Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Troszkę się pomieszałam z racji tego, ze nie było mnie na akcji, ale obdzwoniłam pare osób i mam mniej wiecej informacje o psiakach, które znalazły dom. Moga być błędy - więc proszeo poprawę.

W sobote dom znalazłą fundacyjna Miodzia, jeden psiak ze schroniska oraz ok. 5 kotków [w tym 3 koty dobermanicy, czyli fundacyjne - nie wiem czy ja była reszta]

W niedziele dom znalazł Dżek, Labrador z przetrąconym barkiem [od Angeliki], 1 szczeniak psiej mamusi, 2 szczeniaki z Brynowa/Sosnowca, chyba 2 psy schroniskowe [ ale nie jestem p[ewna] i chyba 4 koty?

W puchach w sobote kiepsko, wczoraj podobno lepiej.

Posted

BoUnTy - tak by się zgadzało, o naszych tymczasach masz dobre wieści jedynie skoryguję
schron: sobota 4 psy ,niedziela 2,
koty: sobota 5, niedziela 3

Nie było jakoś rewelacyjnie chociaż ludzi było strasznie dużo, już przed 10. rano był problem z bliskim parkowaniem - parking zabity. Mniej więcej w tym samym czasie byłam w Tessco po ręczniki dla psiaków i stałam 20 min przy kasie "do 10 szt" - ale niestety ludzie się tłumaczyli, że nawet złotówki nie mają bo płacili kartą - też fajne wytłumaczenie.

Z drugiej strony gdyby adopcje szły jakoś wyjątkowo szybko to też byśmy się martwili poświątecznymi zwrotami :roll:

Posted

JOMA napisał(a):
już przed 10. rano był problem z bliskim parkowaniem - parking zabity.
Hmmm.... Szkoda, że mnie nie było. Chciałabym zobaczyć jak wygląda taki parking. Bo jak wygląda nabity to wiem, ale zabity?! :evil_lol: :diabloti: :eviltong:

Posted

BoUnTy napisał(a):

W niedziele dom znalazł Dżek, Labrador z przetrąconym barkiem [od Angeliki], 1 szczeniak psiej mamusi, 2 szczeniaki z Brynowa/Sosnowca, chyba 2 psy schroniskowe [ ale nie jestem p[ewna] i chyba 4 koty?

Dżek poszedł? świetnie :D wzięli go ci panstwo co mieli tyle kotów?

a co z tą trójka rodzeństwa, te maluchy 6 tyg. też poszły wszystkie?

Posted

6-tygodniowe szczeniaki z Sosnowca- takie brązowe czy to o nie chodzi
było ich chyba trzy i wszystkie poszły do nowych domów o ile się nie mylę
ostatni z nich ( ten którego trzymał na rękach Rafał) znalazł dom o godz. 20

z kotów przywiezionych z Będzina dwa nalazły dom -burasek i czary z białą krawatką i dwa rude przywiezione ok godz. 16.30

Posted

23-24 stycznia 2010r

Kolejna Akcja w Silesia City Center !!!!

[SIZE=4]Grafik będzie aktualizowany za tydzień - bo jeszcze trochę za wcześnie

PRZYPOMNIENIE !

Zwierzęta z DT fundacyjnych nie zgłoszone na stronę fundacji

nie będą brane pod uwagę przy tworzeniu nowego grafiku.

Wystarczy przesłać Glutofii zdjęcia, tekst i koniecznie kontakt ! - jak to ma wyglądać ?! - wystarczy zerknąć na str fundacji - zakładka: adoptuj zwierzaka.

Każdy nowy zwierzak powinien mieć też wątek, którego link koniecznie trzeba wstawić na wątek fundacyjny aby BoUnTy mogła zaktualizować pierwszą stronę - DZIĘKUJEMY !