irenaka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='mysza 1']Irenko, może odstraszę warszawiaków ale umowa była taka, że to my stawiamy:evil_lol:;)[/quote] Moim zdaniem to niezbyt eleganckie, więc będę się upierać, że ja zapraszam i ja stawiam. Przy okazji muszę ujawnić straszną prawdę;) o sobie. Nie jestem z Krakowa, urodziłam się przez przypadek:evil_lol: w okolicach Rzeszowa i nie podpadam ( mam nadzieję) pod standardy centusiów z Krakowa. Nigdy też nie miałam żadnych uprzedzeń do Warszawy, jak też innych miast a odkąd na dogo współpracuję z dziewczynami z Warszawy twierdzę, że są lepiej zorganizowane niż Kraków. Zawsze mogę liczyć na pomoc i wsparcie (i wzajemnie mam nadzieję). Kiedy byłam młoda nie wyobrażałam sobie lepszego miejsca do życia niż Kraków, teraz marzę o emeryturce i małym domku pod Warszawą z dużym stadkiem psów - staruszków. Quote
agata51 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Cudne marzenie, Irenko! Oby ci się jak najszybciej ;) spełniło. [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_3_39.gif[/IMG] Quote
irenaka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Dziękuję Agatko:loveu:, mam jeszcze kilka malutkich marzeń jak np. dom dla Patoska, dlatego proszę czaruj dalej:loveu:. Quote
mysza 1 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='irenaka']Moim zdaniem to niezbyt eleganckie, więc będę się upierać, że ja zapraszam i ja stawiam. Przy okazji muszę ujawnić straszną prawdę;) o sobie. Nie jestem z Krakowa, urodziłam się przez przypadek:evil_lol: w okolicach Rzeszowa i nie podpadam ( mam nadzieję) pod standardy centusiów z Krakowa. Nigdy też nie miałam żadnych uprzedzeń do Warszawy, jak też innych miast a odkąd na dogo współpracuję z dziewczynami z Warszawy twierdzę, że są lepiej zorganizowane niż Kraków. Zawsze mogę liczyć na pomoc i wsparcie (i wzajemnie mam nadzieję). Kiedy byłam młoda nie wyobrażałam sobie lepszego miejsca do życia niż Kraków, teraz marzę o emeryturce i małym domku pod Warszawą z dużym stadkiem psów - staruszków.[/quote] Wow, Irenko, jak miło:loveu: Przyjeżdzaj nawet już;) gdzie tam do emerytury czekać:evil_lol: Quote
Neigh Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ha:-) Się przeprowadzaj.......Ewa ( EwaMarta) też ma takie pomysły. Najlepiej w moją okolicę. Wszyscy będę wiedzieli, ze to tam "gdzie te wariatki od psów". hihih Quote
mysza 1 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Neigh']Ha:-) Się przeprowadzaj.......Ewa ( EwaMarta) też ma takie pomysły. Najlepiej w moją okolicę. Wszyscy będę wiedzieli, ze to tam "gdzie te wariatki od psów". hihih[/quote] Wiedziałam, że napiszesz, że Twoja okolica najlepsza:evil_lol: Quote
irenaka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='mysza 1']Wow, Irenko, jak miło:loveu: Przyjeżdzaj nawet już;) gdzie tam do emerytury czekać:evil_lol:[/quote] Zobaczysz jaka ze mnie gaduła po sobocie i wtedy zamarzysz o tym, żebym czym prędzej spadała do Krakowa:evil_lol:. Neigh przy mnie to niemowa:evil_lol:. Poprawiałam pierwszy i drugi post. Dziękuję pięknie za pomoc Piance:loveu: Jak zwykle proszę o uwagi i sugestie co poprawić. Quote
marysia55 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='irenaka'][B]Zobaczysz jaka ze mnie gaduła[/B] po sobocie i wtedy zamarzysz o tym, żebym czym prędzej spadała do Krakowa:evil_lol:. Neigh przy mnie to niemowa:evil_lol:[/QUOTE] to nie do końca prawda :diabloti: owszem Irenka potrafi bardzo zajmująco gadać, ale potrafi tez bardzo uważnie słuchać:loveu: ( a tak na marginesie to je taż nie jestem rodowitą krakowianką, bo urodziłam się i wychowałam w Opolu :eviltong:) Quote
irenaka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='heket']Dostane na priva jakis numer konta?:razz:[/quote] Jasne, że tak. Jest też w poście nr 2, ale już pw wysyłam i dziękuję. Quote
heket Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Poszło co nieco. Wiele to nie jest, ale to już druga polowa miesiąc i cienko... Pozdrowienia od Warszawianki w podrozy miedzy Waw i Podlasiem :evil_lol: Quote
Neigh Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ja niemowa buahahahah poległam:-) :evil_lol: DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBREEEEEEEEEEE Quote
irenaka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='marysia55']to nie do końca prawda :diabloti: owszem Irenka potrafi bardzo zajmująco gadać, ale potrafi tez bardzo uważnie słuchać:loveu: ( a tak na marginesie to je[B] taż nie jestem rodowitą krakowianką[/B], bo urodziłam się i wychowałam w Opolu :eviltong:)[/quote] Przecież to oczywiste:evil_lol: Tyle masz deklaracji na psy, że za chwilę będziesz ostatnią koszulę zdejmować i podarujesz psiakom. Asiorek:loveu: też nie jest z Krakowa. Quote
Romi Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='irenaka']Przecież to oczywiste:evil_lol: Tyle masz deklaracji na psy, że za chwilę będziesz ostatnią koszulę zdejmować i podarujesz psiakom. Asiorek:loveu: też nie jest z Krakowa.[/quote] Ludzie :crazyeye: to tylko ja jestem Krakusem z Krakowa ?! :crazyeye::placz: Quote
marysia55 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Romi']Ludzie :crazyeye: to tylko ja jestem Krakusem z Krakowa ?! :crazyeye::placz:[/QUOTE] na to wygląda :evil_lol:, tylko sie z tego powodu nie zamykaj w sobie:diabloti: Quote
irenaka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Romi']Ludzie :crazyeye: to tylko ja jestem Krakusem z Krakowa ?! :crazyeye::placz:[/quote] Mamy Cię:mad::mad::mad:;) To dlatego naciągasz na wątku dziewczyny na stawianie wszystkiego co się da, łącznie z piwem?:evil_lol: TY Centusiu!!!:evil_lol: Zobaczymy jak się zaprezentujesz w Warszawie:evil_lol: Quote
Romi Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='marysia55']na to wygląda :evil_lol:, tylko sie z tego powodu nie zamykaj w sobie:diabloti:[/quote] zamykać się ?! Ja będę dumny jak paw :evil_lol: Quote
Neigh Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 To ja sie przyznam....jedna z moich 4 babć jest ze Słomnik, druga z Czarnego Dunajca......obie długie lata mieszkały w Krakowie. Nawet ja tam o mało nie wylądowałam w mieszkaniu po jednej, ale sie zakochałam w Warszawie ( nie żeby w mieście, tylko w takim jednym co tu mieszkał) ....... Quote
Asior Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='marysia55']krakowianką, bo urodziłam się i wychowałam w Opolu :eviltong:)[/QUOTE] ale jaja.. Ty tyż nie krakowianka.. :crazyeye: [quote name='irenaka'] Asiorek:loveu: też nie jest z Krakowa.[/QUOTE] niom.. jak scyzoryk jest.... jak Liroy :evil_lol: [quote name='irenaka'] To dlatego naciągasz na wątku dziewczyny na stawianie wszystkiego co się da,[/QUOTE] a co Ci jeszcze stawiały, hę??? :cool3::cool3::cool3: Quote
Freya73 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Milo slyszec, ze u Patosa wszystko w porzadku. [COLOR=gray]***[/COLOR] [COLOR=gray][/COLOR] [COLOR=gray]Dziewczyny ja rowniez na imprezke sie wpraszam, bynajmniej duchem z Wami bede o! A ja ani z Krakowa ani z Warszawy, ktos neutralny zawsze sie przyda.:eviltong:[/COLOR] Quote
Neigh Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Freya73']Milo slyszec, ze u Patosa wszystko w porzadku. [COLOR=gray]***[/COLOR] [COLOR=gray]Dziewczyny ja rowniez na imprezke sie wpraszam, bynajmniej duchem z Wami bede o! A ja ani z Krakowa ani z Warszawy, ktos neutralny zawsze sie przyda.:eviltong:[/COLOR][/quote] Jak to mawiają nie ważne skąd, ważne są przekonania:-) Quote
irenaka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Freya73'] [COLOR=gray]Dziewczyny ja rowniez na imprezke sie wpraszam, bynajmniej duchem z Wami bede o! A ja ani z Krakowa ani z Warszawy, ktos neutralny zawsze sie przyda.:eviltong:[/COLOR][/quote] Zapraszamy Cię serdecznie:multi:. Tylko jednego się obawiam: Z kim przystajesz, takim się stajesz. Ja zeszłam na psy;) Mogę gadać nieustanie, zagadać towarzystwo do granic ich wytrzymałości i jeszcze się dziwić, że mają dość a ja nie:evil_lol:. Przyjedź koniecznie, mamy cały dzień dla siebie. Czy wiesz, że współpracujemy od roku, a z większością tych dziewczyn nigdy się nie widziałyśmy? Oj, będzie się działo;) Quote
Asior Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='marysia55']Irenka potrafi bardzo zajmująco gadać, ale potrafi tez bardzo uważnie słuchać:loveu: [/QUOTE] a jak byś widziała, jak potrafi udawać białą damę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='irenaka']Oj, będzie się działo;)[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Irenka, a co Ty o tej porze robisz na Dogo:roll:teraz działaja tylko nocne marki, a Ty do wyrka:evil_lol: Quote
Recommended Posts