Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

563/09 znalazła dom
tymczasowicz Muro- Muniek jedzie do domu we wtorek ( w poniedziałek idzie na kastrację)
Sita- ma dom
Perełka( podopieczna Ola la)- ma dom
353/09 czyli Franek - ma dom( już podjechał samochód ze schroniska jak państwo się zdecydowali)wiem,że jeszcze jeden poszedł rano zanim przyjechałam

Posted

kuba123 napisał(a):
353/09 czyli Franek - ma dom( już podjechał samochód ze schroniska jak państwo się zdecydowali)wiem,że jeszcze jeden poszedł rano zanim przyjechałam
A czy 353 to 535? Bo jeśli 353 to jednak 353 to nie wiem który to psiak...

Posted

A 563 to ten, którym Ty się opiekowałaś? Bo tu z kolei ja zrobiłam błąd :oops:. Tak naprawdę 563 to ta mała szczeniakowata, jamnikowata suczka, a Twój podopieczny to 363...

Posted

Tak tak miejsce Sity zajęła mała jamnikowata. Miał iść jeszcze ze mną jamnikowaty Franek ale na szczęście znalazł domek w ostatniej chwili. Jedynie ruda suczka wróciła do schronu:shake: Ale żeby nie było za wesoło Anetka wyadoptowała tydzień temu maleńką sunię jednak coś poszło nie tak i ma zostać natychmiast zabrana i jutro przyjeżdża do mnie:roll:. Obu psiakom jutro założę wątki bo dziś padam na twarz. Ale ogółem dzisiaj adopcje poszły super tylko jak to możliwe że starsze psiaki poznajdowały domek a taki mały szczenior nie:shake:

Posted

Glutofia napisał(a):
Nie Magdzie tylko Monice;)
Dzisiaj poszło więcej psów ale nie wiem ile ..3?4? a nie byłam dokońca o 18 się zwinęłam. Sita znalazła nowy domek.:multi:
Ale ładnie opisze Janeczka- ona lubi biurowe robótki :razz:
:mad:
Ktoś je musi robić, mimo, że nie są efektowne i na pierwszych stronach gazet.
Ale rzeczywiście wyśle do HebaNovej opis i te zdjęcia, które mam. Kto ma niech wstawi zdjęcia na watek, bo nie wszystkie mam.

Posted

STADION GKS ROSBARK

BYTOM UL. TUWIMA

Akcja przeznaczona dla psów i kotów tymczasowych.

Będzie trwała od 10.00 do ok. 18.00.-19.00.

Prosimy o przybycie z psami do godź. 11.00.

Organizator martwi się kilkoma sprawami dlatego prosimy o:

- przyniesienie własnej karmy dla piesków aby uniknąć sensacji żołądkowych - woda i miska będzie

- każdy pies musi mieć aktualną książeczkę zdrowia ( wścieklizna ! )

- każdy pies ma swojego opiekuna ( 1pies=1 opiekun )

- proszę zgłaszać pieski do czwartku, ponieważ w piątek musimy znać ilość psiaków

Przed wejściem na teren stadionu będą stali harcerze, w razie problemów dzwonimy do Jotki: 722 394 983

Liczymy również na wolontariuszy do kwestowania i roznoszenia ulotek i ogólnie pojętej pomocy.

Posted

grafik bytomski

wolontariusze ze zwierzętami:

BoUnTy - Mars
Ania Bytom - Dora
Kumpela BoUnTy - Hera
mmlasowice 1 -
mmlasowice 2 -
Gisic87 - Tinka
Daria_13 - Semi od Gisic87
Roksana - Kuba od HebaNovej

wolontariusze bez zwierząt: