Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie odebrałam "swoje" 2 psy i oddelegowałam trzeciego z tego samego transportu, co ślepaczek :)
Kochany ma się dobrze i bystro mu z oczek patrzy :) Troszkę podróżuje po samochodzie i nieco napaskudził, ale to chyba bez znaczenia ;)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Właśnie odebrałam "swoje" 2 psy i oddelegowałam trzeciego z tego samego transportu, co ślepaczek :)
Kochany ma się dobrze i bystro mu z oczek patrzy :) Troszkę podróżuje po samochodzie i nieco napaskudził, ale to chyba bez znaczenia ;)[/quote]

no ładnie... A co konkretnie zrobił? :eviltong: Przed podróżą zrobił dwie kupy i 5 razy siku, więc mi nie przychodzi do głowy co jeszcze się w nim zmieściło :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia_Klero']:D:D:DCzarodziejko a jak tam twoi podopieczni sie czuja?:)[/quote]

Moi, jak moi :razz: Ja tylko znalazłam domki docelowe i asysytowałam przy odbiorze. Śpią sobie o ile już po nie ktoś nie przyjechał :)

Posted

podroz Oszka przebiegla spokojnie,po 2giej w nocy Drakula razem z Oszkiem przyjechali do domku,i jeden i drugi sie najedli i padli jak kawki.Oszek sm wybral sobie miejsce do spania,zapakowal sie do brodzika oczywiscie dostal kocyk.spal spokojnie. Rano pozamykalam swoje pieski(po szczepieniu niemoga miec chwilowo kontaktu z piesami)i wypuscilam Oszka na obchod,najadl sie napil potem spacerek z nasza corka...........i tyle go widzialam.jakies dwie godziny temu pojechal do nowego domku:multi:napewno juzw nim jest!!!!!:multi:Bardzo sie cieszymy ze moglismy go poznac osobiscie a jeszcze bardziej cieszymy sie z tego ,ze ma DOMEK:loveu:

Posted

Rozmawiałam z Panią, piaczek dotarł ;) Póki co psiny Pani nic do niego nie maja, Figa tylko warczy, ale nic nie robi. Trzymajcie kciuki, żeby Oszek - teraz Kajtuś, dobrze przyjął się w nowym domku i wszystko było dobrze ;)