Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesli ta pani jest naprawde taka wspaniala to na pewno w ostatniej chwili nie odmowi pomocy :roll: mam nadzieje ze zdecyduje sie na tego biednego psiaka ;) a co sie tyczy szukania wlasciciela to chyba nic nie szkodzi wiec mozna sprobowac ... :razz:

Posted

Pani9 cały czas się zastanawia, trochę się boi, nigdy nie miała niewidomego pieska, boi się też, zeby nie ograniczyć swoich pozostałych dwóch psiaków...

Posted

no zobaczymy... A czasu coraz mniej :-( A ja ostatnio totalnie nie mam czasu... Tylko wieczorami, a o tej godzinie to praktycznie nic już nie można załatwić :shake:

Posted

szukajmy jednak w razie co też innego rozwiąznia :roll:
Kochani czy w razie co, jesli do czwartku nic nie uda się załatwic ktos mogłby go zabrać na DT?

Posted

Czy ta Pani definitywnie powiedziała "nie", czy jeszcze się waha? Daleko mi od sugerowania nacisku na Panią ale...może mimo wszystko warto jej wspomnieć, że z tym piesiem powinno być łatwiej niż z takim, który wymagałby pomocy/ domku, a właśnie stracił wzrok. W tym drugim przypadku wchodzi stres psa w postaci niezrozumienia sytuacji, paniki etc...a ten piesek już nie widzi, jak sądzę od dawna. Co swoje w związku
z tym wycierpiał i nauczył się z tym żyć.

Posted

też mam w domu zupełnie niewidomą suczkę, ale ona radzi sobie kiepsko, może dlatego, że 6 lat swojego zycia spędziła w schronisku, zawsze była dzikuską, a teraz nic nie widzi :-(

Widac, ze ten psiak był w mieszkanu, jest czysty, szuka kontaktu z człowiekiem, więc nie powinnien sprawiac wiekszych problemów, zobaczymy co Pani postanowi :roll:

Posted

Cholerny czas...biegnie tak niemiłosiernie. Jak się Mysiu umawiałaś z tą panią na udzielenie odpowiedzi? Sama ma zadzwonić? Będzie dzwonić tylko w przypadku decyzji na "tak"???

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
niewidomy pies wcale nie jest gorszy od zdrowego. moze pani jednak sie na niego zdecydue to by zreszta bardzo ulatwilo sprawe a jak nie to coz .... trzeba szukac innego domku ;)

Kuchnia, tylko czasu mało ma ten Biduś:(

Posted

Mysia_ napisał(a):
z DT kiepsko, chyba, że ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?
Dzisiaj już niedziela.... :-(

Nie mam...
Chyba, że Pani o Której wspominałaś da się namówić na DT ???
To by dało psiakowi trochę więcej czasu, a nie zobowiązywało Tej Osoby tak od razu do deklaracji... Może się też okazać, że będzie bez problemów i psiak zostanie...
Ja już tak robiłam...
Sama nie wiem...