Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że wątek dogorywa tak jak ja po tej ilości pracy, jaką miałam do nadrobienia. A na dodatek perspektywa dłuższego weekendu, też mnie nie mobilizuje:oops:.
Dobrze, że chociaż stałe wielbicielki:loveu: Patoska nie dały plamy.
Dziękuję dziewczyny:iloveyou:

Posted

[quote name='AMIGA']Bo tydzień to powinien mieć 30 dni, a nie tylko 7[/QUOTE]

Chcesz mnie zajeździć na śmierć:mdleje:, przecież ja czekam na piątkowy wieczór jak na zbawienie:placz:;). A ja myślałam naiwna, że litościwa dusza z Ciebie:lmaa:;).

Posted

No ale w tym 30-dniowym tygodniu połowa to powinny być dni wolne oczywiście.
Ja na piątkowy wieczór nie czekam, bo się go boję :-( I nie będę wskazywać, kto jest pośrednio sprawcą tego mojego strachu :mad::cool3:;)

Posted

[quote name='irenaka']Chcesz mnie zajeździć na śmierć:mdleje:, przecież ja czekam na piątkowy wieczór jak na zbawienie:placz:;). A ja myślałam naiwna, że litościwa dusza z Ciebie:lmaa:;).[/QUOTE]
Taaaaaaaaaaaaaaa;)Jaaaaasne;);)
JAk Ty się sama Irciu "nie zajeździsz", to my nie mamy szans;)
Taki z Ciebie mały "irenakorobocop, że nikt nie podskoczy";):D

Posted

[quote name='irenaka']Zero:shake:, [B]ale powtarzam aż do skutku[/B]. Chyba, że masz jeszcze jakiś pomysł.[/QUOTE] I tak trzymaj Irenko.Z ogłoszeniami to właśnie jest tak, że to musi być ta chwila, ten moment. To tak jak w życiu nigdy nie wiemy kiedy stanie przed nami to 'wielkie spełnienie', które odciśnie ten cudowny znak w naszym jestestwie.
[quote name='Cantadorra']Marysia, [B]jesli zajrzysz to specjalne dobranoc specjalnie dla ciebie[/B]. Patosek na pewno sie ucieszy z nocnego obchodu :)[/QUOTE] Cantadorra, wprawdzie nie zaglądnęłam na czas, ale i tak bardzo zrobiło mi się ciepło na sercu, że o mnie pomyślałaś.

Posted

Kaska dla Patosa wysłana (przysięgam, że 50, nie 15), mogę jechać na wakacje. Psiaki już coś czują - na podłodze pojawiła się pusta walizka! Od jutra

[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_14.gif[/IMG]

Ciotki, nie zaniedbujcie Patoska, bo pozabijam [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_9_132.gif[/IMG]

Posted

Ależ Ty masz dar przekonywania Agatko:evil_lol:. Jesteś nawet gorsza niż ja, w życiu nie straszyłam nikogo patelnią ( może powinnam napisać : jeszcze nie straszyłam;)).
Przelew sprawdziłam, Iza twierdzi, że nie może być inaczej jak 50,00. Przepraszam.
Poprawię ostatnie rozliczenie jak wrócę, bo idę w Twoje ślady.
Kilka dni odpoczynku spada mi jak z nieba. Nawet sponsor się znalazł;)

Posted

Wszystkie cioteczki świętują??? Pewnie majówki w szczerym polu bez kompa;)
PAtosku..a jak Twoje świętowanie??
FAjnie byloby poczytac o chlopaku:) Hoteliku..napiszesz nam jakeś nowe info??? BO jakos tęskno:):)

Posted

[quote name='Freya73']Eeee no Cioteczki ... co z Wami? Patosek juz lapkami tupta, a nikt go nie wyprowadzil od wczoraj. Dawaj Patos, idziemy na spacer![/QUOTE] No to zrobimy jeszcze jeden wypad późną nocką. Każda pora jest dobra na rozprostowanie kości.

Posted

[quote name='Soema']Ja codziennie podczytuję i czekam na TEN dzień i TEN dom...[/QUOTE] czytałam Karinko jakiś wątek boksiowy i tak sobie pomyślałam ; ledwo Denisa wydałaś już Czeska przygarnęłaś (mam nadzieję, że nie pomyliłam imion)

Posted

[quote name='marysia55']czytałam Karinko jakiś wątek boksiowy i tak sobie pomyślałam ; ledwo Denisa wydałaś już Czeska przygarnęłaś (mam nadzieję, że nie pomyliłam imion)[/QUOTE]
A wczoraj Czesiu pojechał do domu :) jeszcze między czasie mi maleńką kluchę podrzucili.. pół głowy Chestera :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183482-Rybnicki-Chester-ju%C5%BC-pod-opiek%C4%85-SOS-Bokserom-u-mnie-%29-uczymy-si%C4%99-og%C5%82ady/page27[/url]

Posted

[quote name='Asior']gdzie tam świętują...... :/
ja już wtorku się nie mogę doczekać, żeby wybyć z domu :/[/QUOTE]
Jessssssooooo..Asior, jak ja Ci zazdroszczę:) JA jak bym mogla to bym sie z domku nie ruszała nigdzie;)A juz na pewno nie do pracy:D..takie małe wypalenie zawodowe:(
PAtosku..no to kolejny spacerek..???
Moja Salmunia też najlepiej w domku się czuje..a pomyśleć, że to dziki pies z dzialek:):):)

Posted

[quote name='gonia66']Jessssssooooo..Asior, jak ja Ci zazdroszczę:) JA jak bym mogla to bym sie z domku nie ruszała nigdzie;)A juz na pewno nie do pracy:D..[B]takie małe wypalenie zawodowe[/B]:([/QUOTE] Gonia czasami może tez nastąpić wypalenie domowe, wtedy praca nawet ta najcięższa bywa wybawieniem. Znam Asię i wiem co chciała powiedzieć. Nie ma czego zazdrościć.
Dzisiaj w Krakowie paskudna pogoda, ale i tak zabieram Patosa na spacerek i z utęsknieniem czekam na Irenkę.

Posted

[quote name='marysia55']Gonia czasami może tez nastąpić wypalenie domowe, wtedy praca nawet ta najcięższa bywa wybawieniem. Znam Asię i wiem co chciała powiedzieć. Nie ma czego zazdrościć.
Dzisiaj w Krakowie paskudna pogoda, ale i tak zabieram Patosa na spacerek i z utęsknieniem czekam na Irenkę.[/QUOTE]Maryś..wiem, wiem..tez znam Asior, ostatnio troszkę pogadałysmy;)..ale widzisz sama-ilu ludzi tyle problemow;)Dobrze, że mamy siebie i sobie możemy pomarudzic, "wypłakać", wyżalić się a wszystko razem z Pieskiem "na spacerku";)
Wy, to macie jeszcze do siebie blisko, mozecie w realu sobie pogadać i w realu wziąc swoje pociechy na spacerek:):)
OOOOO...pogoda na jutro...właśnie podobno jutro jakas masakra..więc spacerki niestety tylko wirtualne:(..ale i tak lepsze takie, niz żadne:)