irenaka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 gusia0106 napisał(a):Wiem tylko, że dojechał;) Że grzeczny był w podróży, że zachwycił wszystkich na miejscu, że zamieszkał w boksie z kolegą, z którym od razu się dogadał. Resztę wieści pewnie Irenka przekaże. Czekamy :razz: Dokładnie tak ale Patos będzie sam w kojcu bo Jego kumpel mieszka z dziewczynką -Korą która przyjechała jak Gosia wyjeżdżała. Quote
gusia0106 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 irenaka napisał(a):Patosik:loveu: już w Niepołomicach!!!:multi::multi::multi: Oczy smutne, sylwetka przygarbiona ale już niedługo będzie psiakiem szczęśliwym. Poznał ogród ale nie oddalał się od ludzi. Trochę nieufny, ale to minie. Jest w kojcu sam, będzie mu lampeczka grzała pupkę:loveu:. Dostał też Patosik dzisiaj prezent na nową drogę życia. Od Gosi i Krzysia którzy adoptowali Lorda jest wpłata 200,00 na Patoska a od Edytki która adoptowała Lotnię 100,00. Suma wpłat na Patosika w hotelu :250,00+300,00=550,00 Parę zdjęć wkleję i mam nadzieję, że jeszcze Romek się na wątku pokaże i wklei pozostałe. O maaaatkooooooo:crazyeye: Jakie prezenty!! Baaaaaaaaardzo dziękujemy!! Fajny jest, co? :oops: Quote
Kamila_s Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Irenko..Patos jest przepiekny,ale ma taki okropny smutek w oczach........ nie wyobrazam sobie ile musial zlego przejsc....:-( tak dobrze wiedziec,ze jest juz bezpieczny i tyle ludzi tu przyszlo na watek by mu pomagac...wiem,ze wspolnie nam sie uda.... zreszta jest teraz pod taka opieka,ze ho ho;) Quote
irenaka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 gusia0106 napisał(a):O maaaatkooooooo:crazyeye: Jakie prezenty!! Baaaaaaaaardzo dziękujemy!! Fajny jest, co? :oops: Fajny? Coś Ty Patos jest boski!!!!!!! Quote
gusia0106 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 irenaka napisał(a):Fajny? Coś Ty Patos jest boski!!!!!!! :multi::multi::multi: A w dodatku zdjęcia nie oddają jego uroku:oops: Quote
Charly Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Co te oczka widziały..:-( Kochany Patosik został uratowany. Cudnie kompetentne dziewczyny jesteście:loveu: Quote
Romi Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 No, teraz ja wstawiam... Już dojechałem... pierwsze wąchanie niepołomickiej ziemi na ogrodzie... po podróży, czas się posilić... z moim nowym kolegą... Quote
Miki Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 irenaka napisał(a):Fajny? Coś Ty Patos jest boski!!!!!!! Wiedziałam, wiedziałam :multi::multi: Te oczy śniły mi się po nocach. Quote
PaulinaB Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='irenaka'] Hehe Pani Irenko ma Pani boską czapke:lol::razz: A Patosik przekochany, piękne psisko:loveu: Quote
irenaka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 PaulinaB napisał(a):Hehe Pani Irenko ma Pani boską czapke:lol::razz: A Patosik przekochany, piękne psisko:loveu: A ja to nie jestem przekochana?;) Ciasto na przeprosiny upiec proszę:mad: Quote
beba Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 wszyscy jestescie kochani az lzy ze szczescia kapia ze biedny Patos moze sobie bez strachu po zielonej trawce popiegac :placz: Quote
Lu_Gosiak Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 irenaka napisał(a):A ja to nie jestem przekochana?;) Irenko :loveu: ale tego nie trzeba pisać to wszyscy wiedza :lol:;) A Patosik ...........no coż wspaniale sie oglada te zdjecia Quote
irenaka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 PaulinaB napisał(a):hehe to ze Pani jest przekochana to powszechnie wiadomo;) Ciasta i tak nie daruję:evil_lol: Z mamą rozmawiałam, wiem ile musisz upiec ciast i nie wymigasz się!;) Ciotka Irena chce się załapać na ciasto!! Quote
PaulinaB Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 irenaka napisał(a):A ja to nie jestem przekochana?;) Ciasto na przeprosiny upiec proszę:mad: hehe to ze Pani jest przekochana to powszechnie wiadomo;) Quote
basiapron Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 próbuje zrobić bazarka ale mój komp się buntuje przeciwko karcie pamięci z aparatu,postaram sie jutro.wątek zapamiętuje:) Quote
Neigh Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 No dobra dojechał. Wszyscy się pocieszyli, pozachwycali:-). A teraz Neigh dopilnuje bums pupskiem o ziemię. Dziewczyny: a. ile jest zdeklarowanych wpłat comiesięcznych b. co Patos potrzebuje na JUŻ ( oprócz odrobaczenia i szczepień zakładam) c. ogłaszany gdzieś chłopak jest? a jak nie to any pomysły gdzie i JAK go ogłaszamy? Na smutno, na radośnie, podkreślamy onkowate podobieństwko - tekst jakiś napisać mam? NO! Generalnie sztab opracowuje plan działania. Zeby nie było "jak zwykle". Pies ze schronu wyciągnięty to problem z bańki..... Łzy wzruszenia ronić będziemy jak Patos wyląduje we WŁASNYM domu. A teraz zakasujemy rękawki i do roboty, do roboty. Krakowski odłam TWA psa ma, ale to nie znaczy ze warszawski nic do roboty nie ma! troszkę jestem zmeczona - wybaczyć proszę składnie iscie staropolską. Quote
Charly Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 odłam nie warszawski, a elblaski i raczej niezorganizowany (ale to nic) melduje,ze zrobi ogloszenia na tych darmowych stronkach, co to w przyklejonych podane są (gumtree, kupiepsa i takie tam) Allegro ma na razie u Paros jesli się nie mylę. czekam na tekst w takim razie Quote
j3nny Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 czy ja dobrze widzę, że Patos w boksie z Bossem? :) Quote
agata51 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Cudny jesteś, Patosku! Psino kochana, nareszcie po zielonej trawce hasasz! :multi: Dziewczyny, dopiero dzisiaj przeleję deklarowaną comiesięczną wpłatę. Przepraszam, wcześniej nie wyszło. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję. :loveu: Quote
Neigh Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Charly napisał(a):odłam nie warszawski, a elblaski i raczej niezorganizowany (ale to nic) melduje,ze zrobi ogloszenia na tych darmowych stronkach, co to w przyklejonych podane są (gumtree, kupiepsa i takie tam) Allegro ma na razie u Paros jesli się nie mylę. czekam na tekst w takim razie Moja Droga - przecież wiesz, że nasze aspiracje od morza do gór.......Także elbląski jak najbardziej cool:evil_lol: a jak niezorganizowany, to nie szkodzi. Różne ludzie mają wady, ja na ten przykład jestem paranoidalnie zorganizowana ( nie Gusia;-)? ) Dobra Charly to ja dziś wieczorkiem mogę tekścik napisać, tylko poproszę o jakby kierunek........achaś i jak to było z tym spotykaniem w lesie, cio? Bo to ciekawy fragment życiorysu. Streszczenie życia Patosa w pigułce bardzo uprzejmie proszę. Quote
Miki Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Z tego co pamiętam Patos leżał pod drzewem przy drodze i się nie ruszał. Był apatyczny, ale przyjazny. Wyciągał mordkę do ręki, jadł bardzo powoli, nie mógł utrzymać się na nogach. Pod tym drzewem leżał kilka dni - Beba przynosiła mu jedzenie. Bylo to w pobliżu Krzyczek. Żeby go tam nie zabrali Beba wywiozła go do Pawłowa. Widział go wtedy wet - powiedział, że jest b. odwodniony. Trafił na beton na kwarantannę (luty) potem do boksu. Bał się wszystkich psów, ale cieszył sie do ludzi. Ostatnio od jedzenia odganiały go najmniejsze psiaki, a on nie podchodził do czlowieka tylko chował się za budę. Były zdjęcia pod tym drzewem - bardzo przejmujące - może Beba gdzieś je jeszcze ma? Quote
irenaka Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Neigh']No dobra dojechał. Wszyscy się pocieszyli, pozachwycali:-). A teraz Neigh dopilnuje bums pupskiem o ziemię. Dziewczyny: a. ile jest zdeklarowanych wpłat comiesięcznych b. co Patos potrzebuje na JUŻ ( oprócz odrobaczenia i szczepień zakładam) c. ogłaszany gdzieś chłopak jest? a jak nie to any pomysły gdzie i JAK go ogłaszamy? Na smutno, na radośnie, podkreślamy onkowate podobieństwko - tekst jakiś napisać mam? NO! Generalnie sztab opracowuje plan działania. Zeby nie było "jak zwykle". Pies ze schronu wyciągnięty to problem z bańki..... Łzy wzruszenia ronić będziemy jak Patos wyląduje we WŁASNYM domu. A teraz zakasujemy rękawki i do roboty, do roboty. Krakowski odłam TWA psa ma, ale to nie znaczy ze warszawski nic do roboty nie ma! troszkę jestem zmeczona - wybaczyć proszę składnie iscie staropolską. Aga! Moim zdaniem zdecydowanie tekst na smutno. W jego dotychczasowym życiu nie było chyba zbyt radosnych momentów. Jest onkowaty zdecydowanie. Tekst jak ktoś napisze proszę na pierwszą stronę. Kontakt w sprawie adopcji do mnie012 641-97-02 lub500-18-19-20 Mail:[email protected] Quote
rufusowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ależ on jest piękny :loveu: cudo nie pies! te pierwsze fotki na watko w ogole nie oddawaly jego urody :cool3: mam nadzieje ze sie rozluzni i nabierze wiary w ludzi :) Quote
Recommended Posts