Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

jak juz wspominałam proszę żeby jakaś łaskawa dusza mi przysłała opis ostatniej imprezy w scc na pw żebym mogła umieścic na stronce. jakiś wyciskacz łez najlepiej :cool3: bo ja nie mam talentu literackiego.,

Posted

maciaszek napisał(a):
Z przyjemnością donoszę to, co doniosła mi amikat, a mianowicie, iż ruda suczynka, która jako jedyna wróciła w niedzielę do schroniska, dziś została zaadoptowana przez bardzo fajnych ludzi :).

o :loveu: czyli też się doczekała :loveu:

Posted

Joma nie kracz chyba żadnych "zwrotów" nie było i niech tak zostanie ja się nie wypowiadam bo ostatnio coś mi to krakanie niestety na dobre nie wychodzi:shake:
Ile kasy się uzbierało podczas akcji wiadomo już?

Posted

przepraszam za offa ale właśnie dostałam tel : w lesie w sosnowcu znaleziono pieska ok roku - wyglada jak rudy ratlerek - może przeczekac u znalazcy jeszcze jedną noc - potem ojciec dziewczyny powiedział ze go wyrzuci,
piesek zadbany pachnący łagodny nauzony czystosci! prosze pomozcie - jakies dt, hotelik,
nie ma chwili spokoju:angryy:

Posted

przepraszam za offa ale właśnie dostałam tel : w lesie w sosnowcu znaleziono pieska ok roku - wyglada jak rudy ratlerek - może przeczekac u znalazcy jeszcze jedną noc - potem ojciec dziewczyny powiedział ze go wyrzuci,
piesek zadbany pachnący łagodny nauzony czystosci! prosze pomozcie - jakies dt, hotelik,
mam zdjecia na tel!
nie ma chwili spokoju:angryy:

Posted

dziewczyny proszę mozecie pomóc napisać kilka zdań wystarczy pliiis. Zwracam sie szczególnie do dziewczyn z SOS :cool3:. później wkleję na wątek taki formularz który trzeba wysłać (adres podam na priv) dotyczy on zrzeczenia sie praw do wynagrodzenia za napisany tekst. Naprawde niewiele trzeba mozna napisac cokolwiek nie ruszając się sprzed kompa. Wątek bede podnosić co jakiś czas

http://www.dogomania.pl/forum/f98/pomozcie-napisac-ksiazke-ratowac-zwierzeta-136044/

Posted

PILNE !!!!

szukam opiekunki dla malej suczki (wielkosc ratlerka tyle ze wlochata) na dwa tygodnie lipca (pierwsza polowa) poniewaz okazalo sie ze tam gdzie ludzie jada psa nie chca przyjac :placz: zaproponowalam by udawali ze to zabawka na baterie (bo takie ma wymiary) ale pomysl nie przeszedl :eviltong: w ostatecznosci suczka trafi do mnie ale ze wzgledu na swoje psy, ich mase ciala, idiotyczne zabawy i pomysly wolalabym zeby mala do mnie nie trafila bo mogloby sie to zle skonczyc :shake: takze bardzo prosze popytajcie znajomych !!!! szukam osoby pelnoletniej i sprawdzonej nie dam jej komus obcemu bo to moja adopcja byla i nie chce by suczce stala sie krzywda :grins:

zdjecia suczki sa na jej watku adopcyjnym
2 kg strachu, ale to nie kot. I nie utopi się. Lekcja "pływania" w worku odwołana!

prosze rozeslijcie to dalej ale tak jak pisze szukam osoby pewnej ktorej ze spokojnym sercem bede mogla powierzyc opieke nad Kostka - Kosteczka - Konstancja :p

Posted

27-28 CZERWCA 2009r

Kolejna Akcja w Silesia City Center !!!!

[SIZE=2]Po "świętach" albo w czasie powstanie grafik akcji

- MOŻNA SIĘ WPISYWAĆ :loveu:

Posted

[quote name='JOMA']

Po "świętach" albo w czasie powstanie grafik akcji

- MOŻNA SIĘ WPISYWAĆ :loveu:

Jesli się znajdzie miejsce dla nas i naszych tymczasowiczów, to prosze nas gdzies dodać... ;]
Ja moge posedziec takze parę godzin z psami schroniskowymi, ale nie wiem ile dam radę... alergia...

Posted

nio tio ja sie pisze na kweste na cala sobotke i niedzielke ;) moge tez jakiegos schroniskowego przyjemniaczka alo i nieprzyjemniaczka przypilnowac:cool3: