Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']No to proszę. Cegiełki na Patosa. Nie wyszło jak chciałam, ale dopiero się uczę :oops:
Następnym razem będzie lepiej.

Porozsyłajcie Ciotki znajomym - może kogoś chwyci za serce:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=509818615

No to kupiłam, na dobry początek:-) Kasę Ci wpłacę, to hurtowo przelejesz na hotelik, tylko się nei wygłupiaj z żadnym dyplomem pliss:-)

Posted

[quote name='gusia0106']A tu macie Ciotki wątek Akorda...To ten drugi z maila z linkami.

Trzeba go szybko zabrać bo jak nie to....go uśpią.........

http://www.dogomania.pl/forum/f28/akord-owczarek-ma-zrosty-w-kregoslupie-paraliz-wyrok-smierci-w-schrosniku-krakow-123455/index4.html

A moze napisać do ludzi od Owczarka w potrzebie? Oni są z Krakowa. Anashar, Agamika. Chyba, ze znają sprawę.
Już zjarzałam, że są tam.

Posted

Tiaaa zatrudnię się w firmie produkującej jednorazowe chusteczki. Będę im teksty na opakowania pisać:-).

A poważniej - poproszę o wskazówki co ma być w wersji "na wesoło". Bo że podkreślenie faktu, że to piekny niemal idealny w typie, młody, zdolny, majętny to wiem:-)

I nie zaprzeczać mi tu, że nie jest majętny. Złożymy się na posag jakby co :razz:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Neigh pisała......ma talent

Jestem gorącą wielbicielką talentu Neigh. Za chusteczką zaczęłam się rozglądać czytając, że "dostał własną piłkę". To zadziwiające, że pies z takim smutkiem w oczach chce się bawić. Tak niewiele trzeba zrobić a jednocześnie tak wiele.
O matko, ile patosu, a miało być o Patosie.

Nie wiem czy dobrze, żeby ludzie czytali o tym samym psie na wesoło i na smutno jednocześnie. Nie wiem też czy zdjęcia Patosa pasują do wersji na wesoło?:roll:

Jako stała wspomagaczka patosowego majątku muszę się wstrzymać z cegiełkami. :placz:Moja pierwsza wpłata poszła na transport, a mówiłam, że mogę zawieźć:mad:

Posted

Zaraz pojde i ja po cegiełki.

No i poszłam, Gusia podaj mi pls numer konta.

Po zakupie cegiełek pokazaly mi się aukcje koni- większość pojdzie na rzeź. Zakochałam się http://www.allegro.pl/show_item.php?item=505918299&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. ale ja mam juz konia, nie stac mnie na drugiego.
Nie chce ktoś kupić sobie, spełnic marzen? Znam naprawdę tanie miejsca do trzymania. Neigh, chciałaś konia....

Posted

Tanie miejsce, to ile? Skąd wiesz, że pójdzie na rzeź?
Tak własny koń to od zawsze moje marzenie. Zresztą nie takie znowu głupie. Jezdzimy ja i moja córka......to sporo kosztuje w sumie. A jakby koń był własny, pod warunkiem, że pod siodło.........ech rozmarzyła się. Sorki za offa.
Ze ja tak nie mam "jeśli nie chcesz mojej zguby, to ogiera kup mi luby:mad:"

Posted

ojej, ale to sporo kosztuje:-( a potem ile utrzymanie i zywienie, tak orientacyjnie? moze wiecie?
na razie nie ma szans, poza moja jazda dopiero w powijakach. ale moze kiedys?

Posted

Neigh napisał(a):
Tanie miejsce, to ile? Skąd wiesz, że pójdzie na rzeź?
Tak własny koń to od zawsze moje marzenie. Zresztą nie takie znowu głupie. Jezdzimy ja i moja córka......to sporo kosztuje w sumie. A jakby koń był własny, pod warunkiem, że pod siodło.........ech rozmarzyła się. Sorki za offa.
Ze ja tak nie mam "jeśli nie chcesz mojej zguby, to ogiera kup mi luby:mad:"

Chcesz konia za darmo?
To się zgłoś do mnie.
Tylko jak dostaniesz konia pod siodło to osobiście przyjadę sprawdzić jakie masz warunki dla niego. Ostatnio do psów doszły konie jako wielka moja miłość:loveu:.

Posted

irenaka napisał(a):
Chcesz konia za darmo?
To się zgłoś do mnie.
Tylko jak dostaniesz konia pod siodło to osobiście przyjadę sprawdzić jakie masz warunki dla niego. Ostatnio do psów doszły konie jako wielka moja miłość:loveu:.

Chcę od lat. Warunki - noo w domu raczej kiepsko. Ale konie trzyma się zwykle w hotelu, tylko ze ceny tam hmmm no różne. Z tych co ja znam średnio 700 zł miesięcznie ( z wyżywieniem) - mało to to nie jest.......

A przyjechać sprawdzic Kochana, to mozesz awansem:diabloti: - zawsze jest powód do zobaczenia krakowskiego odłamu:-)

Posted

Porobiłam Patosowi trochę ogloszen. wieczorem robię dalej.
Kilka z nich trzeba aktywowac i link aktywacyjny przyjdzie zdaje się do mnie, tylko z jednego ogloszenia podalam i w ogloszeniu i w danych osoby wystawiającej Twoj mail Irenaka i do Ciebie przyjdzie link aktywujący. Klikniesz i juz:) To bedzie z gumtree zdaje się.

Posted

Charly napisał(a):
Porobiłam Patosowi trochę ogloszen. wieczorem robię dalej.
Kilka z nich trzeba aktywowac i link aktywacyjny przyjdzie zdaje się do mnie, tylko z jednego ogloszenia podalam i w ogloszeniu i w danych osoby wystawiającej Twoj mail Irenaka i do Ciebie przyjdzie link aktywujący. Klikniesz i juz:) To bedzie z gumtree zdaje się.

Już to zrobiłam w tej chwileczce.
Tylko ogłoszenia są na Warszawę. Jak przyjdzie zawozić Patosa do domu w Warszawie, to znowu będzie dramat z kasą na benzynę.
Porobię jeszcze na KRK ale dopiero po świętach.
Mam za dużo kłopotów i spraw teraz.

Posted

[quote name='irenaka']Już to zrobiłam w tej chwileczce.
Tylko ogłoszenia są na Warszawę. Jak przyjdzie zawozić Patosa do domu w Warszawie, to znowu będzie dramat z kasą na benzynę.

To nie ma znaczenia na jakie miasto są ogłoszenia :shake: Ludzie zainteresowani psiakiem nie zwracają na to uwagi. W moim allegro i ogłoszeniach są jeszcze namiary na Bebę;) muszę wprowadzić zmiany

Posted

irenaka napisał(a):
Już to zrobiłam w tej chwileczce.

nawet nie wiem jak to jest w gumtree- czy one faktycznie są teraz tylko na Warszawe, czy ogolnie. musze sprawdzic i te inne tez:roll:

Posted

wpisuje dla informacji portale na ktorych sa ogloszenia.
niektore linki usunęłam, bo dogo zamienia niektóre linki na jakies dziwadla. dlatego kilka prowadzi do strony ogolnie, kilka konkretnie do ogloszenia, a kilka nie prowadzą nigdzie;)

kupiepsa.pl
ogloszenia.aderts
petworld.pl
zwierzaki.org
gumtree
www.zwierzak-w-domu.info

www.adopcje.org czeka na akceptacje

Patos- uciekł z Krzyczek- teraz szuka domu - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl- to trzeba będzie aktywować też ( jest u Ciebie w skrzynce)

www.adopcjapsa.pl
Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię!
www.e-zwierzak.pl
www.bono-polska.pl
Animalia.pl :: Ogłoszenia :: Szukaj