justynavege Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Mądrala z niego :lol: wie , ze i tak w miseczce mu nie zabraknie więc po co się wdawać w bijatyki :evil_lol: Quote
Isabel Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Mam niestety bardzo smutną wiadomość - Kofik umarł dzisiaj w nocy... umarł ze starości... :( :( :( To był taki dobry, łagodny kotek, tak bardzo mi smutno...:( :( :( Żegnaj maleńki, biegaj tam za Tęczowym Mostem, znowu zwinny i młody [*] [*] [*] Quote
mimiś Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Isabel.... :glaszcze:to zawsze takie przykre, my pare dni temu pozegnaliśmy Malwinę ,tę z mojego awatarka.. Quote
Isabel Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Dziękuję, mimiś, że zajrzałaś do nas. Bo chyba nikt tu już nie zagląda...:( Czy Malwinka miała swój wątek na Dogo? Patrząc na awatarek, to śliczna z niej była sunieczka. Dla Malwinki [*] [*] [*] Quote
mimiś Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 (edited) tyle lat u Ciebie przeżył .. nie,Malwina nie miała wątku, była u mnie duzo wcześniej niż zalogowałam sie na dogo. Pamiętnego Sylwestra 2000 mój mąż pojechał po szampana a wrócił z przemarzniętym owczarkiem..a potem było klasycznie: nikt jej nie szukał, nie tęsknił.. ale myslę,ze Kofi i Malwina miały szczęśliwe zycie, w domu ,z przyjaznym człowiekiem a potem śmierć ze starości. wiem,słabe to pocieszenie,ale zawsze.. Pozdrawiam Cię serdecznie Isabel :buzi: Edited July 20, 2014 by mimiś Quote
Isabel Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Tak, Kofikowi i Malwinie sie udało, dożyły starości w komfortowych warunkach i umarły w domu, gdy przyszedł ich czas. Kofik był u mnie ponad 6 lat, czyli odszedł, gdy miał około 17 lat (a może i więcej?). Już było po nim widać, że to bardzo stary kotek, z trudem się poruszał, ale praktycznie nic mu nie dolegało i do końca miał apetyt. Również przesyłam serdeczności :loveu: Quote
Recommended Posts