Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia55']Mój Saszka to na żadne wirtualne spacerki się nie zgodzi. Nie przejdzie ten numer.[/QUOTE]
Heheheh:):) Ale to chyba dobrze:) Na pewno jednak długi spacer nie wchodzi w grę, jak leje, co??Psy raczej nie lubią deszczu..??

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55'][B]Dzisiaj w Krakowie paskudna pogoda[/B], ale i tak zabieram Patosa na spacerek i z utęsknieniem czekam na Irenkę.[/QUOTE]

Echhh tutaj nie lepsza, deszczowo, a jak deszczowo to i ciemno. Irenki, dawno nie widzialam zapewne niebawem sie pojawi.

Posted

[quote name='Freya73']Echhh tutaj nie lepsza, deszczowo, a jak deszczowo to i ciemno. Irenki, dawno nie widzialam zapewne niebawem sie pojawi.[/QUOTE]Irenka swietuje:):) I bardzo dobrze, chociaz ona:):) JA jutro pracuje "pełna parą":(

Posted

[quote name='marysia55']Gonia czasami może tez nastąpić wypalenie domowe, wtedy praca nawet ta najcięższa bywa wybawieniem. Znam Asię i wiem co chciała powiedzieć. Nie ma czego zazdrościć.
Dzisiaj w Krakowie paskudna pogoda, ale i tak zabieram Patosa na spacerek i z utęsknieniem czekam na Irenkę.[/QUOTE]

moja kochana Marysieńko :buzi: Ty zawsze wiesz co mam na myśli.....

Posted

[quote name='Asior']moja kochana Marysieńko :buzi: [B]Ty zawsze wiesz co mam na myśli....[/B].[/QUOTE] Wiem, bo my prawie jak siostry ..... rodzone :-)
Miałam Asiu zadzwonić, ale jakoś tak mi wyszło :-(

Posted

ja mam taka małą dygresje.... jak dla mnie słowo ROZLICZENIE oznacza podanie kwoty za coś co już było, jak można pisać rozliczenie na przód :roll:

Posted

Życzę Ci, abyś odnalazła:
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia,
a w sobie miłość.

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.

W dniu Twoich imienin życzę Ci, Marysiu55, szczęścia, spokoju wewnętrznego i milości ludzi, którzy Cię otaczają. Niech się spełni.
Tego Ci życzą wszyscy Twoi przyjaciele też z wątku Swiata.
Myślałam, że tutaj balujesz.

Posted

[quote name='danka4u1']Życzę Ci, abyś odnalazła:
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia,
a w sobie miłość.

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.

W dniu Twoich imienin życzę Ci, Marysiu55, szczęścia, spokoju wewnętrznego i milości ludzi, którzy Cię otaczają. Niech się spełni.[/QUOTE]I ja tez i ja też:):):)

Posted

Melduję powrót córki marnotrawnej:evil_lol: Strasznie się za Wami:loveu: stęskniłam.
Odcięta od świata, internetu i bez zasięgu komórek czułam się jak na wygnaniu;).
Wokół góry, las, woda i cisza, dla mieszczucha prawdziwy raj.
Już kombinuję, jak wysłać tam Marysię. Jest tam jeden kamyk ( wygrzany;)) nad wodą gdzie siedziałam i myślałam też o Marysi. Spokój, cisza i szum wody. Polecam.
Czy ja dobrze rozumiem, że mamy imieninki Marysi:loveu:?
Poczekam na solenizantkę, mam nadzieję, że dzisiaj się pojawi.

Posted

To ja nie czekając złożę najserdeczniejsze życzenia Imieninowe.
Przesyłam

[IMG]http://i609.photobucket.com/albums/tt175/amiga3/serduszko.gif[/IMG]

Mocne i słodkie

[IMG]http://i609.photobucket.com/albums/tt175/amiga3/1buziaczki.gif[/IMG]

No i

[IMG]http://i609.photobucket.com/albums/tt175/amiga3/pkr.gif[/IMG]

Posted

:crazyeye: a co ty się dzieje ??? kobietki bardzo, ale to bardzo Wam dziękuje za życzenia. To jest takie miłe i wzruszające, że jak Danusia zobaczyła "Maria" w kalendarzu to od razu pomyślała o mnie :oops:. Życzenia oczywiście są cudowne i zagarniam je w całości, ale od razu wyjaśniam, że ja jestem marcowa Maria. Nawet to pisałam przy okazji urodzin. Tak mi się ułożyło, że imieniny mam zaraz po urodzinach. Dlatego nigdy nie mogłam się załapać na podwójne życzenia i prezenty ponieważ wszyscy załatwiają to za jednym zamachem. Jak widać w tym roku jest inaczej.
Także niestety imprezy nie będzie. Przyjemność tylko po mojej stronie.

Posted

[quote name='marysia55']:crazyeye: a co ty się dzieje ??? kobietki bardzo, ale to bardzo Wam dziękuje za życzenia. To jest takie miłe i wzruszające, że jak Danusia zobaczyła "Maria" w kalendarzu to od razu pomyślała o mnie :oops:. Życzenia oczywiście są cudowne i zagarniam je w całości, ale od razu wyjaśniam, że ja jestem marcowa Maria. Nawet to pisałam przy okazji urodzin. Tak mi się ułożyło, że imieniny mam zaraz po urodzinach. Dlatego nigdy nie mogłam się załapać na podwójne życzenia i prezenty ponieważ wszyscy załatwiają to za jednym zamachem. Jak widać w tym roku jest inaczej.
Także niestety imprezy nie będzie. Przyjemność tylko po mojej stronie.[/QUOTE]

Masz rację, przypomniałam sobie, że jakieś świętowanie było.
Ale marzec to prehistoryczne czasy, może by tak jednak coś uskutecznić?;)
Goferki mi się marzą z bitą śmietaną, owocami leśnymi i czekoladą :oops:

Posted

[quote name='irenaka']Melduję powrót córki marnotrawnej:evil_lol: Strasznie się za Wami:loveu: stęskniłam.
Odcięta od świata, internetu i bez zasięgu komórek czułam się jak na wygnaniu;).
[B]Wokół góry, las, woda i cisza, dla mieszczucha prawdziwy raj.[/B]
Już kombinuję, jak wysłać tam Marysię. Jest tam jeden kamyk ( wygrzany;)) nad wodą gdzie siedziałam i myślałam też o Marysi. [B]Spokój, cisza i szum wody. Polecam.[/B][/QUOTE] o matko jak to cudownie zabrzmiało, ale jak tam dojechać???

Posted

[quote name='marysia55']o matko jak to cudownie zabrzmiało, ale jak tam dojechać???[/QUOTE]

Obawiam się, że faktycznie same nóżki nie wystarczą, to koniec świata;).
Być może bus jakiś jeździ, ale samochodzik by się przydał:shake:, zwłaszcza, że psy są mile widziane.

Posted

[quote name='AMIGA']Jak to jak? Jak najszybciej, póki kamień jeszcze wygrzany :-)[/QUOTE] jak mi sie szybko nie uda tam dojechać to zabiore ze soba Irenkę, na pewno wygrzeje go jeszcze raz.
[quote name='irenaka']Obawiam się, że faktycznie same nóżki nie wystarczą, to koniec świata;).
Być może bus jakiś jeździ, ale samochodzik by się przydał:shake:, [B]zwłaszcza, że psy są mile widziane.[/B][/QUOTE] i kolejny plus aby sie tam wybrać.

Posted

[quote name='irenaka']
Goferki mi się marzą z bitą śmietaną, owocami leśnymi i czekoladą :oops:[/QUOTE]
mniam.....takiego smaka Pani tu nam robi....:placz:

Posted

[quote name='Cantadorra']Dziewczynki, ja mam pytanie z innej beczki. Jak sie powiadamia na wątkach o bazarkach to uznane jest to za spam i dostaje sie ostrzezenie. To jak powiadomic o bazarkach????[/QUOTE]Cantadorra, najlepiej wklej sobie link do bazarku w sygnaturze. Wtedy gdzie będzie robiła wpisy wszyscy będą widzieć ten link lub druga opcja wysyłaj na PW zaproszenia (ja takich dostaje mnóstwo)