maciaszek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 To wśród tych zaproponowanych są 2 czy 3, które mają rok i nieco (ale nieco) więcej. Może się skuszą? Quote
malawaszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Glutofia napisał(a):Mam dobry dom dla psa. Tyle ze ludzie chcą coś w typie owczarka tyle ze z taką krótszą sierscią. Macie coą takiego na tymczasach? Niestety nei zapytałam o płeć ale chyba bedzie to obojętne. Aha no i w miarę młode.. No wiem ze to brzmi jak zamówienie ale takie preferencje ludzie mają a dom bedzie dobry. Piszcie do mnie jak coś.. u missieek jest taka sunia - ma około 1,5 roku, już jest po sterylce Quote
Glutofia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dziękuję dziewczyny, aż mi głupio teraz juz wiem ze facet chce koniecznie mlodego psa..sądzę ze nie bedzie problemu gdzieś pewnie jakiś czeka na dom.. Quote
malawaszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 1,5 roku to stary pies? :crazyeye: czy chce szczeniaka? Quote
Glutofia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 `1,5 roku to szczenię jak dla mnie, chodziło mi raczej o to ze pies-samiec nie suka :) Quote
malawaszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ludzie często chą samce, żeby nie było cieczek, a Iskra jest wysterylizowana więc cieczek nie będzie :razz: ale wszystko mi jedno - niech wybiera se chłopaka Quote
Klementynkaa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Glutofia napisał(a):Mam dobry dom dla psa. Tyle ze ludzie chcą coś w typie owczarka tyle ze z taką krótszą sierscią. Macie coą takiego na tymczasach? Niestety nei zapytałam o płeć ale chyba bedzie to obojętne. Aha no i w miarę młode.. No wiem ze to brzmi jak zamówienie ale takie preferencje ludzie mają a dom bedzie dobry. Piszcie do mnie jak coś.. a HAGEREK rozrabiaka? jakie maja oczekiwania jesli chodzi o zachowanie? Quote
Glutofia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Wiem Malawaszko, chcą psa i koniec i co im zrobisz? Oczywiscie padła propozycja wysterylizowanej suczki państwo mają sobie przemyśleć temat. Quote
BoUnTy Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Glutofia napisał(a):Wiem Malawaszko, chcą psa i koniec i co im zrobisz? Oczywiscie padła propozycja wysterylizowanej suczki państwo mają sobie przemyśleć temat. Link do wątku Hagerka http://www.dogomania.pl/forum/f28/hager-onkopodobnymix-katowice-warszawa-wsparcie-na-hotel-potrzebne-132325/ Młody - 1,5 roku, krótkowłosy, owczarkowaty... Quote
malawaszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Glutofia napisał(a):Wiem Malawaszko, chcą psa i koniec i co im zrobisz? Oczywiscie padła propozycja wysterylizowanej suczki państwo mają sobie przemyśleć temat. wiem wiem - ja tam wolę suczki hahaha ale widocznie oni wolą samce i ich święte prawo ;) Quote
muro Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 nie wiem czy tu mozna podawac, ale bardzo prosze chco zerknijcie http://www.dogomania.pl/forum/f28/mlody-mix-husky-sosnowiec-znaleziono-134271/ moze on sie nada dla Państwa? Quote
maciaszek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Czy możemy prosić o podsumowanie ostatniej akcji? I datę następnej... :) Quote
Ambra Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Maciaszku a może wiesz jak sie skonczyła ta sprawa? Na akcji podszedł do mnie Pan który zapytał co schroniskowce jedza i tak od słowa do słowa pan powiedział że ma do oddania poł tony makaronu i iles tam kaszy, tylko musi miec na to pokwitowanie ze ktos to wział i potrzebne transportery zeby było do czego załadować zarełko. Zawolalam Panią Anię i ona podała mu tel do schronu zeby z panią kierownik omówił date odbioru. Czy ten Pan się odezwał? Quote
maciaszek Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Nie wiem... Ale mogę zapytać jak będę następny raz w schronie (o ile mi to nie umknie..). Quote
maciaszek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Następna akcja w Silesii 25-26 kwietnia !!!!!!! Quote
BoUnTy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jesli byłoby miejsce dla nas z naszymi podopiecznymi, to my bardzo chętnie skorzystamy... zresztą my wybredne nie jesteśmy :evil_lol: Quote
HebaNova Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ja bym się Kubą pisała na niedzielę od rana do popołudnia chyba że jak Kuba wytrzyma to do końca dnia. Quote
Gisic87 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 nasza Telma też się piszę jak ostatnio na dwadni no chyba że wcześniej ktoś się w niej zakocha i adoptuje:loveu: Quote
Natussiaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ja z moją siostrą również się zapisujemy na sobotę i niedzielę.(opieka nad psami);) Quote
Daria_13 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ja + Roksana zapisujemy się do opieki nad psiakami na dwa dni na cały dzień ;) Quote
Ola la Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 To i ja sie zglaszamam prawdopodobnie na cala sobotke ;) doooo potrząsania puszeczką:evil_lol: a potem moze do opieki nad schroniskowcami;) Quote
halbina Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 dzwonił pan do mnie, chciał Alutkę... szukam dla niego suczki do 5 miesięcy docelowo dużej... Quote
izulkabu Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Zgłaszam sie do kwestowania w obydwa dni :lol: Quote
Romina_74 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Szkod , ze nie do 8 miesiecy ... TA beżowa piękna sunia już jest duża :lol: Quote
Recommended Posts