Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Glutofia napisał(a):
Mam dobry dom dla psa. Tyle ze ludzie chcą coś w typie owczarka tyle ze z taką krótszą sierscią. Macie coą takiego na tymczasach? Niestety nei zapytałam o płeć ale chyba bedzie to obojętne. Aha no i w miarę młode..
No wiem ze to brzmi jak zamówienie ale takie preferencje ludzie mają a dom bedzie dobry. Piszcie do mnie jak coś..

u missieek jest taka sunia - ma około 1,5 roku, już jest po sterylce

Posted

Glutofia napisał(a):
Mam dobry dom dla psa. Tyle ze ludzie chcą coś w typie owczarka tyle ze z taką krótszą sierscią. Macie coą takiego na tymczasach? Niestety nei zapytałam o płeć ale chyba bedzie to obojętne. Aha no i w miarę młode..
No wiem ze to brzmi jak zamówienie ale takie preferencje ludzie mają a dom bedzie dobry. Piszcie do mnie jak coś..

a HAGEREK rozrabiaka? jakie maja oczekiwania jesli chodzi o zachowanie?

Posted

Glutofia napisał(a):
Wiem Malawaszko, chcą psa i koniec i co im zrobisz? Oczywiscie padła propozycja wysterylizowanej suczki państwo mają sobie przemyśleć temat.

wiem wiem - ja tam wolę suczki hahaha ale widocznie oni wolą samce i ich święte prawo ;)

Posted

Maciaszku a może wiesz jak sie skonczyła ta sprawa?

Na akcji podszedł do mnie Pan który zapytał co schroniskowce jedza i tak od słowa do słowa pan powiedział że ma do oddania poł tony makaronu i iles tam kaszy, tylko musi miec na to pokwitowanie ze ktos to wział i potrzebne transportery zeby było do czego załadować zarełko. Zawolalam Panią Anię i ona podała mu tel do schronu zeby z panią kierownik omówił date odbioru.
Czy ten Pan się odezwał?

Posted

Jesli byłoby miejsce dla nas z naszymi podopiecznymi, to my bardzo chętnie skorzystamy... zresztą my wybredne nie jesteśmy :evil_lol: