Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
czyli juz sie pogubilam :oops: tzn ze pieniadze na transport sa a brak samego transportu?? :mdrmed:

spokojnie ;) Transport miał być dzisiaj, ale było trochę za mało czasu i nie odezwały się wszystkie osOby, które miały w nim brac udział, myślę, że po Świętach psiazek wreszie pojedzie ;)

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
spokojnie ;) Transport miał być dzisiaj, ale było trochę za mało czasu i nie odezwały się wszystkie osOby, które miały w nim brac udział, myślę, że po Świętach psiazek wreszie pojedzie ;)

A rozmowy byly juz prowadzone na po-swiétach, czy dopiero bédzie wszystko ustalane kiedy wszystkim pasuje?

Posted

oczekujący domek jest cierpliwy, na Misia też musiał trohę poczekać ;)
Pociąg w wypadku takiego psiaka, a do tego tak daleki transport odpada.... Spokojnie jestem w trakcie załatwiania transportu :eviltong: Drakula jeździ po całej Polsce, teraz staramy się skombinować trasę jak najbardziej korzystną dla wszystkich psiaków, zeby jak najlepiej wyszło ;)

Posted

[quote name='emilia2280']Mysia, rozumiem ze moja wplata za transport Oszka jeszcze nie dotarla? Przez swiéta pewnie nic sié nie ruszylo w bankach..
Czy sá juz znane szczególy podrózy psiaka?[/quote]

Rano sprawdzałam to nie było, jak dotrze to dam znać ;)
Cały czas obserwują wątek transportowy, psiak najprawdopodobniej wyruszy w piątek, mam nadzieje, że się w końcu uda :roll:

Posted

[B]emila2280 [/B]pieniążki dotarły - 162,70 zł :multi:
Oszek pojedzie w sobotę :cool3: Drakula napisał, że koszty transportu wyniosę 200 zł, bo niestety nie udało się zapelnić całej trasy, ale to i tak nie dużo, jak na to, że to drugi koniec Polski ;)
Mamy jeszcze 70 zł od [B]maupa4, [/B]więc już całość uzbierana :multi:
Razem mamy 232,7 zł. Dajcie znać czy mam reszte przelać na jakiegoś innego potrzebujacego psiaka czy mogą zostać dla zabrzańskich psiaków jakby wynikła jakaś potrzeba, oczywiście o której bym Wam dała znać ;)