Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gonia66 napisał(a):
AAAAaaaaaaaaaaaaaaa...no to ok:) ale wycieczka juz postanowiona, wiec szybko wracaj i pojedziemy daleko:):):)
daleko .... tzn. gdzie ???? Hawaje .... Tajwan.... a może Egipt :-). Rozumiem, że zabierasz mnie ze sobą :roll:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Gonia , ja tylko jadę parę kilometrów za Kraków do rodziny mojego męża. Zaległości ma juz kilkuletnie, aż wstyd sie przyznać:oops::oops::oops:

Odwiedź moje strony i przywieź trochę odżywczego "górskiego" powietrza. " Chuchniesz" nam jutro na dogo.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Odwiedź moje strony i przywieź trochę odżywczego "górskiego" powietrza. " Chuchniesz" nam jutro na dogo.
Danusia, Ty się tak nie proś o to 'chuchnięcie' przecież wiesz , że popalam co nieco:sg168:

Posted

No to juz teraz wiem, dlaczego czuję taki sentyment do Ciebie z wskakiwaniem na plecy włącznie. Ja popalam więcej niż co nieco...stety albo niestety. Zależy jak na to spojrzeć

Posted

danka4u1 napisał(a):
No to juz teraz wiem, dlaczego czuję taki sentyment do Ciebie z wskakiwaniem na plecy włącznie. Ja popalam więcej niż co nieco...stety albo niestety. Zależy jak na to spojrzeć
Danusia :-) przede wszystkim jakiś nałóg w życiu trzeba mieć i przede wszystkim będziemy wiedzieć na co umieramy :-). Nie wszystkim jest to dane. Przede wszystkim świadomość :-)

Posted

marysia55 napisał(a):
Danusia :-) przede wszystkim jakiś nałóg w życiu trzeba mieć i przede wszystkim będziemy wiedzieć na co umieramy :-). Nie wszystkim jest to dane. Przede wszystkim świadomość :-)

To moje słowa! SKĄD TO ZNASZ????

Posted

Helooo Patosku tutaj Rambo pozdrawiam ciebie - ty wiesz i ja wiem że jesteśmy szczególnymi psami :). Patosku nichaj dla nas zawsze świeci słońce.

Twój kumpel Rambo :)

[video=youtube;Dn5D4GbxBGA]http://www.youtube.com/watch?v=Dn5D4GbxBGA[/video]

Posted

irenaka napisał(a):
Ciekawa jestem, gdzie te ciotki się podziały Patosku:shake:

Jak to gdzie, spełniały obywatelski obowiązek i powQrwiały grupę ojca dyrektora na podwórku. W kwestii głosowania ma się rozumieć :D:D:D

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jak to gdzie, spełniały obywatelski obowiązek i powQrwiały grupę ojca dyrektora na podwórku. W kwestii głosowania ma się rozumieć :D:D:D

O rany, to ja też to nieświadomie zrobiłam:oops::evil_lol:. Będzie na mnie zły;).

Posted

irenaka napisał(a):
O rany, to ja też to nieświadomie zrobiłam:oops::evil_lol:. Będzie na mnie zły;).

Już widzę jak się tym przejmujesz:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Już widzę jak się tym przejmujesz:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Jak Ty mnie dobrze znasz, gorsza jesteś niż Sztirlic:wallbash:.
Przecież to oczywiste, że na kolana padnę i doczołgam się do Torunia:jumpie::jumpie::jumpie:

Posted

irenaka napisał(a):
Jak Ty mnie dobrze znasz, gorsza jesteś niż Sztirlic:wallbash:.
Przecież to oczywiste, że na kolana padnę i doczołgam się do Torunia:jumpie::jumpie::jumpie:

No jak mogę nie znać jak na tych samych Sabatach bywamy :evilbat::evilbat::evilbat:

A te klęczki to ja muszę zobaczyć, żebym się miała urwać z pracy na wagary, ale obejrzeć muszę:grins::grins::grins:

Posted

Isadora7 napisał(a):
No jak mogę nie znać jak na tych samych Sabatach bywamy :evilbat::evilbat::evilbat:

A te klęczki to ja muszę zobaczyć, żebym się miała urwać z pracy na wagary, ale obejrzeć muszę:grins::grins::grins:

Taka jesteś:obrazic:
To ja idę w ślady Izy, przez dwa kolejne wcielenia nie odbieram od Ciebie telefonów i sama nie zadzwonię:evil_lol:.
A teraz bardzo poważnie, wygoń mnie do pracy:mdleje:, imprezkę mężusia miałam, urodzinki miał przystojniak:-). Muszę spadać i choć trochę poudawać, że mi się chce pracować:oops:.

Posted

irenaka napisał(a):
Taka jesteś:obrazic:
To ja idę w ślady Izy, przez dwa kolejne wcielenia nie odbieram od Ciebie telefonów i sama nie zadzwonię:evil_lol:.
A teraz bardzo poważnie, wygoń mnie do pracy:mdleje:, imprezkę mężusia miałam, urodzinki miał przystojniak:-). Muszę spadać i choć trochę poudawać, że mi się chce pracować:oops:.

Kolejna ściemniara. Albo już w trzecim wcieleniu. Dzwoniłam, odebrała.
Marsz do roboty :):):)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Kolejna ściemniara. Albo już w trzecim wcieleniu. Dzwoniłam, odebrała.
Marsz do roboty :):):)

Odebrałam, bo mi szybko złość;) przeszła a na dodatek mężuś drinka serwował, żeby mi się lepiej pracowało:evil_lol:.Robota poszła mi znakomicie:multi:.

marysia55 napisał(a):
Isadora, wygoniła Irenkę do roboty to może ja teraz trochę posiedzę u Patoska :-) W końcu się wybyczyłam przez weekend :-)

Zbyt krótki ten wyjazd Marysiu:shake: Tak na moje oko, to przynajmniej ze dwa tygodnie powinnaś leżeć plackiem, patrzeć w niebo i słuchać koników polnych:-).

Asior napisał(a):
mam link do filmiku o ewakuacji schroniska :diabloti:

http://www.megavideo.com/?v=VIWUBDSK

można oglądnąć , bądź ściągnąć :eviltong:

Dziewczyny, Asiorek:loveu: to ta dziewczyna na początku relacji.
Dlaczego Asiu nie występujesz z Panem Andrzejem, ramię w ramię;)

Posted

irenaka napisał(a):

Dziewczyny, Asiorek:loveu: to ta dziewczyna na początku relacji.
Dlaczego Asiu nie występujesz z Panem Andrzejem, ramię w ramię;)

No jakby powiedzieć - Asiorku niezła laska jesteś :)