Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Irenko, może odstraszę warszawiaków ale umowa była taka, że to my stawiamy:evil_lol:;)[/quote]

Moim zdaniem to niezbyt eleganckie, więc będę się upierać, że ja zapraszam i ja stawiam.
Przy okazji muszę ujawnić straszną prawdę;) o sobie.
Nie jestem z Krakowa, urodziłam się przez przypadek:evil_lol: w okolicach Rzeszowa i nie podpadam ( mam nadzieję) pod standardy centusiów z Krakowa. Nigdy też nie miałam żadnych uprzedzeń do Warszawy, jak też innych miast a odkąd na dogo współpracuję z dziewczynami z Warszawy twierdzę, że są lepiej zorganizowane niż Kraków. Zawsze mogę liczyć na pomoc i wsparcie (i wzajemnie mam nadzieję).
Kiedy byłam młoda nie wyobrażałam sobie lepszego miejsca do życia niż Kraków, teraz marzę o emeryturce i małym domku pod Warszawą z dużym stadkiem psów - staruszków.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Moim zdaniem to niezbyt eleganckie, więc będę się upierać, że ja zapraszam i ja stawiam.
Przy okazji muszę ujawnić straszną prawdę;) o sobie.
Nie jestem z Krakowa, urodziłam się przez przypadek:evil_lol: w okolicach Rzeszowa i nie podpadam ( mam nadzieję) pod standardy centusiów z Krakowa. Nigdy też nie miałam żadnych uprzedzeń do Warszawy, jak też innych miast a odkąd na dogo współpracuję z dziewczynami z Warszawy twierdzę, że są lepiej zorganizowane niż Kraków. Zawsze mogę liczyć na pomoc i wsparcie (i wzajemnie mam nadzieję).
Kiedy byłam młoda nie wyobrażałam sobie lepszego miejsca do życia niż Kraków, teraz marzę o emeryturce i małym domku pod Warszawą z dużym stadkiem psów - staruszków.[/quote]

Wow, Irenko, jak miło:loveu:
Przyjeżdzaj nawet już;) gdzie tam do emerytury czekać:evil_lol:

Posted

Ha:-)

Się przeprowadzaj.......Ewa ( EwaMarta) też ma takie pomysły. Najlepiej w moją okolicę. Wszyscy będę wiedzieli, ze to tam "gdzie te wariatki od psów". hihih

Posted

[quote name='Neigh']Ha:-)

Się przeprowadzaj.......Ewa ( EwaMarta) też ma takie pomysły. Najlepiej w moją okolicę. Wszyscy będę wiedzieli, ze to tam "gdzie te wariatki od psów". hihih[/quote]

Wiedziałam, że napiszesz, że Twoja okolica najlepsza:evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Wow, Irenko, jak miło:loveu:
Przyjeżdzaj nawet już;) gdzie tam do emerytury czekać:evil_lol:[/quote]

Zobaczysz jaka ze mnie gaduła po sobocie i wtedy zamarzysz o tym, żebym czym prędzej spadała do Krakowa:evil_lol:. Neigh przy mnie to niemowa:evil_lol:.

Poprawiałam pierwszy i drugi post. Dziękuję pięknie za pomoc Piance:loveu:
Jak zwykle proszę o uwagi i sugestie co poprawić.

Posted

[quote name='irenaka'][B]Zobaczysz jaka ze mnie gaduła[/B] po sobocie i wtedy zamarzysz o tym, żebym czym prędzej spadała do Krakowa:evil_lol:. Neigh przy mnie to niemowa:evil_lol:[/QUOTE]

to nie do końca prawda :diabloti: owszem Irenka potrafi bardzo zajmująco gadać, ale potrafi tez bardzo uważnie słuchać:loveu: ( a tak na marginesie to je taż nie jestem rodowitą krakowianką, bo urodziłam się i wychowałam w Opolu :eviltong:)

Posted

Poszło co nieco. Wiele to nie jest, ale to już druga polowa miesiąc i cienko...
Pozdrowienia od Warszawianki w podrozy miedzy Waw i Podlasiem :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']to nie do końca prawda :diabloti: owszem Irenka potrafi bardzo zajmująco gadać, ale potrafi tez bardzo uważnie słuchać:loveu: ( a tak na marginesie to je[B] taż nie jestem rodowitą krakowianką[/B], bo urodziłam się i wychowałam w Opolu :eviltong:)[/quote]

Przecież to oczywiste:evil_lol:
Tyle masz deklaracji na psy, że za chwilę będziesz ostatnią koszulę zdejmować i podarujesz psiakom.
Asiorek:loveu: też nie jest z Krakowa.

Posted

[quote name='irenaka']Przecież to oczywiste:evil_lol:
Tyle masz deklaracji na psy, że za chwilę będziesz ostatnią koszulę zdejmować i podarujesz psiakom.
Asiorek:loveu: też nie jest z Krakowa.[/quote]

Ludzie :crazyeye: to tylko ja jestem Krakusem z Krakowa ?! :crazyeye::placz:

Posted

[quote name='Romi']Ludzie :crazyeye: to tylko ja jestem Krakusem z Krakowa ?! :crazyeye::placz:[/QUOTE]

na to wygląda :evil_lol:, tylko sie z tego powodu nie zamykaj w sobie:diabloti:

Posted

[quote name='Romi']Ludzie :crazyeye: to tylko ja jestem Krakusem z Krakowa ?! :crazyeye::placz:[/quote]

Mamy Cię:mad::mad::mad:;)
To dlatego naciągasz na wątku dziewczyny na stawianie wszystkiego co się da, łącznie z piwem?:evil_lol:
TY Centusiu!!!:evil_lol:
Zobaczymy jak się zaprezentujesz w Warszawie:evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']na to wygląda :evil_lol:, tylko sie z tego powodu nie zamykaj w sobie:diabloti:[/quote]

zamykać się ?! Ja będę dumny jak paw :evil_lol:

Posted

To ja sie przyznam....jedna z moich 4 babć jest ze Słomnik, druga z Czarnego Dunajca......obie długie lata mieszkały w Krakowie. Nawet ja tam o mało nie wylądowałam w mieszkaniu po jednej, ale sie zakochałam w Warszawie ( nie żeby w mieście, tylko w takim jednym co tu mieszkał) .......

Posted

[quote name='marysia55']krakowianką, bo urodziłam się i wychowałam w Opolu :eviltong:)[/QUOTE]

ale jaja.. Ty tyż nie krakowianka.. :crazyeye:
[quote name='irenaka']
Asiorek:loveu: też nie jest z Krakowa.[/QUOTE]
niom.. jak scyzoryk jest.... jak Liroy :evil_lol:
[quote name='irenaka']
To dlatego naciągasz na wątku dziewczyny na stawianie wszystkiego co się da,[/QUOTE]
a co Ci jeszcze stawiały, hę??? :cool3::cool3::cool3:

Posted

Milo slyszec, ze u Patosa wszystko w porzadku.

[COLOR=gray]***[/COLOR]
[COLOR=gray][/COLOR]
[COLOR=gray]Dziewczyny ja rowniez na imprezke sie wpraszam, bynajmniej duchem z Wami bede o! A ja ani z Krakowa ani z Warszawy, ktos neutralny zawsze sie przyda.:eviltong:[/COLOR]

Posted

[quote name='Freya73']Milo slyszec, ze u Patosa wszystko w porzadku.

[COLOR=gray]***[/COLOR]

[COLOR=gray]Dziewczyny ja rowniez na imprezke sie wpraszam, bynajmniej duchem z Wami bede o! A ja ani z Krakowa ani z Warszawy, ktos neutralny zawsze sie przyda.:eviltong:[/COLOR][/quote]

Jak to mawiają nie ważne skąd, ważne są przekonania:-)

Posted

[quote name='Freya73']
[COLOR=gray]Dziewczyny ja rowniez na imprezke sie wpraszam, bynajmniej duchem z Wami bede o! A ja ani z Krakowa ani z Warszawy, ktos neutralny zawsze sie przyda.:eviltong:[/COLOR][/quote]

Zapraszamy Cię serdecznie:multi:.
Tylko jednego się obawiam: Z kim przystajesz, takim się stajesz.
Ja zeszłam na psy;) Mogę gadać nieustanie, zagadać towarzystwo do granic ich wytrzymałości i jeszcze się dziwić, że mają dość a ja nie:evil_lol:.
Przyjedź koniecznie, mamy cały dzień dla siebie.
Czy wiesz, że współpracujemy od roku, a z większością tych dziewczyn nigdy się nie widziałyśmy?
Oj, będzie się działo;)

Posted

[quote name='marysia55']Irenka potrafi bardzo zajmująco gadać, ale potrafi tez bardzo uważnie słuchać:loveu: [/QUOTE]

a jak byś widziała, jak potrafi udawać białą damę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Oj, będzie się działo;)[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Irenka, a co Ty o tej porze robisz na Dogo:roll:teraz działaja tylko nocne marki, a Ty do wyrka:evil_lol: