Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 7 months later...
  • 1 year later...
Posted

z dwa tygodnie temu widziałam psiaki,a miesiac temu rozmawiałam z ich pańcią. Staruszek ma juz czasem zaburzenia neurologiczne,troche niezborny chód ,ale jest bardzo dzielny.Za to ten mały szary,kulkowaty,niezmiennie w dobrym nastroju i kondycji,ale on młodziak.

Posted

ojejku dziękuję za wiadomość :) Jakoś właśnie parę dni temu zastanawiałam się jak tam chłopaki, super, że ten ślepaczek tak się dobrze trzyma :)

• 1 year later...
Posted

Staruszek wykorzystał do maksimum swój kredyt na zycie. Był kochany i akceptowany. A Panią spotykam teraz z tym drugim szorstkim seniorem i nowym nabytkiem ze schroniska Promyk. Tworzą przesympatyczne trio.

Posted

[quote name='brazowa1']Staruszek wykorzystał do maksimum swój kredyt na zycie. Był kochany i akceptowany. A Panią spotykam teraz z tym drugim szorstkim seniorem i nowym nabytkiem ze schroniska Promyk. Tworzą przesympatyczne trio.[/QUOTE]

Dziękuję Ci bardzo za informacje! Oszek żył na prawdę na kredyt.... Cudownie, że był kochany tak długo :) A jak tam Misio (ten szorściuszek) z zdrówkiem, wiesz może? :)

Posted

Misiek jest grubasek, ale dziarsko drepcze i zawsze uśmiechnięty ,pieszczoch. Wiek, wiadomo, juz widać, ale wygląda żwawo i jest zadowolony z życia. Więc nawet jeżeli ma już swoje dolegliwości, to sobie z nimi daje radę.