Mysia_ Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 to akurat wiem :loveu::loveu::loveu: często dostaję maile od Pani naszych chłopaków :lol: Quote
Asia_Klero Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 to popros o foteczki:eviltong::evil_lol: Quote
brazowa1 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Znowu widzialam dwa żwawe dziadziusie:) Skąd taki fajny dom sie dla nich znalazł?. ja dla moich dziadków szukam i szukam i nic:( Quote
Mysia_ Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 to chyba było przeznaczenie :cool3: :loveu: też coś wiemy o tym jak cieżko znaleźc domki staruszką :-( Quote
brazowa1 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 z dwa tygodnie temu widziałam psiaki,a miesiac temu rozmawiałam z ich pańcią. Staruszek ma juz czasem zaburzenia neurologiczne,troche niezborny chód ,ale jest bardzo dzielny.Za to ten mały szary,kulkowaty,niezmiennie w dobrym nastroju i kondycji,ale on młodziak. Quote
Mysia_ Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 ojejku dziękuję za wiadomość :) Jakoś właśnie parę dni temu zastanawiałam się jak tam chłopaki, super, że ten ślepaczek tak się dobrze trzyma :) Quote
brazowa1 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Staruszek wykorzystał do maksimum swój kredyt na zycie. Był kochany i akceptowany. A Panią spotykam teraz z tym drugim szorstkim seniorem i nowym nabytkiem ze schroniska Promyk. Tworzą przesympatyczne trio. Quote
Mysia_ Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='brazowa1']Staruszek wykorzystał do maksimum swój kredyt na zycie. Był kochany i akceptowany. A Panią spotykam teraz z tym drugim szorstkim seniorem i nowym nabytkiem ze schroniska Promyk. Tworzą przesympatyczne trio.[/QUOTE] Dziękuję Ci bardzo za informacje! Oszek żył na prawdę na kredyt.... Cudownie, że był kochany tak długo :) A jak tam Misio (ten szorściuszek) z zdrówkiem, wiesz może? :) Quote
brazowa1 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Misiek jest grubasek, ale dziarsko drepcze i zawsze uśmiechnięty ,pieszczoch. Wiek, wiadomo, juz widać, ale wygląda żwawo i jest zadowolony z życia. Więc nawet jeżeli ma już swoje dolegliwości, to sobie z nimi daje radę. Quote
Mysia_ Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 Oby jak najdłużej mogli się sobą cieszyć na wzajem :) Quote
Recommended Posts