gusia0106 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Romi napisał(a):Co prawda ciotką nie jestem, ale jedno dzisiejsze zdjęcie mogę wstawić... Dziękuję Wujku Romku :loveu: Ale ładny on jest. Żeby tylko wypalił ten przełomowo styczniowo/lutowy domek... Quote
Romi Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 gusia0106 napisał(a):No i jak tam Ciotka? Co u naszego Królewicza?;) Co prawda ciotką nie jestem, ale jedno dzisiejsze zdjęcie mogę wstawić... resztę pewnie wstawi jutro Irenka.... Quote
agata51 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Hej, przystojniaku! :loveu: Niech się cioteczki śmieją, a ja i tak cię na spacerek zabiorę! :painting: Quote
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 agata51 napisał(a):Hej, przystojniaku! :loveu: Niech się cioteczki śmieją, a ja i tak cię na spacerek zabiorę! :painting: To ja dorzucę zdjęcia Patosa ze spacerku. Szkoda, że nie mogę wkleić filmiku jak Patos biega, bo to pewnie wzbudziłoby najwięcej radości. Muszą Wam wystarczyć zdjęcia. Quote
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Resztę zdjęć psiaków z Krzyczek wkleję na ich wątek zbiorczy. Quote
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Romi napisał(a):Co prawda ciotką nie jestem, ale jedno dzisiejsze zdjęcie mogę wstawić... resztę pewnie wstawi jutro Irenka.... Nie przeczytałam Twojego postu Romeczku i dlatego jedno zdjęcie jest powtórzone. A co do tego czy jesteś cioteczką, to nie mam wątpliwości, że nią jesteś. Przypomina mi się znowu Seksmisja. Przecież Kopernik też była kobietą!!;) Quote
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 basiapron napisał(a):ale on śliczniasty:loveu: To jeszcze zobacz naszą piątkę (też z Krzyczek): http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzyczki-w-imieniu-tych-ktore-ocalaly-prosimy-o-domy-115276/index58.html Quote
Lu_Gosiak Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 irenaka napisał(a): A co do tego czy jesteś cioteczką, to nie mam wątpliwości, że nią jesteś. Przypomina mi się znowu Seksmisja. Przecież Kopernik też była kobietą!!;) :evil_lol::evil_lol: ale się uśmiałam......... Romi nie przejmuj sie, wcale nie wygladasz jak cioteczka;);) Quote
Romi Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Lu_Gosiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol: ale się uśmiałam......... Romi nie przejmuj sie, wcale nie wygladasz jak cioteczka;);) No tak....ciotka Irenka znowu robi sobie jaja z wujka Romiego :mad: a dokladnie mówiąc chce z moich jajek zrobić jajniki... Quote
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Romi napisał(a):No tak....ciotka Irenka znowu robi sobie jaja z wujka Romiego :mad: a dokladnie mówiąc chce z moich jajek zrobić jajniki... Wujkowa:evil_lol: - już mnie chciałaś zabić na skype za Seksmisję i Kopernikową. Może załatwimy to po męsku , przy następnym spotkaniu;) Sprawdzę namacalnie co w Tobie drzemie i wtedy określę Twoją płeć:evil_lol: Ps. Tylko nie powtarzaj mojemu Arturowi jakie głupoty:oops: na dogo wypisuję, bo zostanę odcięta od netu. Quote
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Lu_Gosiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol: ale się uśmiałam......... Romi nie przejmuj sie, wcale nie wygladasz jak cioteczka;);) Gosia! Zapraszam Cię serdecznie. Zobaczysz co się dzieje na żywo. Przez wygłupy z Romkiem mam nie raz takie napady śmiechu, że nie ledwo do łazienki dolatuję:evil_lol: Quote
Romi Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 irenaka napisał(a):Wujkowa:evil_lol: - już mnie chciałaś zabić na skype za Seksmisję i Kopernikową. Może załatwimy to po męsku , przy następnym spotkaniu;) Sprawdzę namacalnie co w Tobie drzemie i wtedy określę Twoją płeć:evil_lol: Ps. Tylko nie powtarzaj mojemu Arturowi jakie głupoty:oops: na dogo wypisuję, bo zostanę odcięta od netu. OK, Towarzysz Życia Artur nic się nie dowie. Dzisiaj w "Dzień dobry TVN" mówili na temat związków damsko-męskich, w których kobieta jest starsza od mężczyzny. Jak by tak TZ oglądał, to by sobie jeszcze coś mógł pomyśleć, no a wtedy to już by był koniec naszych wspólnych wyjazdów :evil_lol: Quote
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Romi napisał(a):OK, Towarzysz Życia Artur nic się nie dowie. Dzisiaj w "Dzień dobry TVN" mówili na temat związków damsko-męskich, w których kobieta jest starsza od mężczyzny. Jak by tak TZ oglądał, to by sobie jeszcze coś mógł pomyśleć, no a wtedy to już by był koniec naszych wspólnych wyjazdów :evil_lol: Na szczęście telewizji nie ogląda od lat. Quote
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Dziewczyny pomóżcie! Może ktoś jest z okolic Legnicy, Wrocławia. Tam jest dramat:placz:: http://www.dogomania.pl/forum/f28/legnica-wroclaw-pomocy-znecanie-sie-nad-2-psami-128989/ Quote
mysza 1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Kochany Patosiku:loveu:. śliczny jesteś. Quote
agata51 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 A jutro już następne wpłatki na hotelik! Tak trzymaj, Patos! Quote
gusia0106 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja go odwiedzam. Irenko, a ten dom na przełomie stycznia i lutego to tak na ile %? Quote
mysza 1 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Coś tu mało osób odwiedza psinkę:shake: Quote
Miki Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Oj odwiedzam Patosa, kasę styczniową przelałam. A może Patos się nie pogniewa za offa http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-transport-bielsko-podlaskie-w-wa-128492/ Piękny, duży, łagodny pies koczuje przy szosie. Jest dla niego dt w Warszawie. Potrzebny transport Bielsk Podlaski - Warszawa. Może ktos ma jakiś pomysł? Quote
irenaka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 gusia0106 napisał(a):Ja go odwiedzam. Irenko, a ten dom na przełomie stycznia i lutego to tak na ile %? Aga! Chcę myśleć, że np. 99% ale znasz ludzi. Quote
gusia0106 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 irenaka napisał(a):Aga! Chcę myśleć, że np. 99% ale znasz ludzi. Oki, rozumiem, jasne. Quote
Recommended Posts