba, że są to szczeniaki.
Więc zapraszamy na akcję :lol:.

Posted

wikuwiku napisał(a):
Ci , którzy nie mogą być na spotkaniu w piątek (17.07.2009r.) o 17.oo, przy ulicy Uniwersyteckiej 4, Wydział fizyki sala 162, PROSZĘ WAS zabierzcie na akcję zdjęcie i dokument tożsamości , niepełnoletni obowiązkowo zameldować się z rodzicem.
[SIZE=2]Co do psiura z Kazimierza nie mam nic pewnego jakby coś to będę się odzywał.

Ja raczej będę ;) tylko gorzej ze zdjęciem :roll: muszę coś odkopać....

JOMA, ja się oczywiście piszę na dwa dni akcji ;)

Posted

A ja serdecznie wszystkich zapraszam na spotkanie wolontariackie. Byłam na pierwszym i polecam. Wikuwiku wie o czym mówi, widać i słychać :lol: że ma doświadczenie. Chce nas fachowo ogarnąć, pozałatwiać wszystkie papierkowe sprawy i zamknąć temat - pomóżmy mu w tym :loveu: - bo to w końcu chodzi o nas.

Posted

Gdyby liczyły się tylko moje chęci to pisze się na dwa dni akcji od początku do końca ale... niestety nie mam z kim zostawić mojego Maciupka (mąż pracuje) więc niestety. Gdyby jednak coś się zmieniło to się pojawie. Życze mnóstwa adopcji i pełnych puszek :)