irenaka Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='agata51']Cudny jesteś, Patosku! Psino kochana, nareszcie po zielonej trawce hasasz! :multi: Dziewczyny, dopiero dzisiaj przeleję deklarowaną comiesięczną wpłatę. Przepraszam, wcześniej nie wyszło. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję. :loveu:[/quote] Agatko! Dziękuję Ci za wpłatę i dziękuję za to co napisałaś o Mixerku. Ciebie też będę chciała sklonować po tym co napisałaś :evil_lol: Rozliczenie Patosa zrobię pod koniec tygodnia jak wszystkie zadeklarowane wpłaty nadejdą. Zrobię podsumowanie i zastanowimy się co dalej. Quote
irenaka Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [B]Mam ogromną prośbę, jeżeli ktoś jest na Naszej Klasie, to potrzebujemy błyskawicznej pomocy w rozsyłaniu linka z cegiełkami dla Amorka który jest w potrzebie. Pies jest w ciężkim stanie:-(. Pomóżcie:[/B] [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=503621203"][B]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=503621203[/B][/URL] Quote
mysza 1 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Tak się cieszę, że Patosik już bezpieczny. Chudzinka straszna i do tego te oczy- taki smutek:shake:. Wierzę, że dom się znajdzie, musi tak być. Quote
PaulinaB Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='irenaka']Ciasta i tak nie daruję:evil_lol: Z mamą rozmawiałam, wiem ile musisz upiec ciast i nie wymigasz się!;) Ciotka Irena chce się załapać na ciasto!![/quote] Widzę ze nie ma Pani dla mnie litości:shake: Przekazuje relacje mamy jesli chodzi o Patoska, a wiec chłopak biega sobie po ogrodzie szczesliwy, trzyma sie blisko człowieka i tuli sie, spodobało mu sie głaskanie, apetyt ma przeogromny, nie umie jesc z reki, bo jak dostawał suche to brał je z całą reką:D, biega troszke za piłką:loveu: Jest ciekawski i lubi wiedziec co gdzie i jak:) Mysle ze mu sie spodobały Niepołomice;) Aha i doszła dzisiaj wpłata 80zł na Patoska Quote
j3nny Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 super, to jednak jest szansa na zabawe :multi: przyjade niedlugo z zabawkami :evil_lol: Quote
Neigh Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='PaulinaB']Widzę ze nie ma Pani dla mnie litości:shake: Przekazuje relacje mamy jesli chodzi o Patoska, a wiec chłopak biega sobie po ogrodzie szczesliwy, trzyma sie blisko człowieka i tuli sie, spodobało mu sie głaskanie, apetyt ma przeogromny, nie umie jesc z reki, bo jak dostawał suche to brał je z całą reką:D, biega troszke za piłką:loveu: Jest ciekawski i lubi wiedziec co gdzie i jak:) Mysle ze mu sie spodobały Niepołomice;) Aha i doszła dzisiaj wpłata 80zł na Patoska[/quote] Patrzcie jak to niedużo trzeba - wystarczy trochę serca, zainteresowania.... Szkoda, ze tak niewiele czasem może oznaczać życie. Quote
Miki Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Miki'] Miesięczne wpłaty po 50 zł deklarowały: agata51, wija0 i miki [/quote] Chyba od tamtej pory nic się nie zmieniło Quote
gusia0106 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Jeszcze Monika083 - tylko bliżej nieokreśoną miesięczną kwotę ;) Quote
monika083 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 tak jeszcze ja. [B]35zl-[/B]narazie do kwietnia ,bo nie wiem jak pozniej bedzie z moja praca, wplace w sobote te 35zl,zaraz jak dotre do wroclawia Quote
gusia0106 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='monika083']tak jeszcze ja. [B]35zl-[/B]narazie do kwietnia ,bo nie wiem jak pozniej bedzie z moja praca, wplace w sobote te 35zl,zaraz jak dotre do wroclawia[/quote] :loveu: Dzięki! I za wpłatę i za nieocenioną pomoc bazarkową Quote
basiapron Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 i mamy numer 1: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/serwetki-obrusy-dla-patosa-do-18-12-a-127127/#post11434417[/url] się udało w końcu przy pomocy Tż-ta Quote
agata51 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Moje 50 zł poszło dzisiaj. Patos, Mixer cię pozdrawia. Kazał ci powiedzieć, że dłoń człowieka to wspaniałe urządzenie! Przekonasz się. :loveu: Quote
gusia0106 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 To ja się dowiem jak się allegro cegiełkowe robi i mu zrobię ;) Quote
gusia0106 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Neigh']Moja Droga - przecież wiesz, że nasze aspiracje od morza do gór.......Także elbląski jak najbardziej cool:evil_lol: a jak niezorganizowany, to nie szkodzi. Różne ludzie mają wady, ja na ten przykład jestem paranoidalnie zorganizowana ( nie Gusia;-)? ) Dobra Charly to ja dziś wieczorkiem mogę tekścik napisać, tylko poproszę o jakby kierunek........achaś i jak to było z tym spotykaniem w lesie, cio? Bo to ciekawy fragment życiorysu. Streszczenie życia Patosa w pigułce bardzo uprzejmie proszę.[/quote] Ty, nooo, dawaj ten tekst ;) Trzeba chudzielcowi domu szukać ;) A w kwestii organizacji - to ja nie znam nikogo innego zorganiozwanego tak jak ona ;) Quote
Neigh Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Przepraszam padłam wczoraj na przysłowiowy ryj......tak sobie na chwilkę przysiadłam zagapiajac się w tv.......i ocknęłam się o 4 rano, bo mi było cholernie niewygodnie. Okazało się, ze psy nie mogły dłużej wytrzymać zajmowania ICH kanapy i zaczęły mnie spychać. Spróbuję się dziś poprawić, chociaż humor mam zadziwiająco dobry... Quote
beba Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ja moge zrobic allegro tylko potrzebuje dane kontaktowe osoby ktora bedzie odbierala tel od ewentualnych nowych domkow:lol: i sama nie wiem ale chyba lepiej robic jakis wesoly tekscik o szukaniu domku :roll: Quote
Charly Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='beba']Ja moge zrobic allegro tylko potrzebuje dane kontaktowe osoby ktora bedzie odbierala tel od ewentualnych nowych domkow:lol: i sama nie wiem ale chyba lepiej robic jakis wesoly tekscik o szukaniu domku :roll:[/quote] Irenaka: Kontakt w sprawie adopcji do mnie012 641-97-02 lub500-18-19-20 Mail:[email protected] ------------------------------ to dobrze. będa smutne i optymistyczne czy tam wesole ogloszenia. Dobry pomysl:) ja czekam na tekst os Neigh w takim razie. Napisalabym sama, ale naprawde nie mam pomysła. czekam więc:) Quote
Miki Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Charly'] to dobrze. będa smutne i optymistyczne czy tam wesole ogloszenia. Dobry pomysl:) [/quote] Pewnie, że wszystkie pomysły mogą być dobre. Już to pisałam, ale czasami myślę o tym, co Patosa spotkało zanim go poznaliśmy. Młody pies. Nie był chory, nie był ranny, a jednak poddał się całkowicie, położył się pod drzewem i czekał na to, co przyniesie los. Nie szukał jedzenia, nie szukał domu. A było to koło Nasielska..... Quote
gusia0106 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Irenko, czy w allegro cegiełkowym mogę podać do wpłat za cegiełki numer konta hoteliku w Niepołomicach? Jakbyś mogła zapytać Pani Boskiej Bożenki czy to nie problem..... Quote
irenaka Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='gusia0106']Irenko, czy w allegro cegiełkowym mogę podać do wpłat za cegiełki numer konta hoteliku w Niepołomicach? Jakbyś mogła zapytać Pani Boskiej Bożenki czy to nie problem.....[/quote] Nie muszę pytać, Bożenka zawsze udziela swojego konta na wpłaty. Możesz spokojnie podawać wpłaty na hotelik. Quote
basiapron Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='basiapron'] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/serwetki-obrusy-dla-patosa-do-18-12-a-127127/#post11434417[/URL] [/quote] zapraszam!!! może przedłużyć czasowo??? Quote
Neigh Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Miki']Pewnie, że wszystkie pomysły mogą być dobre. Już to pisałam, ale czasami myślę o tym, co Patosa spotkało zanim go poznaliśmy. Młody pies. Nie był chory, nie był ranny, a jednak poddał się całkowicie, położył się pod drzewem i czekał na to, co przyniesie los. Nie szukał jedzenia, nie szukał domu. A było to koło Nasielska.....[/quote] Powiem tak : mnie udało się wejść do Krzyczek, kiedy nie bylo już tam tak jak w klasycznym obozie koncentracyjnym. psy były regularnie karmione przez wolontariuszy. Nie słaniały się na nogach z głodu. Jednak ŻADEN z nich nie zachowywał się normalnie. 90 % z nich wyjechało w klatkach sikając, i kupcząc na widok człowieka. Niektóre próbowano wynieść na rękach ( Kanzaj po takiej próbie pozostały blizny na twarzy). Tygrys do tej pory, a to już ponad rok na widok człowieka w kaloszach dostaje palmy....... betonowe "budy" czy raczej prostokąty - bez wejścia. Naćkane tak, ze poruszanie się w boksie psów, które w nich "spały" musiało być niemożliwe. A przed tym wszystkim dwumetrowe ściany z betonu. Gdybm miała sypiać w betonowym klocku, tak wąskim - ze obrócenie się w nim było niemożliwe, mieć "spacerniak" 20 cm x 20 cm, a jedymym widokiem byłaby ściana z betonu oddalona od siatki boksu o jakieś 30 cm.....to myślę ze był zwariowała po tygodniu. Kiedy weszłam do "Shawshank" pierwszy raz - matko i córko pamiętam to nadal........ Miki myślę, ze psy które tam były doskonale zdawały sobie sprawę z tego co tam sie działo..... Quote
Neigh Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='beba']Ja moge zrobic allegro tylko potrzebuje dane kontaktowe osoby ktora bedzie odbierala tel od ewentualnych nowych domkow:lol: i sama nie wiem ale chyba lepiej robic jakis wesoly tekscik o szukaniu domku :roll:[/quote] Zamówiona smutna wersja wysłana do Gusi do sprawdzenia i oceny. Jak chcecie wesołą to luzik, napiszę.....:-) Quote
beba Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Neigh']Zamówiona smutna wersja wysłana do Gusi do sprawdzenia i oceny. Jak chcecie wesołą to luzik, napiszę.....:-)[/quote] Ja bym wolala wesolo jesli to nie problem :roll: Quote
Neigh Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='beba']Ja bym wolala wesolo jesli to nie problem :roll:[/quote] Żaden, tylko trzeba chwilkę poczekać, ok? A poza tym można wrzucać w różnych miejscach obie. Zobaczymy która chwyci. Co to w końcu szkodzi. Quote
Recommended Posts