Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jotka']Cholery dostanę z tym wylogowywaniem. Za dwa tygodnie następna akcja w SCC. Tłum fundacyjnych tymczasowiczów czeka. Potrzebni wolontariusze do opieki nad nimi. Potem do schroniskowych psów też. I bardzo proszę, żeby zgłosiło się jak najwięcej osób do kwestowania. Fundacja wolontariuszami stoi! Kto jeszcze chce lub potrzebuje zaświadczenia o wolontariacie?[/QUOTE]

Ja juz po maturkach to zgłaszam sie na całe 2 długie dni, azeby nadrobić caly rok lenistwa :D Tym razem skoro jest tłum fundacyjnych psiakow, to nie zgłaszam, że wyrażałabym chec przyjechania z tymczasowiczem - ale gdyby znalazło sie jakies miejsce, to bardzo chetnie skorzystam ;)

Mnie tam obojetnie czy do opieki nad psami, czy kwestowania, wolę do opieki nad psami, bo w kwescie kiepska jestem :)

Posted

[quote name='jotka']Cholery dostanę z tym wylogowywaniem. Za dwa tygodnie następna akcja w SCC. Tłum fundacyjnych tymczasowiczów czeka. Potrzebni wolontariusze do opieki nad nimi. Potem do schroniskowych psów też. I bardzo proszę, żeby zgłosiło się jak najwięcej osób do kwestowania. Fundacja wolontariuszami stoi! Kto jeszcze chce lub potrzebuje zaświadczenia o wolontariacie?[/quote]

moj syn nic nie doszło do szkoły ..a punkty punkty z zachowania .....marnie

na dzień dzisijeszy zgłaszam syna do pomocy na akcje tak na 80%

Posted

Ja też zgłaszam się i w sobotke i w niedzielke;)
wolałabym do opieki nad psami no ale jak będzie to będzie moge robić i jedno i drugie;)noł problem:diabloti:

Posted

cześć dziewczyny.
Sory, że tu w wątku, ale w sumie to mój problem dotyczy akcji w silesi....
Otóż podczas akcji lutowej został wyadoptowany jeden szczeniak schroniskowy, który wrócił po kilku dniach i pojechał prosto do kliniki w Brynowie.....powód-->robaczyca.Psiak został wyleczony, 1 marca osobiście wyadoptowałam go prosto z Brynowa do nowego domu w Bytomiu, ludzie po ponad 2 miesiącach zwrócili mi psa, tłumacząc awanturami rodzinnymi o szczeniaka (mąż żonie warunek postawił, że albo on albo pies, oczywiście wybrała męża :roll: ), takim oto sposobem szczeniak po raz trzeci w swoim życiu jest bezdomny, póki co siedzi u muro, ale nie wiem co dalej, jest piękny, tylko kompletnie niczego nie nauczony.
Ja u siebie w domu mam Czesia na tymczasie, szczeniaka, którego znalazły dzieciaki pod kościołem ponad tydzień temu, więc i Czesiowi dom jest potrzebny.
Natomiast dzisiaj zadzwoniła do mnie rodzina, która podczas akcji w grudniu wyadoptowała jednego z pięcu szczeniaków kluseczek-pamiętacie je??Jeden był taki kaukazowaty i on mi właśnie ma wrócić, bo alergia u nowonardzonego dziecka....nie mam pomysłu gdzie go dać, w obecnej chwili ma 7 miesięcy, jest duży...tyle wiem.Czy ktoś mógłby podjechać do Katowic do rodziny i porobić zdjęcia?Obiecali dać mi troszkę czasu na znalezienie domu, ale wiecie jak jest z ludźmi, raz tak gadają a za chwilę co innego i ja naprawdę nie będę miała gdzie go dać :-( Proszę o pomoc, bo to trzeci pies, którego w obecnej chwili "mam na głowie" a znikąd żadnej pomocy ani domku żadnego :placz:

Posted

[quote name='jotka']Cholery dostanę z tym wylogowywaniem. Za dwa tygodnie następna akcja w SCC. Tłum fundacyjnych tymczasowiczów czeka. Potrzebni wolontariusze do opieki nad nimi. Potem do schroniskowych psów też. I bardzo proszę, żeby zgłosiło się jak najwięcej osób do kwestowania. Fundacja wolontariuszami stoi! Kto jeszcze chce lub potrzebuje zaświadczenia o wolontariacie?[/quote]

A ja niestety nie będę :placz: w żaden dzień :( mam sesje na karku :placz:

Posted

nowy dział na stronce - komentarze - prosimy i miłe słowa i zachętę dla nowych wolontariuszy i sponsorów!!! tylko nie wszyscy na raz :lol::evil_lol:

[url=http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/komentarze,104.html]Komentarze - FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT[/url]

Posted

Jestem, przeżyłam komunię i bieżmowanie (dzieci oczywiście :lol:) to myślę, że będę już żyła :evil_lol:.

W pracy sporo zaległości ale obiecuję w najbliższym czasie grafik następnej akcji :loveu:.

Posted

[quote name='JOMA']obiecuję w najbliższym czasie grafik następnej akcji :loveu:.[/quote]

Ja oczywiście melduję się z Lusildą w sobotę i jak "trza" będzie to i w niedzielę. Ale mam nadzieję, że w niedzielę nie "trza" będzie :mad:

A tak w ogóle to mam nadzieję, że rozmawiam do Was o 23 - 24 maja ... :razz:

Posted

[quote name='Gisic87']Ja też się piszę z Siciorem na akcje. Też coś mi przemknęło że akcja jest 23-24;)[/quote]

Nie zobaczę tej piękności :placz:

Posted

Oj żałuj bo teraz to ona piękna wyczesana wypachniona, siada pięknie łapkę podaje tylko tego uroczego zezika coś nie widzę chyba że już się do tego przyzwyczaiłam. no chyba że Siciak wcześniej dom znajdzie to zjawię się na akcje bezpsiowo i może zacznę się rozglądać za innym:evil_lol:

Posted

[quote name='Gisic87']Oj żałuj bo teraz to ona piękna wyczesana wypachniona, siada pięknie łapkę podaje tylko tego uroczego zezika coś nie widzę chyba że już się do tego przyzwyczaiłam. no chyba że Siciak wcześniej dom znajdzie to zjawię się na akcje bezpsiowo i może zacznę się rozglądać za innym:evil_lol:[/quote]

No to życzę tego z całego serca Sicie :loveu:

Posted

[quote name='Gisic87']Oj żałuj bo teraz to ona piękna wyczesana wypachniona, siada pięknie łapkę podaje tylko tego uroczego zezika coś nie widzę chyba że już się do tego przyzwyczaiłam. no chyba że Siciak wcześniej dom znajdzie to zjawię się na akcje bezpsiowo i może zacznę się rozglądać za innym:evil_lol:[/QUOTE]

no koniecznie musze to zobaczyć:loveu:musi znaleźć dom....w koncu kolejny piesol zaciera łapiki na Gisic zapewne:evil_lol:

Lara a moze nas chociaz zwizytujesz?:cool3:

Posted

[quote name='Ola la']
Lara a moze nas chociaz zwizytujesz?:cool3:[/quote]

Nie ma szans :placz: w tym tygodniu po weekendzie silesiowym mam taki kolos, że głowa boli... :roll: facet uwala 80-90% osób :-(

Posted

Przepraszam że się tak wcinam ale PILNIE potrzebujemy na dzisiaj osoby z samochodem by zawieźć suczkę na rehabilitację i z nią tam posiedzieć 2 godzinki a później do weta na zastrzyki. Ja nie mam jak pojechać bo idę na prawko. Rehabilitacja jest na 17:15 do weta można podjechać przed jak i zarówno po zabiegach. A tutaj wątek suczki:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszka-frela-chcialaby-chodzic-zbieramy-na-leczenie-rehabilitacje-137005/index11.html"]staruszka Frela chciałaby chodzić ! Zbieramy na leczenie i rehabilitację !![/URL]

Posted

mnie nie bedzie bo bede w pracy :-( a ze pracuje w Tesco w SCC to napewno po pracy zajde do was ale bez aparatu bo do pracy go nie wezme (za duze ryzyko ze mi go ukradna)