Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51']Cudny jesteś, Patosku! Psino kochana, nareszcie po zielonej trawce hasasz! :multi:

Dziewczyny, dopiero dzisiaj przeleję deklarowaną comiesięczną wpłatę. Przepraszam, wcześniej nie wyszło. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję. :loveu:[/quote]
Agatko!
Dziękuję Ci za wpłatę i dziękuję za to co napisałaś o Mixerku.
Ciebie też będę chciała sklonować po tym co napisałaś :evil_lol:
Rozliczenie Patosa zrobię pod koniec tygodnia jak wszystkie zadeklarowane wpłaty nadejdą.
Zrobię podsumowanie i zastanowimy się co dalej.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Mam ogromną prośbę, jeżeli ktoś jest na Naszej Klasie, to potrzebujemy błyskawicznej pomocy w rozsyłaniu linka z cegiełkami dla Amorka który jest w potrzebie. Pies jest w ciężkim stanie:-(. Pomóżcie:[/B]
[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=503621203"][B]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=503621203[/B][/URL]

Posted

[quote name='irenaka']Ciasta i tak nie daruję:evil_lol:
Z mamą rozmawiałam, wiem ile musisz upiec ciast i nie wymigasz się!;)
Ciotka Irena chce się załapać na ciasto!![/quote]

Widzę ze nie ma Pani dla mnie litości:shake:

Przekazuje relacje mamy jesli chodzi o Patoska, a wiec chłopak biega sobie po ogrodzie szczesliwy, trzyma sie blisko człowieka i tuli sie, spodobało mu sie głaskanie, apetyt ma przeogromny, nie umie jesc z reki, bo jak dostawał suche to brał je z całą reką:D, biega troszke za piłką:loveu: Jest ciekawski i lubi wiedziec co gdzie i jak:) Mysle ze mu sie spodobały Niepołomice;)

Aha i doszła dzisiaj wpłata 80zł na Patoska

Posted

[quote name='PaulinaB']Widzę ze nie ma Pani dla mnie litości:shake:

Przekazuje relacje mamy jesli chodzi o Patoska, a wiec chłopak biega sobie po ogrodzie szczesliwy, trzyma sie blisko człowieka i tuli sie, spodobało mu sie głaskanie, apetyt ma przeogromny, nie umie jesc z reki, bo jak dostawał suche to brał je z całą reką:D, biega troszke za piłką:loveu: Jest ciekawski i lubi wiedziec co gdzie i jak:) Mysle ze mu sie spodobały Niepołomice;)

Aha i doszła dzisiaj wpłata 80zł na Patoska[/quote]
Patrzcie jak to niedużo trzeba - wystarczy trochę serca, zainteresowania....
Szkoda, ze tak niewiele czasem może oznaczać życie.

Posted

[quote name='monika083']tak jeszcze ja.
[B]35zl-[/B]narazie do kwietnia ,bo nie wiem jak pozniej bedzie z moja praca,
wplace w sobote te 35zl,zaraz jak dotre do wroclawia[/quote]

:loveu:
Dzięki!
I za wpłatę i za nieocenioną pomoc bazarkową

Posted

[quote name='Neigh']Moja Droga - przecież wiesz, że nasze aspiracje od morza do gór.......Także elbląski jak najbardziej cool:evil_lol: a jak niezorganizowany, to nie szkodzi. Różne ludzie mają wady, ja na ten przykład jestem paranoidalnie zorganizowana ( nie Gusia;-)? )

Dobra Charly to ja dziś wieczorkiem mogę tekścik napisać, tylko poproszę o jakby kierunek........achaś i jak to było z tym spotykaniem w lesie, cio? Bo to ciekawy fragment życiorysu. Streszczenie życia Patosa w pigułce bardzo uprzejmie proszę.[/quote]

Ty, nooo, dawaj ten tekst ;) Trzeba chudzielcowi domu szukać ;)

A w kwestii organizacji - to ja nie znam nikogo innego zorganiozwanego tak jak ona ;)

Posted

Przepraszam padłam wczoraj na przysłowiowy ryj......tak sobie na chwilkę przysiadłam zagapiajac się w tv.......i ocknęłam się o 4 rano, bo mi było cholernie niewygodnie. Okazało się, ze psy nie mogły dłużej wytrzymać zajmowania ICH kanapy i zaczęły mnie spychać.

Spróbuję się dziś poprawić, chociaż humor mam zadziwiająco dobry...

Posted

Ja moge zrobic allegro tylko potrzebuje dane kontaktowe osoby ktora bedzie odbierala tel od ewentualnych nowych domkow:lol: i sama nie wiem ale chyba lepiej robic jakis wesoly tekscik o szukaniu domku :roll:

Posted

[quote name='beba']Ja moge zrobic allegro tylko potrzebuje dane kontaktowe osoby ktora bedzie odbierala tel od ewentualnych nowych domkow:lol: i sama nie wiem ale chyba lepiej robic jakis wesoly tekscik o szukaniu domku :roll:[/quote]

Irenaka: Kontakt w sprawie adopcji do mnie012 641-97-02 lub500-18-19-20
Mail:[email protected]

------------------------------

to dobrze. będa smutne i optymistyczne czy tam wesole ogloszenia. Dobry pomysl:)

ja czekam na tekst os Neigh w takim razie. Napisalabym sama, ale naprawde nie mam pomysła. czekam więc:)

Posted

[quote name='Charly']

to dobrze. będa smutne i optymistyczne czy tam wesole ogloszenia. Dobry pomysl:)
[/quote]

Pewnie, że wszystkie pomysły mogą być dobre.

Już to pisałam, ale czasami myślę o tym, co Patosa spotkało zanim go poznaliśmy. Młody pies. Nie był chory, nie był ranny, a jednak poddał się całkowicie, położył się pod drzewem i czekał na to, co przyniesie los.
Nie szukał jedzenia, nie szukał domu.
A było to koło Nasielska.....

Posted

[quote name='gusia0106']Irenko,

czy w allegro cegiełkowym mogę podać do wpłat za cegiełki numer konta hoteliku w Niepołomicach? Jakbyś mogła zapytać Pani Boskiej Bożenki czy to nie problem.....[/quote]
Nie muszę pytać, Bożenka zawsze udziela swojego konta na wpłaty.
Możesz spokojnie podawać wpłaty na hotelik.

Posted

[quote name='Miki']Pewnie, że wszystkie pomysły mogą być dobre.

Już to pisałam, ale czasami myślę o tym, co Patosa spotkało zanim go poznaliśmy. Młody pies. Nie był chory, nie był ranny, a jednak poddał się całkowicie, położył się pod drzewem i czekał na to, co przyniesie los.
Nie szukał jedzenia, nie szukał domu.
A było to koło Nasielska.....[/quote]

Powiem tak : mnie udało się wejść do Krzyczek, kiedy nie bylo już tam tak jak w klasycznym obozie koncentracyjnym. psy były regularnie karmione przez wolontariuszy. Nie słaniały się na nogach z głodu. Jednak ŻADEN z nich nie zachowywał się normalnie. 90 % z nich wyjechało w klatkach sikając, i kupcząc na widok człowieka. Niektóre próbowano wynieść na rękach ( Kanzaj po takiej próbie pozostały blizny na twarzy). Tygrys do tej pory, a to już ponad rok na widok człowieka w kaloszach dostaje palmy....... betonowe "budy" czy raczej prostokąty - bez wejścia. Naćkane tak, ze poruszanie się w boksie psów, które w nich "spały" musiało być niemożliwe. A przed tym wszystkim dwumetrowe ściany z betonu.
Gdybm miała sypiać w betonowym klocku, tak wąskim - ze obrócenie się w nim było niemożliwe, mieć "spacerniak" 20 cm x 20 cm, a jedymym widokiem byłaby ściana z betonu oddalona od siatki boksu o jakieś 30 cm.....to myślę ze był zwariowała po tygodniu.
Kiedy weszłam do "Shawshank" pierwszy raz - matko i córko pamiętam to nadal........
Miki myślę, ze psy które tam były doskonale zdawały sobie sprawę z tego co tam sie działo.....

Posted

[quote name='beba']Ja moge zrobic allegro tylko potrzebuje dane kontaktowe osoby ktora bedzie odbierala tel od ewentualnych nowych domkow:lol: i sama nie wiem ale chyba lepiej robic jakis wesoly tekscik o szukaniu domku :roll:[/quote]

Zamówiona smutna wersja wysłana do Gusi do sprawdzenia i oceny. Jak chcecie wesołą to luzik, napiszę.....:-)

Posted

[quote name='Neigh']Zamówiona smutna wersja wysłana do Gusi do sprawdzenia i oceny. Jak chcecie wesołą to luzik, napiszę.....:-)[/quote]

Ja bym wolala wesolo jesli to nie problem :roll:

Posted

[quote name='beba']Ja bym wolala wesolo jesli to nie problem :roll:[/quote]
Żaden, tylko trzeba chwilkę poczekać, ok? A poza tym można wrzucać w różnych miejscach obie. Zobaczymy która chwyci. Co to w końcu szkodzi.