Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UWAGA UWAGA raport:
Patos ma się dobrze , jest spokojny , na ulicy wszystkich zaczepia tak jak by się pytał PRZYGARNIESZ MNIE ???
Zjada wszystko nawet zupę z DYNI z zacierkami :) ( oczywiście mowa tu o pożywieniu )
Samotność w domu znosi dobrze zasypiając i tyle , nie szczeka , nie wyje , sąsiedzi nawet nie wiedzą że jest u mnie pies .
Tekst o Krzyczkach mam już po niemiecku czekam teraz na opis Patosia :)
Recepty wypisane za free u przemiłej pani doktor na Balickiej 14 , wykupione w aptece czekają na swoją kolej .
Zapraszam chętnych zobaczyć Patosa na wieczorne spacerki w okolicach Teatru Ludowego
Nic dodać nic ująć pozdrawiam i namawiam do dalszej walki .

Posted

[quote name='sylwiairys']UWAGA UWAGA raport:
Patos ma się dobrze , jest spokojny , na ulicy wszystkich zaczepia tak jak by się pytał PRZYGARNIESZ MNIE ???
Zjada wszystko nawet zupę z DYNI z zacierkami :) ( oczywiście mowa tu o pożywieniu )
Samotność w domu znosi dobrze zasypiając i tyle , nie szczeka , nie wyje , sąsiedzi nawet nie wiedzą że jest u mnie pies .
Tekst o Krzyczkach mam już po niemiecku czekam teraz na opis Patosia :)
Recepty wypisane za free u przemiłej pani doktor na Balickiej 14 , wykupione w aptece czekają na swoją kolej .
Zapraszam chętnych zobaczyć Patosa na wieczorne spacerki w okolicach Teatru Ludowego
Nic dodać nic ująć pozdrawiam i namawiam do dalszej walki .[/QUOTE]

Ja Ci dam walkę:evil_lol: Szykuj się na wizytę kontrolną w przyszłym tygodniu:megagrin::megagrin::megagrin:
Oczywiście zapowiadać się nie będę;)
A waga u Patosa ruszyła w dół, czy jest zepsuta?;)

Posted

[quote name='majqa']Wyglądu chuchra się po nim nie spodziewam.[/QUOTE]

Może jeszcze nie dzisiaj, ale zobaczysz, że kiedyś Cię zaskoczę:p, bo Sylwia lubi powalczyć. Patos ma spaść z wagi, to spadnie:evil_lol:.

Posted

[CENTER][COLOR=DarkGreen][B]Zapraszam serdecznie na bazarek dla psów pod opieką irenaka [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] a na nim wielki misz masz IKEA, korale, Rembrandt, ślubna karta hand made [/B][/COLOR]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/194099-IKEA-korale-torba-Rembrandt-%C5%9Blub-%29-na-psy-z-Krzyczek-do-15.10-zapraszam[/url]

[B] [URL="http://www.dogomania.pl/194099-IKEA-korale-torba-Rembrandt-%C5%9Blub-%29-na-psy-z-Krzyczek-do-15.10-zapraszam?p=15501726#post15501726"]
[/URL][/B][/CENTER]

Posted

Ja wpłaciłam za wrzesień. Za październik też wpłacę, tylko nie wiem, czy uda mi się przed 17.

Buziaki, ale przez maseczkę - dopadł mnie wreszcie jakiś wirus. Chyba po tych Irenkowych drinkach organizm mi osłabł.

Lecę na bazarki.

Posted

jak obiecalam tak wplacilam :) co prawda z tygodniowym poslizgiem no ale patosek swoja dole otrzymal od ciotki :P moze jeszcze cos zostanie na psie ciasteczka coby nam z wagi nie spadl :P bo ladnie mu z nadwaga ;) miziam

Posted

[quote name='agata51']Ja wpłaciłam za wrzesień. Za październik też wpłacę, tylko nie wiem, czy uda mi się przed 17.

Buziaki, ale przez maseczkę - dopadł mnie wreszcie jakiś wirus. Chyba po tych Irenkowych drinkach organizm mi osłabł.

Lecę na bazarki.[/QUOTE]

Jak to osłabł? Przecież to świadczy tylko o tym, że zbyt mało wypiłaś:knajpa:

[quote name='wenucja']jak obiecalam tak wplacilam :) co prawda z tygodniowym poslizgiem no ale patosek swoja dole otrzymal od ciotki :P moze jeszcze cos zostanie na psie ciasteczka coby nam z wagi nie spadl :P bo ladnie mu z nadwaga ;) miziam[/QUOTE]

Dziękuję pięknie:loveu:
Z tymi ciasteczkami może być ciężko;), muszę chyba przemycić, Sylwia pilnuje:errrr:

Posted

[quote name='irenaka'][B]Ok, to czekamy jeszcze na Myszkę1 i [/B][B]robię wstępną przymiarkę do października.[/B]
Dziękuję Asiu!!![/QUOTE]melduję, że za październik już zapłaciłam (w październiku):evil_lol:
[quote name='agata51']Ja wpłaciłam za wrzesień. Za październik też wpłacę, tylko nie wiem, czy uda mi się przed 17.
Buziaki, ale przez maseczkę - dopadł mnie wreszcie jakiś wirus. [B]Chyba po tych Irenkowych drinkach organizm mi osłabł. [/B]
Lecę na bazarki.[/QUOTE] następnym razem to ja Ci zrobię drinka :razz:. A poza tym pamiętam jak dziś, że gdy ja byłam chora to podawałaś na wątku przepis oparty na 'szkockiej' .... czyżbyś sama się nim nie leczyła :evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Może jeszcze nie dzisiaj, ale zobaczysz, że kiedyś Cię zaskoczę:p, bo Sylwia lubi powalczyć. Patos ma spaść z wagi, to spadnie:evil_lol:.[/QUOTE]

spadnie....czyli da się zepchnąć? ;):evil_lol:

mam w domu takiego starunia co mu spaść z wagi kazali.... ale ciężko jest :shake:
może Patos robi zapasy "na czarną godzinę" i odkłada sadełko... taki śliczny jest!:loveu:

Posted

[quote name='marysia55']
następnym razem to ja Ci zrobię drinka :razz:. A poza tym pamiętam jak dziś, że gdy ja byłam chora to podawałaś na wątku przepis oparty na 'szkockiej' .... czyżbyś sama się nim nie leczyła :evil_lol:[/QUOTE]

Dziękuję, Marysiu - na pewno coś białego. Brrrrrrrrrr... To ja już jutro polecę po [U]irlandzką. [/U]

Patos, ty sobie nic nie odkładaj, ty chudnij i już!

Posted

[quote name='agata51'] Patos, ty sobie nic nie odkładaj, ty chudnij i już![/QUOTE]

Patos nie chce chudnąć, chce jeść:nerwy:. Wczoraj dorwał się do kabla od lodówki i zjadł kawałek umowy jaką podpisałam z Sylwią. Wnioski mogą być dwa: albo nie podoba mu się to co przeczytał;), albo zasmakował w papierze:evil_lol:.

Posted

Kończymy za 10 godzin allegro cegiełkowe. Zostało jeszcze 66 cegiełek, może ktoś sie skusi?:eviltong:

[URL]http://allegro.pl/krzyczki-psy-z-obozu-smierci-prosza-o-pomoc-i1245428263.html[/URL]

Posted

[quote name='irenaka']Patos nie chce chudnąć, chce jeść:nerwy:. Wczoraj dorwał się do kabla od lodówki i zjadł kawałek umowy jaką podpisałam z Sylwią. Wnioski mogą być dwa: albo nie podoba mu się to co przeczytał;), albo zasmakował w papierze:evil_lol:.[/QUOTE]

patosiński niech nie chudnie :P on nie model ze musi miec odpowiednie wymiary :) uroczy jest i juz ;) a ze mu zrec nie dają to sie celulozą zapycha :P

Posted

[quote name='wenucja']patosiński niech nie chudnie :P on nie model ze musi miec odpowiednie wymiary :) uroczy jest i juz ;) a ze mu zrec nie dają to sie celulozą zapycha :P[/QUOTE]

Właśnie, ja też kocham jeść i pić:evil_lol: Rozumiem chłopaka. Tak długo był głodny...

Posted

[quote name='agata51'][B]Dziękuję, Marysiu - na pewno coś białego. Brrrrrrrrrr..[/B]. To ja już jutro polecę po [U]irlandzką. [/U]
Patos, ty sobie nic nie odkładaj, ty chudnij i już![/QUOTE] [B][CENTER][COLOR="#0000ff"]... tu Cię zaskoczę :evil_lol: [/COLOR][/B]
[IMG]http://img580.imageshack.us/img580/7240/picture1m.jpg[/IMG][/CENTER]
[B][CENTER]to sie nazywa[COLOR="#ff0000"] Frozen Strawberry[/COLOR][/CENTER][/B]

Posted

[quote name='marysia55'][B][CENTER][COLOR="#0000ff"]... tu Cię zaskoczę :evil_lol: [/COLOR][/B]
[IMG]http://img580.imageshack.us/img580/7240/picture1m.jpg[/IMG][/CENTER]
[B][CENTER]to sie nazywa[COLOR="#ff0000"] Frozen Strawberry[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]

Wygląda pysznie. Lubię truskawki. Na deser. Nawet z bitą śmietaną. A co do bigosu?

Cioteczki, chyba mi przechodzi. Odpuściłam Irlandię, poszłam w Wileńszczyznę.

Patos, tak się cieszę, że masz domek.