Rybc!a Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Erazm']Świetnie, dzięki dziewczyny, nie wiem z kim mam się rozliczyć? Przyjadę po małą, nie wiem czy umawiać już wizytę u Garncarza, czy mała będzie najpierw wymagała innego leczenia, ale to nieważne... Jak wygląda sprawa adopcji? Wydają bez problemów? Czy żeby ją znaleźć muszę rzeczywiście korzystać z Waszej pomocy? Nie mam nic przeciwko temu po prostu gdy nie znam miasta proście byłoby mi podjechać wziąć psiaka a nie gnać na umówioną godzinę Preparat kosztował 12 zł, na PM wyślę dane konta mojego taty, który pożyczył mi pieniądze. [quote name='Vitka']Ja myślę że nietrudno dostrzec Tolę. Raz że jest w boksie z biała Bellą, a dwa że zawsze kiedy tam podchodzę ona siedzi przy kratach,...;) Bella to ten pies (bardzo charakterystyczny): http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106562 [quote name='kordonia']Erazm, jak wejdziesz do schroniska, to musisz minąc budynek z biurami, potem boksy po prawej stronie z małymi pieskami, i na samym końcu jest taki korytarzyk w prawo. Skrecasz w niego, i drugi wąski boks po prawej stronie to boks z Tola. Ona jest nieduża, oczy od razu sa widoczne. Wg mnie nie jest chora, tak na oko- jest wesoła, ruchliwa, nos czysty, nie wiedziałam żadnej wydzieliny z oczu. Problemów z adopcją nie robią- pies jest na ogólnym wybiegu, nie na kwarantannie, a nie w izolatce, wiec jak najbardzoej wszystko powinno pójśc bezproblemowo. Jakby co, to służe pomocą. Przy skręcie w korytarzyk są dwa boksy (dość duże ) z samcami. W pierwszym będzie owczarek podhalański i duży, rottkowaty , a w drugim biały Chuck z czarną łatą na oku. W pierwszym, długim betonowym boksie będzie dosyć charakterystyczna Binka: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105454 [quote name='Erazm']Dzięki dziewczyny, świetnie, teraz tylko jechać po szkraba:lol:, a opis wcale nie skomplikowany:crazyeye:;), czy mogę prosic o jakiś kontakt na Pm? Podam ci swój numer, w razie czego zadzwonisz :) [quote name='Erazm']Po zabiegu Tolci nie poznacie:evil_lol: Czy mam zrobić jakąś zbiórkę na Tolę? Quote
Erazm Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mam cichą nadzieję, że po zabiegu Tola szybko znajdzie dom, pojadę po nią jutro lub pojutrze. Zapłacę za zabieg, za ewentualny tymczas, jeśli juz, to prześlę jej zdjęcia po zabiegu i ogłaszać lalunię, za to będę wdzięczna Quote
Edi100 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Erazm napisał(a):Mam cichą nadzieję, że po zabiegu Tola szybko znajdzie dom, pojadę po nią jutro lub pojutrze. Zapłacę za zabieg, za ewentualny tymczas, jeśli juz, to prześlę jej zdjęcia po zabiegu i ogłaszać lalunię, za to będę wdzięczna jesoo, cioteczko jesteś wielka! Quote
Erazm Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nie myrdać mnie po moim ego tylko szukać domku dla zdrowej Toli:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Tola, już w Warszawie, zabieg na oczy w czwartek, po zabiegu zrobię lalce zdjęcia i wielkie szukanie domu. Idę prać małą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Erazm napisał(a):Tola, już w Warszawie, zabieg na oczy w czwartek, po zabiegu zrobię lalce zdjęcia i wielkie szukanie domu. Idę prać małą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie to żebym się czepiała, ale bywam upierdliwa... w kwestii zdjęć... co to ja chciałam powiedzieć...... Ale wybaczam ci dlatego, ze to co robisz w"pieskim świecie" jest ponad wszystko Quote
Vitka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nie miałaś problemu ze znalezieniem?? :> Superowo że Tola już w Warszawie! A jak podróż minęła?? :lol: Quote
Erazm Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Doopsko boli,kark boli, latka lecą... Tolka teraz Sisi rozgosciła się na sofie, jeszcze nie wie o praniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Erazm napisał(a):Doopsko boli,kark boli, latka lecą... Tolka teraz Sisi rozgosciła się na sofie, jeszcze nie wie o praniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Opisz później jak zareaguje:lol: Quote
Rybc!a Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Kurczę, ale kicha, a tu wyszło, że mam tymczas dla Nutki w Warszawie.. No nie, no nie.. zabrałabyś, Erazm oby dwie sunie, a Enia jedną by od ciebie zabrała.. Kurczę, no.. Spytam Itsake, czy przypadkiem się niedługo do Wawy nie wybiera.. Quote
Edi100 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Erazm napisał(a):Doopsko boli,kark boli, latka lecą... Tolka teraz Sisi rozgosciła się na sofie, jeszcze nie wie o praniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak miło z tą sofą:loveu: Quote
Rybc!a Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 A można prosić o jakieś zdjęcia? Szerszą informację? Jak przyjęli cię w schronisku? Pytali o coś? Może mówili coś o mnie? Jak sunia zachowywała się podczas transportu? Ależ jestem ciekawska ;) Quote
Erazm Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 W schronisku nie było żadnych problemów, ani komentarzy, mała była grzeczna, troszkę na początku popiskiwała. Jest już wyprana, odczekam jeszcze z godzinkę i wyjdę z maluchami. Parę fotek mam nadzieję, że mod mnie nie pogna z taką ilością Quote
Erazm Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dziewczyny zmieńcie może tytuł na bardziej opymistyczny, operacja źle się kojarzy, ludzie będą myśleć, że psiak jest chory, a ona będzie miała tylko kosmetyczny zabieg. ;) Quote
Rybc!a Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Erazm napisał(a):Dziewczyny zmieńcie może tytuł na bardziej opymistyczny, operacja źle się kojarzy, ludzie będą myśleć, że psiak jest chory, a ona będzie miała tylko kosmetyczny zabieg. ;) Ale takim sposobem na wątek przyciągnie się więcej osób, co oznacza, że więcej osób zobaczy Tolę-Sisi :) Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=324104986 http://www.gumtree.pl/warszawa/08/20964808.html Quote
kordonia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jaka zadowolona Sisiunia :D Miło ją taką widzieć :) Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 O rany, dopiero teraz zobaczyłam pytanie o Nutkę, rany jaka szkoda:-(, też o niej myślałam, ale za późno dostałam Rybciu telefon do Ciebie A może ten tymczas aktualny, bo wypadł mi obowiązkowy wyjazd od piątku do niedzieli, nie mogę sie wymigać, i Sisi szuka na te trzy dni dt? Quote
Rybc!a Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Erazm napisał(a):O rany, dopiero teraz zobaczyłam pytanie o Nutkę, rany jaka szkoda:-(, też o niej myślałam, ale za późno dostałam Rybciu telefon do Ciebie A może ten tymczas aktualny, bo wypadł mi obowiązkowy wyjazd od piątku do niedzieli, nie mogę sie wymigać, i Sisi szuka na te trzy dni dt? Nie wiem, Erazm, ja mam teraz 2 psy które czekają na transport do Warszawy i jeśli udałoby się to jakoś załatwiś z Itske, która wozi na tej trasie psy całkiem za darmo, to "wrzucę" te dwa jak najszybciej. Transport oferuje Enia i hop!,skontaktuj się z nimi, może będą mogły pomóc. Jeśli Itske w najbliższym czasie nie będzie wybierała się do Warszawy, to ja wsiądę dwoma maluchami w samochód, ale to znowóż koszty :( Quote
Isadora7 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Miłego dnia życzę księżniczko Sisi. Dziś ważny dla ciebie dzień. Quote
Isadora7 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 kordonia napisał(a):Sisi, trzymam kciuki za Ciebie :thumbs: Na pewno zniesie to z książecą godnością, w końcu błękitna krew w niej płynie:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Puk puk jak tam Sisi jak dzisiaj twoje oczka po zabiegu? Quote
Erazm Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Sisi w super formie, w sobotę obejrzą ją Państwo, którzy ewentualnie chcieliby ją przygarnąć. Myślę, że jak ją poznają to nie będą się namyślać, w zeszłym roku odszedł za TM ich ukochany piesek, cudna, futrzasta Żaba, znajdka, która była z nimi 10 lat... chyba nie muszę nic więcej pisać...Państwo są z Łomży...Przykro będzie mi się z Sisi rozstawć, bo z każdym psiakiem oddaję kawałek mojego serca, ale wygląda na to, że mała ma szansę na własną kanapę. Trzymać więc kciuki... Sisi juz ładnie sypia z nami i yoorkiem w łóżeczku więc oddam ją tylko w podobne warunki:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
hop! Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Erazm, strasznie szybko działasz - wręcz nieprawdopodobnie szybko. :crazyeye: A będą nowe foty Sisi? :-) Quote
Recommended Posts