Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='irenaka']
Wczoraj nawet usiłowałam ją pociągać paskiem;), zobaczymy czy posłucha starszej wampirzycy;)

Mam też do zrobienia rozliczenia, ale mam dzisiaj wyjątkowego lenia w sobie, więc albo mnie pogonicie do roboty, albo poczekacie na przypływ energii. Trzecią kawę piję i nic nie działa:oops:.[/QUOTE]

Ojeeej, a cóż to za praktyki to pociąganie paskiem???? Nigdy nie spotkalam żadnej wampirzycy,więc proszę, oświeć mnie:-)

A co do energii, to chyba wszyscy taką mają. Ja powinam porządnie przysiąść nad mikroskopem, a wciąż wolę tu zaglądać niż tam :oops:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Ojeeej, a cóż to za praktyki to pociąganie paskiem???? Nigdy nie spotkalam żadnej wampirzycy,więc proszę, oświeć mnie:-)[/QUOTE]

Mowy nie ma, żadnego oświecania:mad:;). Nasze - wampirków praktyki muszą zostać tajemnicą.
Chociaż kto wie, może jakiś trójkącik by się przydał? Może Cię wciągniemy:)
Musisz tylko przebrnąć przez ponad 300 stron wątku Patoska i jesteś nasza:evil_lol:

[quote name='madcat1981']Szczerze napiszę, że z tego samego powodu moja 15-minutowa prezentacja robi sie już... hmm... drugi tydzień? :diabloti:[/QUOTE]

Dzięki o Pani:loveu: :modla:. Na dwutygodniową zwłokę nie mogę sobie pozwolić, ale pocieszyłaś mnie:megagrin:.

Posted

[quote name='irenaka']
Musisz tylko przebrnąć przez ponad 300 stron wątku Patoska i jesteś nasza:evil_lol:

[/QUOTE]

Oki, ale pod warunkiem,że przebrniesz wątek mojego Bonusia :evil_lol: To wątek z happy endem dla Bonusia (gorzej z moją kieszenią :evil_lol:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/50241-Kolejny-OstrA-dziak-zostaje-na-zawsze-w-Krakowie-Bono-i-Amiga-sAE-rodzinAE[/url]

Posted

[quote name='irenaka']Myślę, że Marysia:loveu: jest już w ciut lepszej kondycji. Dzięki Wam dziewczyny:loveu:.
Wczoraj nawet usiłowałam ją pociągać paskiem;), zobaczymy czy posłucha starszej wampirzycy;)

A do hotelu w Niepołomicach dotarł śmierdziel:evil_lol:, czyli ryba dla Patoska i Amorka.
Bożenka narzeka, że czegoś bardziej cuchnącego jeszcze nie widziała i nie wąchała, ale Patos będzie miał ubaw. On uwielbia jeść, więc i taki śmierdziel;) pewnie mu zasmakuje.
Udało mi się też kupić obroże w ub. tygodniu, powinny być już w piątek, bo wysłane były priorytetem, ale Poczta się nie spieszy:mad:.
[B]Mam też do zrobienia rozliczenia, ale mam dzisiaj wyjątkowego lenia w sobie, więc albo mnie pogonicie do roboty, albo poczekacie na przypływ energii. Trzecią kawę piję i nic nie działa:oops:.[/B][/QUOTE]
Jedno mi sie tylko nasuwa:
"podaj reke swemu bratu, niechaj nikt nie czuje sie sam":):):)
JA w każdym razie wyciągam swoja szkitke w Twpim kierunku..mam to samo...:):)..i nawet nie chce mi sie nic z tym zrobić;)

Posted

[quote name='AMIGA']Oki, ale pod warunkiem,że przebrniesz wątek mojego Bonusia :evil_lol: To wątek z happy endem dla Bonusia (gorzej z moją kieszenią :evil_lol:) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/50241-Kolejny-OstrA-dziak-zostaje-na-zawsze-w-Krakowie-Bono-i-Amiga-sAE-rodzinAE[/URL][/QUOTE]

A wiesz, że się skuszę? Lubię dobre zakończenia i liczę, że każdy z prowadzonych przeze mnie wątków też tak się zakończy, bo musi. A Ty się lepiej ucz wątku Patoska na pamięć jak chcesz dostąpić zaszczytu wstąpienia w szeregi wampirzyc:p. Zwłaszcza Marysia będzie pewnie bardzo dociekliwa;)

[quote name='gonia66']Jedno mi sie tylko nasuwa:
"podaj reke swemu bratu, niechaj nikt nie czuje sie sam":):):)
JA w każdym razie wyciągam swoja szkitke w Twpim kierunku..mam to samo...:):)..i nawet nie chce mi sie nic z tym zrobić;)[/QUOTE]

Cholera, płeć mi zmieniłaś, ale wybaczam, mogę być Ci bratem;).
Kto wie, może jakiś męski pierwiastek we mnie drzemie? :p
Co z nim zrobimy?;)

[quote name='majqa']O proszę, proszę!!! ;-)[/QUOTE]

Nie proszę, proszę, bo Ty już dawno jesteś wciągnięta w magiczny krąg upiornych ciotek;), tylko tego nie zauważasz. Popatrz w lustro i zastanów się skąd ta bladość;). Przecież nie od dyskusji z moją byłą guru:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka'](...) Popatrz w lustro i zastanów się skąd ta bladość;). Przecież nie od dyskusji z moją byłą guru:evil_lol:[/QUOTE]
I wyłupiaste oczy i za długie siekacze, o światłowstręcie nie wspomnę... :-( Eeee, kto wie, któż zna przyczynę. ;)

Posted

A ja się dziwię...że światłowstręt jakowyś dziwny mnie nawiedza...czyżby to początki.... no taak...kto z kim przestaje takim się staje...
Marysiu.... nie wiem czy łatwiej Tobie, w obliczu tak wielkiej tragedii pogodzić się z losem, ale nam, właściwie mnie, bardziej uzmysławia kruchość ludzkiego istnienia...i pozwala cieszyć się kręgiem znajomych dusz....cieszę się, że jestem wśród Was.... jeszcze jako człowiek a nie wampierz

Posted

Dziewczyny, wybaczcie zaśmiecanie wątku.
Czy DT w Szczecinie, dla takiego cuda jest realny? Jest ktoś stamtąd lub może Poznań?
Młoda , niewidoma sunia szuka DT:
[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/9044/32010699.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='irenaka']Myślę, że Marysia:loveu: jest już w ciut lepszej kondycji. Dzięki Wam dziewczyny:loveu:.
[/QUOTE] Dzisiaj juz wiem, że łatwiej jest pomagać niż prosić o pomoc. Dlatego tym większe jest wzruszenie gdy to wsparcie dostaje się od osób, które ( z małymi wyjątkami ) zna się tylko wirtualnie. Nawet nie wiecie jaką potężną moc małą te Wasze posty.
Irenko, niestety danej obietnicy nie spełniłam, ale jutro postaram się. Na prawdę się postaram.
Dzisiaj biorę Patosa na spacer. Wprawdzie tylko wirtualny, ale zawsze to spacer.

Posted

[quote name='Miki']Śpij Patosku, już Cię nie będę wyciągać na spacer.[/QUOTE]

Masz rację, ja też dam mu spokój. Zaraz na śniadanie będą go budzić.

Marysiu, jak dobrze, że jesteś.... Jakoś mi lżej i radośniej... Proszę, bądź...

Posted

[quote name='marysia55']Dzisiaj juz wiem, że łatwiej jest pomagać niż prosić o pomoc. Dlatego tym większe jest wzruszenie gdy to wsparcie dostaje się od osób, które ( z małymi wyjątkami ) zna się tylko wirtualnie. Nawet nie wiecie jaką potężną moc małą te Wasze posty[/QUOTE]

Pierwsze zdanie Marysiu, cholernie prawdziwe, zwłaszcza przy Twoim charakterku:loveu:.
Dlatego zgodnie z umową, będę Cię dalej molestować, tak od serca:iloveyou::iloveyou:

[quote name='marysia55']
Irenko, niestety danej obietnicy nie spełniłam, ale jutro postaram się. Na prawdę się postaram.
Dzisiaj biorę Patosa na spacer. Wprawdzie tylko wirtualny, ale zawsze to spacer.[/QUOTE]

Nic na siłę Kochanie:loveu:, to ma Ci sprawić przyjemność i musisz Ty chcieć a nie ja.
Odpocznij i śpij. Jedyne czego nie zrobię, to nie będę śpiewać kołysanek. Po moim zawodzeniu natychmiast byś dostała nakaz eksmisji;).

Posted

[quote name='Asior']a Lucynka W powiadomiona?????[/QUOTE]

Z całą pewnością tak, ale u Lucynki nie ma miejsca:shake:.

[quote name='majqa']Wysłałam Ci PW w związku z tym Irenko.[/QUOTE]

Dziękuję Izuniu, dostałam. Już piszę do dziewczyn. Bardzo dziękuję:loveu:.

Posted

Nasza kochana Marysia:loveu::loveu::loveu::loveu: wszyscy tutaj bardzo Cię wspieramy i ogromnie lubimy i szanujemy, mimo tego że większość z nas nie zna Cię osobiście. To wszystko za sprawą twojego dobrego serca i pomocy, którą niesiesz naszym psiakom- dziękujemy, że z nami jestes!

Posted

[quote name='Asia_Klero']Co do tej suni collie z poprzedniej strony wysłałam już PW. Może będę miała dla niej domek..[/QUOTE]
Bardzo serdecznie Ci dziękuję, odpisałam i trzymam kciuki.

Posted

Bardzo serdecznie dziewczyny proszę o sprawdzenie rozliczenia i jeszcze raz przepraszam za moje lenistwo:oops: i opóźnienie.Całość, jak zwykle na pierwszej stronie.
Strzelać od razu jak znajdziecie błąd:evil_lol:, bo trzy razy sprawdzałam a i tak o 0,10 się pomyliłam.
Dziękuję pięknie za pamięć o Patosińskim;) wszystkim darczyńcom:Rose:
[INDENT][B][COLOR=black][FONT=Verdana]Saldo na dzień 01.03.2010 345,75[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Wpłaty od dnia 01.03 do 31.03.2010[/FONT][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Verdana][SIZE=2]10,00 Bambino [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Verdana][SIZE=2]50,00 Mysza1 [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Verdana][SIZE=2]15,00 Agata 51 [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Verdana][SIZE=2]20,00 Ewa B-P. bazarek [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Verdana][SIZE=2]70,00 Andrzej S. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Verdana][SIZE=2]150,00Ewa M. za pośrednictwem irenaka [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Verdana][SIZE=2]50,00 Marysia55 [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Verdana][SIZE=2]200,00irenaka ( 20,00 deklaracja + 80,00 dopłata badania+100,00 ogłoszenie Mój Pies) [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#4e4e4e][FONT=Verdana][SIZE=2]Razem 565,00[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][FONT=Verdana][COLOR=black]Koszty:[/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Verdana][SIZE=2]Niepołomice rachunek 15/10 Patos 16-31.03 240,00[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Verdana][SIZE=2]Badania F-ra 2/CH/2010 280,00[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Verdana][SIZE=2]Patos rybka 13,00 zł + 6,50 przesyłka=19,50[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=#4e4e4e]Ogłoszenie "Mój Pies" 100,00[/COLOR] ( łączna kwota faktury 384,00)[/FONT][/SIZE]
[B][FONT=Verdana][COLOR=black]Razem wydatki 639,50[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Verdana][COLOR=black]345,75+565,00- 639,50 =271,25[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Verdana][B][COLOR=black]Saldo na dzień 01.04.2010 [/COLOR][/B][B][COLOR=black]271,25[/COLOR][/B][/FONT]
[/INDENT]

Posted

Czy ja mogę zaoffować. W szczytnym celu, znalazłam zakleszczonego psiaka, bazarek książkowy na jego leczenie i utrzymanie [url]http://www.dogomania.pl/threads/183657-KsiAE-A-ki-nowe-bestsellery-w-bardzo-atrakcyjnych-cenach-na-Paxa-do-22-04-do-20-00?p=14483329#post14483329[/url]
a Patoska kocham niezmiennie :loveu: