TYGRYS-ica. Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 o kurcze Oszek juz jedzie do domciu!! :multi: czekam na info kiedy zawita do nowego domku :multi: Quote
Mysia_ Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Myślę, że w Trójmiescie będzie późno, dlatego najprawdopobniej Drakula przenocuje go u siebie i jutro rano zawiezie do domku ;) Quote
Czarodziejka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Właśnie odebrałam "swoje" 2 psy i oddelegowałam trzeciego z tego samego transportu, co ślepaczek :) Kochany ma się dobrze i bystro mu z oczek patrzy :) Troszkę podróżuje po samochodzie i nieco napaskudził, ale to chyba bez znaczenia ;) Quote
Mysia_ Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Czarodziejka']Właśnie odebrałam "swoje" 2 psy i oddelegowałam trzeciego z tego samego transportu, co ślepaczek :) Kochany ma się dobrze i bystro mu z oczek patrzy :) Troszkę podróżuje po samochodzie i nieco napaskudził, ale to chyba bez znaczenia ;)[/quote] no ładnie... A co konkretnie zrobił? :eviltong: Przed podróżą zrobił dwie kupy i 5 razy siku, więc mi nie przychodzi do głowy co jeszcze się w nim zmieściło :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 :D:D:DCzarodziejko a jak tam twoi podopieczni sie czuja?:) Quote
Czarodziejka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Asia_Klero']:D:D:DCzarodziejko a jak tam twoi podopieczni sie czuja?:)[/quote] Moi, jak moi :razz: Ja tylko znalazłam domki docelowe i asysytowałam przy odbiorze. Śpią sobie o ile już po nie ktoś nie przyjechał :) Quote
Mysia_ Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Czarodziejka']A nażygał proszę Mysi :P[/quote] nie ma co, trzeba ślepaczkowi wybaczyć ;) Quote
emilia2280 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 aa i tytul trzeba zmienic bo transport juz nie jest potrzebny Quote
Asia_Klero Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 wlasnie:DJak sie ciesze:DMam nadzieje,ze bedzie mial sie dobrze:) Quote
TYGRYS-ica. Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 i jak tam?? Oszek juz w nowym domku?? ;) Quote
antonina_tc Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 podroz Oszka przebiegla spokojnie,po 2giej w nocy Drakula razem z Oszkiem przyjechali do domku,i jeden i drugi sie najedli i padli jak kawki.Oszek sm wybral sobie miejsce do spania,zapakowal sie do brodzika oczywiscie dostal kocyk.spal spokojnie. Rano pozamykalam swoje pieski(po szczepieniu niemoga miec chwilowo kontaktu z piesami)i wypuscilam Oszka na obchod,najadl sie napil potem spacerek z nasza corka...........i tyle go widzialam.jakies dwie godziny temu pojechal do nowego domku:multi:napewno juzw nim jest!!!!!:multi:Bardzo sie cieszymy ze moglismy go poznac osobiscie a jeszcze bardziej cieszymy sie z tego ,ze ma DOMEK:loveu: Quote
Czarodziejka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 No to pięknie :) A że padli to zrozumiałe ;) Quote
Mysia_ Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 jak będę miała chwilkę to zadzwonią do nowej Pani psiaczka, dzisiaj jestem strasznie zalatana :roll: Quote
alcha Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 co za wieści super tutaj czytam :loveu: Nie było mnie kilka dni, a tu taaaaakie zmiany :multi: Quote
Mysia_ Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Rozmawiałam z Panią, piaczek dotarł ;) Póki co psiny Pani nic do niego nie maja, Figa tylko warczy, ale nic nie robi. Trzymajcie kciuki, żeby Oszek - teraz Kajtuś, dobrze przyjął się w nowym domku i wszystko było dobrze ;) Quote
maggiejan Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Oby teraz już wszystko było dobrze :kciuki: Quote
Charly Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: cudne wiesci. hurra:multi: Quote
emilia2280 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Oszátko ma dom! :ghost_2::ghost_2::ghost_2: Quote
Mysia_ Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Psiak trafił do domku docelowego ;):cool3: Quote
Recommended Posts