marysia55 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Cantadorra']Hallo, Marysia! Nie widze cie! Jak tam? Whisky sie odbija? :lol:[/QUOTE] a teraz mnie widzisz [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_6_25.gif[/IMG] kurację Agatkową rozpocznę jak skończę łykać te paskudztwa co mi stoją na biurku :lol: Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='marysia55']a teraz mnie widzisz [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_6_25.gif[/IMG] kurację Agatkową rozpocznę jak skończę łykać te paskudztwa co mi stoją na biurku :lol:[/QUOTE] Ale sie cieszę, że Cie widzę, bo juz mi niepokojące myśli przez głowę latały. Wracaj do zdrowia szybciutko!!! I koniecznie sie melduj! Quote
feliksik Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 a co z tą chętną osobą na adopcję Patoska Quote
irenaka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Miki']Wysłałam maila. :razz: Teraz muszę lecieć. Dzięki. Chyba się przyłączę do tych ostro popijających cioteczek.:p[/QUOTE] Miki:loveu: Dziękuję i zarazem przepraszam, bo powinnam wczoraj zrobić też wpis na wątku Patoska dotyczący zrzeczenia się psów. Nic to nie zmienia w sytuacji Patoska. Nadal jest pod moją opieką, nadal będę się zajmować jego potrzebami i nadal jestem osobą odpowiedzialną za adopcję. Zmienia się tylko moja sytuacja. Do tej pory byłam odpowiedzialna przed Wami a teraz jeszcze przed szefową fundacji. To oznacza, że adopcję Patoska też będę uzgadniać z szefową i Ona będzie ją akceptować. Na dodatek jest to również dodatkowy nadzór nad pieniędzmi. Jednym słowem pojawia się prawdziwa władza. Takie rozwiązanie jest dobre i dla psa i dla mnie. Gdyby były jakieś dodatkowe pytania to bardzo proszę. Quote
irenaka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='feliksik']a co z tą chętną osobą na adopcję Patoska[/QUOTE] Czekam na konkrety , ale jeszcze ich nie mam. Quote
paros Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 To trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ja rowniez trzymam kciuki, oby to byl TEN domek! Quote
Miki Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='irenaka'] Nic to nie zmienia w sytuacji Patoska. Nadal jest pod moją opieką, nadal będę się zajmować jego potrzebami i nadal jestem osobą odpowiedzialną za adopcję.[/QUOTE] A to bardzo się cieszę. Przeczytałam coś piąte przez dziesiąte i stąd moje wątpliwości. Dzięki za wyjaśnienia:loveu: Quote
feliksik Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 a ja zapraszam na bazarek w wolnej chwili [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148837[/URL] Quote
marysia55 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Cantadorra']Z rana witam Patoska![/QUOTE] a ja zwyczajowo nocną porą :p:p:p Quote
Cantadorra Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dobrej nocy Patosikowi i wszystkim. Marysiu, jak tam zdrowko? Nalewka pomogla? Czy nalewka bedzie jak do zdrowka wrocisz? Quote
marysia55 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Cantadorra']Dobrej nocy Patosikowi i wszystkim. Marysiu, jak tam zdrowko? Nalewka pomogla? Czy nalewka bedzie jak do zdrowka wrocisz?[/QUOTE] nalewka bedzie jak do zdrowka wrocę, ale wydaje mi się że nie będę juz długo musiała czekać :evil_lol: Quote
agata51 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='Cantadorra']Dobrej nocy Patosikowi i wszystkim. Marysiu, jak tam zdrowko? Nalewka pomogla? Czy nalewka bedzie jak do zdrowka wrocisz?[/QUOTE] Ciotka, jaka nalewka! Ale się uparłaś... Patos, pamiętaj, tylko ty.. Quote
Cantadorra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Upór to cnota! Witam Patoska i cioteczki w poludnie! Quote
gusia0106 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Jutro jest 25.... Wiesz coś więcej Irenko na temat ewentualnej wizyty Pani w Niepołomicach? Quote
marysia55 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='gusia0106']Jutro jest 25.... Wiesz coś więcej Irenko na temat ewentualnej wizyty Pani w Niepołomicach?[/QUOTE] kurcze, na pewno wie tylko nie chce powiedzieć :cool1: Quote
Cantadorra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Jak ktos cos wie, to podzielcie sie! Nie badzcie takie! Quote
Miki Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='marysia55']to już dzisiaj :cool1::cool1:[/QUOTE] Chyba nie zasnę:cool1: Quote
irenaka Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='Cantadorra']I?????? :-o Cisza.......[/QUOTE] Rany, ale Wam się ciśnienie podniosło:evil_lol:. Obiecałam, że jak tylko coś będę wiedzieć, to napiszę. W tej chwili wiem tylko, że nie będzie to nadchodzący tydzień. Czyli nadal czekamy. Pamiętajcie tylko, że będzie to wieczorek zapoznawczy, bez obietnic i zobowiązań. Quote
Recommended Posts