Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
Pani mi napisała, że jest na niego zdecydowana, ale zadała mi jeszcze kilka pytań, więc odpisałam jej na maila, teraz czekam na odpowiedź :roll:

Chyba schron da mu szansę teraz? Niemożliwe, żeby go uśpili jutro....:shake:

Posted

Słuchajcie, ma ktoś moze z Was jakiś tekst, albo lekturę o tematyce jak zajmować się ślepym psiakiem? :eviltong: Mogłabym sama napisać, ale niestety nie mam czasu... :oops: A Pani chciała by się jak najlepiej przygotować ;)

Posted

ja mam niewidomą suczkę, z tym, że nie bardzo mam czas na pisanie tego, a zreszta ona dodatkowo jest po bardzo cięzkich przejściach, więc to tez inaczej... Może gdzieś w necie jest taki poradnik? :roll: Albo tu na dogo....

Posted

Mysia_ napisał(a):
kochani, spokojnie ;)
Pani zdecydowała się na psiaka :multi:
Szukamy transportu :cool3::cool3::cool3:

Pieseczku będziesz uratowany!:multi::multi::multi::loveu:

Posted

:multi::klacz::laola::B-fly::bigcool:

Po prostu cudnie.

Mysiu powiedz Pani, że niewidomy piesek potrzebuje dużo milości (jak każdy ;-) ), więcej ciszy niż normalny (ma wyostrzony słuch) i jak najmniej zmian. Czyli nie lubi podróży, żadnych przemeblowań. Mój zawsze przy każdej zmianie mebli uderzał kilka razy zanim przyzwyczaił się, że stoją inaczej. Tak więc jak najmniej przestawiałam je. Trzeba uważać z prostym odsunięciem fotela, czy krzesła. Oprócz tego na spacerach zdecydowanie będzie czuł się lepiej i bezpieczniej na smyczy. A poza tym reszta jak u każdego psiaka ;) całuski, głaski, drapanko za uchem. No i to staruszek już, więc spokojny. Będzie dobrze :lol:
Jeśli Pani chcialaby zadzwonić i pogadać to mój numer: 608 028 124

I pozdrów Panią od nas koniecznie :loveu:

Posted

Mysiu, Neigh napisała:

"Moja osobista przyjaciółka lata temu wzięła niewidomego psa ze schronu. Od 2 lat także nei słyszy. I jakoś sobie radzą. jakby co mogę je skontaktowac:smile:"

Może ta Pani, która bierze pieska chciałaby porozmawiać?

Posted

napewno Pani była by zainteresowana, ponieważ chce jak najlepiej przygotowac się na przyjęcie psiaka ;) Jesli masz jej maila, albo numer telefonu to mi napisz :cool3: