Jump to content
Dogomania

Maleńka, przekochana TOLA, teraz JULKA- po operacji- W NOWYM DOMU!

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
Sisi merda mu ogonkiem, dziś pierwszy raz( widać na zdjęciu) wykazała zainteresowanie piszczącą zabawką, wcześniej się jej bała:lol:

Musze sobie kupić bodaj taki jednorazowy japoński aparat, bo mi żal tyłek ściska że nie mogę wielu akcji utrwalić. Jak chociażby dowód że psy mnie z łóżka wykopały.

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sama się wydałaś:eviltong: Rany, siedzę i myślę jak to będzie jak po małą ludki przyjadą, wiem, że będą następne bidy, ale po Leonku nadal chlipię, a to ten sam typ, a przede wszystkim trochę się:shake: razem przeżyło

Posted

Erazm napisał(a):
Sama się wydałaś:eviltong: Rany, siedzę i myślę jak to będzie jak po małą ludki przyjadą, wiem, że będą następne bidy, ale po Leonku nadal chlipię, a to ten sam typ, a przede wszystkim trochę się:shake: razem przeżyło

No wiem, wierze. Ale jak sama powiedziałaś - są następne bidy którym trzeba pomóc.

Posted

Sisi jest już po akcji maściowej, też nie jest łatwo, wczoraj próbowałam umyć jej zębiska, ale:diabloti:, nie wiem czy nie zżarła jakiegoś skarbu yoorka, albo po tabletce na robale ma małą biegunkę i nie bardzo chce jeść, a może po paście do zębów(psiej o smaku wędzonego kurczaka). O, teraz słyszę chrupanko...

Posted

Erazm napisał(a):
Sisi jest już po akcji maściowej, też nie jest łatwo, wczoraj próbowałam umyć jej zębiska, ale:diabloti:, nie wiem czy nie zżarła jakiegoś skarbu yoorka, albo po tabletce na robale ma małą biegunkę i nie bardzo chce jeść, a może po paście do zębów(psiej o smaku wędzonego kurczaka). O, teraz słyszę chrupanko...

Smacznego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dla niej

Posted

Kurczę, ale nie to z pasty, jeszcze nie dzwonili:lol:. Miałam wczoraj piękny dzień, poszły dwa szczeniory, może pójdzie jeszcze jeden(ruda z koszyka;)), no i wygląda, że po Verdiego dziś przyjadą z Tarnobrzegu, szukali już długo kopii zmarłego pieska.
Wiem, wiem Sisulka musi trafić jak najszybciej pod swoją kołderkę. Rany, jak mi się maluchy rozszczekały, yoorek zaczyna, a Sisi delikatnie mu wtóruje, ale jest słodziak przybiega, opiera się łapulkami i głaszcz,głaszcz, zobacz jak pięknie szczekam prawie jak yoorek

Posted

Erazm napisał(a):
Kurczę, ale nie to z pasty, jeszcze nie dzwonili:lol:. Miałam wczoraj piękny dzień, poszły dwa szczeniory, może pójdzie jeszcze jeden(ruda z koszyka;)), no i wygląda, że po Verdiego dziś przyjadą z Tarnobrzegu, szukali już długo kopii zmarłego pieska.

Mówiłam już gdzieś, ze masz dobrą rękę :loveu::loveu::loveu:

Posted

Erazm napisał(a):
Pojechała, siedzę i ryczę, buuuuuuuuuu:-(:-(:-(
Będzie miała dobrze i dużo miejsc na spacerki i sad i ciepłą kanapę:-(:-(:-(

No to dzisiaj chlipiemy obie:-(:-(:-(

Posted

Astor łosia zawłaszczył:-(:-(:-(, jak zauważyła przed hotelem, że nie idę to usiadła i nie chciała iść, musiała ją Krysia wziąć na rączki:-(:-(:-( Pewnie to przykre przeżycie dla małej, mam jednak nadzieję, że szybko zapomni i nie da Krysi popalić

Posted

Dziewczyny, wiem, że to cholernie trudne, bo sama wzięłam psa na tymczas i nie oddaję go już przez 3 miesiące. I chyba tego nie zrobię, bo bym nie mogła. Jeszcze nie "dorosłam" do tego. Jak pójdę na swoje, to będę miała w domu hotelik, a tak? Narazie jestem w zupełności zależna od rodziców, niestety, albo i stety.

Najwspanialsze jest to że Sisi będzie miała SWÓJ dom ! Cudowny dom !

Posted

Rybcia zmień tytuł:-(:-(:-(, Tosia już miziana jedzie grzecznie samochodem do Łomży, A pieniązki idą pocztą bo zrobiłaś błąd przy podawaniu konta

Posted

Sisunia już w domku, w Łomży przywitała ich burza gradowa( mocne wejście:evil_lol:) Sisulka obejrzała wszystkie kąty teraz pilnuje męża Krystynki i fotela:lol::lol::lol:, a miała byc krysiowa:eviltong: Na szczęście Krysia ma urlop więc nad nią popracuje;)

Posted

Erazm napisał(a):
Sisunia już w domku, w Łomży przywitała ich burza gradowa( mocne wejście:evil_lol:) Sisulka obejrzała wszystkie kąty teraz pilnuje męża Krystynki i fotela:lol::lol::lol:, a miała byc krysiowa:eviltong: Na szczęście Krysia ma urlop więc nad nią popracuje;)

Wiesz baba to baba zawsze do chłopa chce sie przykleić. Tym bardziej księżniczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

oj, popłakałam sobie po malutkiej, ale z drugiej strony jak pomyślę, ze mogłaby spędzić całe życie za kratami, to :multi::multi::multi::multi:. Wiem, że będą ją bardzo kochać, Krysia, bo taką ma naturę, a jej mąż, bo nie będzie miał wyjścia, nie opędzi się od małej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Sisi go kupiła już u mnie. Widziałam. Tylko wiesz jak typowy facet nie okazuje tego na zewnątrz, ale wystarczyły mi ukradkowe spojrzenia jak patrzył na Sisi. Jestem spokojna zupełnie o ten dom