Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rzeczywiście niefortunne sformułowanie-przepraszam. Po prostu samo wyobrażenie sobie że coś [B]jeszcze[/B] siedzi w tej kocince jest straszne i smutne.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fruziek, kategorycznie się nie zgadzam na żadne choróbstwa!! Ty się nie wygłupiaj, ja Cię proszę :roll: Cioteczka Aleksandra_B dała takie mnóstwo rzeczy pięknych śliczności na bazarek, że chyba tydzień będę je robić :evil_lol: Ale zrobię, obiecuję :)

Posted

Minitaur napisał(a):
W każdym bądź razie czekam.

Fruzia, up up up!!

Ciotka Bazyliah wystawi jutro po południu. Skoro już coś napisał, a nie tylko czyta :roll: Ale ma podbijać :cool3:

A tak przy okazji - niedługo kończy się mój kolczykowy bazarek - konto podawać bezpośrednio na AFN, czy zebrać na moje i przelać wraz z rozpisaniem rozliczenia?
Pewnie guuupie pytanie, ale dopiero się uczę.

Posted

Bazyliah napisał(a):
Ciotka Bazyliah wystawi jutro po południu. Skoro już coś napisał, a nie tylko czyta :roll: Ale ma podbijać :cool3:

A tak przy okazji - niedługo kończy się mój kolczykowy bazarek - konto podawać bezpośrednio na AFN, czy zebrać na moje i przelać wraz z rozpisaniem rozliczenia?
Pewnie guuupie pytanie, ale dopiero się uczę.

jak Ci jest wygodniej.
Raczej nie ma głupich pytań jeżeli ktoś się uczy;)

Posted

Tweety napisał(a):
jak Ci jest wygodniej.
Raczej nie ma głupich pytań jeżeli ktoś się uczy;)

Mnie to jest wszystko jedno - mogę i tak i tak. Pytanie, jak jest szybciej z potwierdzeniem wpłaty i jak lepiej dla kociny.

Posted

Green kobito zlituj się....

Fruzieńka prosi o Waszą pamięć !!!!
Dziękujemy w imieniu koteczki za ogromne wsparcie, jakiego już udzieliliście !!!!

Pilnie potrzebne Osoby do wystawiania bazarków na bardzo chorutkie koteczki !!!!!

Na Fruzię, Mruczusia, Niusię i Boryska !!!!!
Wszystkie te kocie nieszczęścia pilnie potrzebują pomocy finansowej !!!

A Niusia tak jak Fruzieńka - naprawdę dużej !!!!