Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

feliksik napisał(a):
i co znowu chyba się popłaczę

Haniu, nie można płakać, choć przyznaję, że mnie czasami się to zdarza. Łzy mnie osłabiają i pod wpływem emocji można podjąć złą decyzję dla psa.
Dlatego staram się nie płakać, staram się myśleć tylko o tym, że moja decyzja to całe, dalsze życie tego psa za którego jestem odpowiedzialna.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Wy Gnidy Sakramenckie!!! :lmaa: Przez telefonik tiutiu tiutiu, a za plecami, na wąteczku używanie do oporu!!! :2gunfire: To się nazywa Prawdziwa Moja Grupa Wsparcia. :evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Irenka wpadłyśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mnie tu nie ma:scared:

A tak poważnie Izuś:loveu:, to nie narzekaj na Grupę Wsparcia. Ja już bez niej żyć nie mogę:). Kto powrzeszczy;), do pionu ustawi;) i później przytuli? Wczoraj miałam dzwonić, bo ciężko mi było z powodu Patoska, ale dałam radę.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Do mnie tez trza było dyndolić. Ćwiczymy z Rambusiem ostatnio prawie codziennie aure. A w pracy siędze jak na ogniach.

To jeszcze mnie by trzeba było z biadoleniem, jak masz takie przejścia z Rambusiem:shake:.
Kiedyś będę Was po kolei klonować i nie będę słuchać głosów sprzeciwu, bo mi takiego domku dla Patoska trzeba:shake:.
W Twoim przypadku, troszeczkę Ci tylko mózg przelasuję;), bo zawzięłaś się na jamniki a to prawdziwe bestie;). Ale jak ich nie kochać?:)

Posted

majqa napisał(a):
Irenko, trzeba było dzwonić... :-( Każda pora jest dobra, przecież wiesz...

Wiem Izuś, że mogłam, ale musiałam strawić temat sama.
Trzymam kciuki za piątek i sobotę. Szampana na wszelki wypadek kupię w niedzielę;)

Posted

irenaka napisał(a):
To jeszcze mnie by trzeba było z biadoleniem, jak masz takie przejścia z Rambusiem:shake:.
Kiedyś będę Was po kolei klonować i nie będę słuchać głosów sprzeciwu, bo mi takiego domku dla Patoska trzeba:shake:.
W Twoim przypadku, troszeczkę Ci tylko mózg przelasuję;), bo zawzięłaś się na jamniki a to prawdziwe bestie;). Ale jak ich nie kochać?:)

Ależ twoje biadolenie wzmocniłoby mnie, bo zaczęłabym sobie tłumaczyć iż twój problem większy. A z moim mózgiem jest problem... trzeba go najpierw znaleźć. A nawet jak ci się uda to się okaże zę mam mózg jamnika (i charakter). Suma sumarum łatwiej będzie Patosa przerobić na jamnika, niż mnie przelasować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ależ twoje biadolenie wzmocniłoby mnie, bo zaczęłabym sobie tłumaczyć iż twój problem większy. A z moim mózgiem jest problem... trzeba go najpierw znaleźć. A nawet jak ci się uda to się okaże zę mam mózg jamnika (i charakter). Suma sumarum łatwiej będzie Patosa przerobić na jamnika, niż mnie przelasować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiesz, czasami mam takie dylematy;) i na niektórych wątkach mam ochotę ogłosić akcję wykopaliska w celu poszukiwania zagubionych mózgów, ale nigdy nie miałam takich dylematów w stosunku do Ciebie i wielu innych dziewczyn:evil_lol:. Trochę mnie korci;), żeby sprawdzić, czy faktycznie masz mózg jamnika, ale zadowolę się tym, że ten mózg świetnie pracuje, racjonalnie i rzeczowo myśli i niech on będzie nawet jamniczy, mnie to nie przeszkadza. Nie wiem tylko czy nie narażasz się zbytnio Patosowi, bo nie sądzę żeby mu się podobał pomysł przerobienia go na porówę:cool3:. Już nie wspomnę o dziewczynach z tego wątku, natychmiast będzie raban, kto śmie naszemu Patosowi robić taką krzywdę:mad:;). To chodzący ideał i nagle ma zostać parówą? Moim zdaniem ten numer nie przejdzie:evil_lol:.

Posted

Ładniej brzmi na sznurówkę, niż na parówę. Ale tez mi się wydaje, że Patoskowi nawet pomysł przerobienia na sznurówkę by się nie spodobał

Posted

Smyku napisał(a):
Ech Patosku , a już miałam nadzieję .

Ale mnie zaskoczyłaś, prawie spadłam ze stołka. Jeszcze tylko GoniP brakuje i już jesteśmy w komplecie:-).

Posted

irenaka napisał(a):
Ale mnie zaskoczyłaś, prawie spadłam ze stołka. Jeszcze tylko GoniP brakuje i już jesteśmy w komplecie:-).

Dokładnie... i żadne trudy nam nie straszne w takim towarzystwie :):):)

Posted

majqa napisał(a):
O Wy Gnidy Sakramenckie!!! :lmaa: Przez telefonik tiutiu tiutiu, a za plecami, na wąteczku używanie do oporu!!! :2gunfire: To się nazywa Prawdziwa Moja Grupa Wsparcia. :evil_lol:

Izuś.. takie słowa z ust panieneczki z dobrego domu??? Nie poznaje koleżanki :cool3:

Posted

Asior napisał(a):
Izuś.. takie słowa z ust panieneczki z dobrego domu??? Nie poznaje koleżanki :cool3:

Nabyła tej sztuki na pewnym watku, ale jeszcze jej daleko do tamtejszych "miszczyń"

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nabyła tej sztuki na pewnym watku, ale jeszcze jej daleko do tamtejszych "miszczyń"

Oj tak, ten wątek był i pouczający i szkoleniowy. :evil_lol:

Posted

Radzę poczytać i rzeczywiście można się podszkolić. Co za plastyka i obrazowość porównań- homeryckie wysiadają- ja moim uczniom mam zamiar zaprezentować jako materiał szkoleniowy, bo nawet oni nie maja tak bogatej polszczyzny. Polecam.:evil_lol::evil_lol:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Świat się kończy.:shake: Czas umierać ...:evil_lol::evil_lol:

Patosku, ja już dawno przestałam cokolwiek rozumieć z Twojego wątku, ale mi to wcale nie przeszkadza. I tak Cię kocham od pierwszej chwili. A to będzie zaraz 2 lata i 4 miesiące.Cieszę się, że tak pięknie wyglądasz, jednak....

Posted

majqa napisał(a):

Majqa, jak miło cię słyszeć na wątku Patosa :loveu:

Patos, popłudnie i wieczór z wnusią, niedodrzemałam, zaczynam się rozglądać za zapałkami.
Nowy dzień się budzi, piesku!

Posted

Miki napisał(a):
Patosku, ja już dawno przestałam cokolwiek rozumieć z Twojego wątku, ale mi to wcale nie przeszkadza. I tak Cię kocham od pierwszej chwili. A to będzie zaraz 2 lata i 4 miesiące.Cieszę się, że tak pięknie wyglądasz, jednak....

Nie przejmuj się, ważne aby wątek był w górze, każda metoda dobra