Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie zdjęcia z konieczności robione są w tym samym pokoju i u mnie na rękach, bo inaczej Cofi ze wstydu umknąłby za wersalkę, albo schowałby się pod koc. Ale jak jestem w domu sama ze zwierzętami, to Cofi chodzi sobie swobodnie po mieszkaniu nikogo i niczego się nie bojąc. Oczka Cofi ma takie przymrużone ze względu na lampę błyskową, za każdym razem w momencie robienia zdjęcia zamykał oczy. Za jakiś czas, jak już Cofi się ośmieli, a syn przyjdzie sam, to pewnie uda się zrobić ciekawsze fotki. Wczoraj było dużo nowych dla Cofiego osób, w tym małe dziecko.

Posted

Wyładniał....:loveu:

futero zrobiło mu się o niebo lepsze.....

widzicie to zdjecie??
teraz to się nie dziwię że kiedyś nazywał się ZOMBI:evil_lol:

Posted

U Cofiego wszystko w porządku, mogę powiedzieć, że rozkwita. Futerko zrobiło mu się o niebo ładniejsze, ale na pewno nie jest to jeszcze "wersja ostateczna". Zarastają już te ubytki na łapkach, zostały jeszcze tylko małe placki na kolankach, myślę, że i one zarosną. Tak pięknie się wkomponował w moją gromadkę, aż sama się dziwię. I tak pięknie przyjęły go moje zwierzaki. Nie ma między nimi żadnych awantur, jedno drugiemu ustępuje. Ale to też zasługa Cofiego, bo nie ma w nim cienia agresji. Psów Cofi już w ogóle się nie boi, przechodzi normalnie koło nich, czuje tylko pewien respekt wobec super kosmatej Tiny. Jak ktoś nas odwiedza, to Cofi na wszelki wypadek chowa się - a nuż wezmą go! Apetyt ma wspaniały, kuwetka to oczywiście jedyne miejsce do załatwiania swoich spraw, niczego nie niszczy, nie zrzuca. Taki stateczny starszy pan!

Posted

w piątek dostaliśmy dane isabel...piszemy umowę....

cofi jest w tak wspaniałym domku ze robert chyba specjalnie nie będzie się spieszył z wypisywaniem dokumentów;)
coś czuję ze w końcu to ja przyjadę i usiądę przy papierkach....

Posted

Cofi ma się bardzo dobrze, coraz śmielej sobie poczyna. Dzisiaj była u mnie sąsiadka i nawet się przed nią nie schował, co chyba oznacza, że już uwierzył, że u mnie zostanie na zawsze:smile:

Posted

dane są...o ile robert nie wziął przesyłki do siebie do domu....

isabel ostatnio w uciechowie ktoś włamał się do schroniska...
dobrze ze Cofi już siedzi bezpieczny w domku bo nie wiadomo jakby sie to skończyło...
ludzie mają czasmi durne pomysły:angryy:

zobaczycie jak ten czas poleci...jeszcze trochę i będziemy oblewać pierwszy roczek Cofiaka w nowym domku....:loveu: