Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gusia0106 napisał(a):
Wiem tylko, że dojechał;)
Że grzeczny był w podróży, że zachwycił wszystkich na miejscu, że zamieszkał w boksie z kolegą, z którym od razu się dogadał.

Resztę wieści pewnie Irenka przekaże. Czekamy :razz:

Dokładnie tak ale Patos będzie sam w kojcu bo Jego kumpel mieszka z dziewczynką -Korą która przyjechała jak Gosia wyjeżdżała.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irenaka napisał(a):
Patosik:loveu: już w Niepołomicach!!!:multi::multi::multi:
Oczy smutne, sylwetka przygarbiona ale już niedługo będzie psiakiem szczęśliwym.
Poznał ogród ale nie oddalał się od ludzi. Trochę nieufny, ale to minie.
Jest w kojcu sam, będzie mu lampeczka grzała pupkę:loveu:.
Dostał też Patosik dzisiaj prezent na nową drogę życia.
Od Gosi i Krzysia którzy adoptowali Lorda jest wpłata 200,00 na Patoska a od Edytki która adoptowała Lotnię 100,00. Suma wpłat na Patosika w hotelu :250,00+300,00=550,00
Parę zdjęć wkleję i mam nadzieję, że jeszcze Romek się na wątku pokaże i wklei pozostałe.

O maaaatkooooooo:crazyeye: Jakie prezenty!! Baaaaaaaaardzo dziękujemy!!

Fajny jest, co? :oops:

Posted

Irenko..Patos jest przepiekny,ale ma taki okropny smutek w oczach........

nie wyobrazam sobie ile musial zlego przejsc....:-(
tak dobrze wiedziec,ze jest juz bezpieczny i tyle ludzi tu przyszlo na watek by mu pomagac...wiem,ze wspolnie nam sie uda....
zreszta jest teraz pod taka opieka,ze ho ho;)

Posted

No, teraz ja wstawiam...

Już dojechałem...

pierwsze wąchanie niepołomickiej ziemi

na ogrodzie...

po podróży, czas się posilić...

z moim nowym kolegą...

Posted

PaulinaB napisał(a):
Hehe Pani Irenko ma Pani boską czapke:lol::razz:
A Patosik przekochany, piękne psisko:loveu:

A ja to nie jestem przekochana?;)
Ciasto na przeprosiny upiec proszę:mad:

Posted

PaulinaB napisał(a):
hehe to ze Pani jest przekochana to powszechnie wiadomo;)

Ciasta i tak nie daruję:evil_lol:
Z mamą rozmawiałam, wiem ile musisz upiec ciast i nie wymigasz się!;)
Ciotka Irena chce się załapać na ciasto!!

Posted

No dobra dojechał. Wszyscy się pocieszyli, pozachwycali:-).

A teraz Neigh dopilnuje bums pupskiem o ziemię. Dziewczyny:
a. ile jest zdeklarowanych wpłat comiesięcznych
b. co Patos potrzebuje na JUŻ ( oprócz odrobaczenia i szczepień zakładam)
c. ogłaszany gdzieś chłopak jest? a jak nie to any pomysły gdzie i JAK go ogłaszamy? Na smutno, na radośnie, podkreślamy onkowate podobieństwko - tekst jakiś napisać mam?

NO!

Generalnie sztab opracowuje plan działania. Zeby nie było "jak zwykle". Pies ze schronu wyciągnięty to problem z bańki.....
Łzy wzruszenia ronić będziemy jak Patos wyląduje we WŁASNYM domu. A teraz zakasujemy rękawki i do roboty, do roboty.
Krakowski odłam TWA psa ma, ale to nie znaczy ze warszawski nic do roboty nie ma!

troszkę jestem zmeczona - wybaczyć proszę składnie iscie staropolską.

Posted

odłam nie warszawski, a elblaski i raczej niezorganizowany (ale to nic) melduje,ze zrobi ogloszenia na tych darmowych stronkach, co to w przyklejonych podane są (gumtree, kupiepsa i takie tam)

Allegro ma na razie u Paros jesli się nie mylę.

czekam na tekst w takim razie

Posted

Cudny jesteś, Patosku! Psino kochana, nareszcie po zielonej trawce hasasz! :multi:

Dziewczyny, dopiero dzisiaj przeleję deklarowaną comiesięczną wpłatę. Przepraszam, wcześniej nie wyszło. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję. :loveu:

Posted

Charly napisał(a):
odłam nie warszawski, a elblaski i raczej niezorganizowany (ale to nic) melduje,ze zrobi ogloszenia na tych darmowych stronkach, co to w przyklejonych podane są (gumtree, kupiepsa i takie tam)

Allegro ma na razie u Paros jesli się nie mylę.

czekam na tekst w takim razie

Moja Droga - przecież wiesz, że nasze aspiracje od morza do gór.......Także elbląski jak najbardziej cool:evil_lol: a jak niezorganizowany, to nie szkodzi. Różne ludzie mają wady, ja na ten przykład jestem paranoidalnie zorganizowana ( nie Gusia;-)? )

Dobra Charly to ja dziś wieczorkiem mogę tekścik napisać, tylko poproszę o jakby kierunek........achaś i jak to było z tym spotykaniem w lesie, cio? Bo to ciekawy fragment życiorysu. Streszczenie życia Patosa w pigułce bardzo uprzejmie proszę.

Posted

Z tego co pamiętam Patos leżał pod drzewem przy drodze i się nie ruszał. Był apatyczny, ale przyjazny. Wyciągał mordkę do ręki, jadł bardzo powoli, nie mógł utrzymać się na nogach. Pod tym drzewem leżał kilka dni - Beba przynosiła mu jedzenie.
Bylo to w pobliżu Krzyczek. Żeby go tam nie zabrali Beba wywiozła go do Pawłowa. Widział go wtedy wet - powiedział, że jest b. odwodniony. Trafił na beton na kwarantannę (luty) potem do boksu. Bał się wszystkich psów, ale cieszył sie do ludzi. Ostatnio od jedzenia odganiały go najmniejsze psiaki, a on nie podchodził do czlowieka tylko chował się za budę.

Były zdjęcia pod tym drzewem - bardzo przejmujące - może Beba gdzieś je jeszcze ma?

Posted

[quote name='Neigh']No dobra dojechał. Wszyscy się pocieszyli, pozachwycali:-).

A teraz Neigh dopilnuje bums pupskiem o ziemię. Dziewczyny:
a. ile jest zdeklarowanych wpłat comiesięcznych
b. co Patos potrzebuje na JUŻ ( oprócz odrobaczenia i szczepień zakładam)
c. ogłaszany gdzieś chłopak jest? a jak nie to any pomysły gdzie i JAK go ogłaszamy? Na smutno, na radośnie, podkreślamy onkowate podobieństwko - tekst jakiś napisać mam?

NO!

Generalnie sztab opracowuje plan działania. Zeby nie było "jak zwykle". Pies ze schronu wyciągnięty to problem z bańki.....
Łzy wzruszenia ronić będziemy jak Patos wyląduje we WŁASNYM domu. A teraz zakasujemy rękawki i do roboty, do roboty.
Krakowski odłam TWA psa ma, ale to nie znaczy ze warszawski nic do roboty nie ma!

troszkę jestem zmeczona - wybaczyć proszę składnie iscie staropolską.

Aga!
Moim zdaniem zdecydowanie tekst na smutno. W jego dotychczasowym życiu nie było chyba zbyt radosnych momentów. Jest onkowaty zdecydowanie.
Tekst jak ktoś napisze proszę na pierwszą stronę.

Kontakt w sprawie adopcji do mnie012 641-97-02 lub500-18-19-20
Mail:[email protected]