Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak w miédzyczasie, zeby psa nam nie sprzátnéli sprzed nosa, kiedy juz znalazl dom - czy on jest w tymczasowym DT do czasu wyjazdu?

Bo w szczecinskim schronie byl kiedys pies zarezerwowany, dom czekal - a pies nagle zniknál. Uspiony czy sprzedany? Nikt sié nie dowie.

Ja tam nie ufam schronom, dopóki pies nie jest bezpiecznie poza.

Posted

emilia2280 napisał(a):
A tak w miédzyczasie, zeby psa nam nie sprzátnéli sprzed nosa, kiedy juz znalazl dom - czy on jest w tymczasowym DT do czasu wyjazdu?

Bo w szczecinskim schronie byl kiedys pies zarezerwowany, dom czekal - a pies nagle zniknál. Uspiony czy sprzedany? Nikt sié nie dowie.

Ja tam nie ufam schronom, dopóki pies nie jest bezpiecznie poza.

Psiak jest w schronisku, ale o to nie musisz się martwic, psiak napewno nie zniknie.
Myśle, że większym zamartwieniem jest transport :roll: Bo to bardzo daleko....

Posted

Ja proponowałam jeżeli Czarodziejka go weźmie na tymczas "dorzutkę" do utrzymania - ponieważ on ma swój prawdziwy dom a problemem jest transport proponuję "dorzutkę" do transportu ... na razie 70 zł (wiecej nie dam teraz rady - przybyło mi tymczasowiczów których jak zwykle utrzymuję sama).

Tak więc u mnie macie 70 zł na transport - komu mam wysłac ?

Posted

A ten transport to skąd dokad?
Bo może jakieś rozwiazanie łączone. Ludzie jeżdzżą za pieniądze, mozna się złożyć. będę kombinować, czasami mnie oświeca.

Posted

Staram się wykombinować coś na wątku transportowym ;)
Kasę na transport można przelewać na moje konto z tytułem: transport dla ślepego psiaka, ponieważ zbieram na transport dla jeszcze jednego psiaka, może uda się te dwa transporty połączyć :)

MAŁGORZATA URSZULA WITKOWSKA

27 1140 2004 0000 3102 4946 0354

Posted

cytuje z innego wátku, ktos wstawil ogloszenie:

"oferuje transport psiakow,mieszkam w malopolsce i chetnie poswiece swoj czas aby psiaki znajdowaly nowe domy,ja pomoge je transportowac i nie tylko...,jezeli potrzebna wam pomoc to dzwoncie-razem cos wymyslimy...
nr.tel. 504 317 265"

co Wy na to?

Mysia, dla przelewów zagranicznych potrzeba jeszcze Twojego adresu i nazwy banku (sama znajdé kod SWIFT). Umiesc info w 1-szym poscie dla wszystkich, albo wyslij mi PW jak wolisz.

Posted

yhy ;) Wiecie, bo ja jestem taka trochę nieufna wobec obcych :cool1: Ale zobaczymy o i jak, lecę zobaczyć jak na "transportowym" sprawy się mają :cool3:

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
Mysia_ no czasem wlasne ci obcy wiecej pomoga niz znajomi :evil_lol: i co tam na transportowym?? cos czy nic? :razz:

coś tam jest... ale ja już w tym wszystkim pogubiłam :eviltong:

Posted

już wiem o jaki transport chodzi... Pytałam, ale z tego co mi odpisnano na transportowym to nie da rady, bo to jest jakiś łączony, kilka psiaków się na niego łapie... :roll:

Posted

o tamten transport już pytałam wczesniej, ale już nie było możliwości zabrac jeszze jednego psiaka :roll: Oczywiście jestem w trakcie szukania... Bardzo prosze o pomoc ;)