mulinka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 kochana amyszka z forum miau podarowała Cofi bannerek - dziękujemy :) kod: [noparse][/noparse] aby umieścić bannerek w podpisie trzeba skopiować kod, kliknąć na Panel Użytkownika na górze strony potem na Edytuj Podpis i można wkleić kod bannerka Quote
rotek_ Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 dzięki Mulinka zaraz wklejam.... poprosze wolontaruszki żeby porobiły zdjęcia małemu. e-mail dopisany. Wyślę go także do gazety wyborczej. Quote
BasiaD Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Cofficzku Ty śliczny Murzynku hopaj do góry po domek! Quote
mulinka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 rotek_ może wklej sobie ten różowy bannerek bo teraz masz za duży podpis Quote
Isabel Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Piękny kawaler - oby jak najszybciej znalazł dom, bo wiadomo co oznacza schronisko dla starszych, domowych kotków! Quote
rotek_ Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 wysłałam już zdjęcie i ogłoszenie Cofiego do wyborczej Quote
rotek_ Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 wstawiłam na miau jego zdjęcie jak się zadrapał w łepek.... biedak jest tak przerażony ze wcisnął się w najdalszy kąt i gdzieś musiał zachaczyć główką... na szczęscie to tylko zadrapanie.... ale moge sobie wyobrazić w jakim stanie psychicznym jest ten kot że doprowadza sie do takiego stanu:shake: Quote
justynavege Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 niestety nei poznalam Coffiego jak bylam w uciechowie pewnie schował sie biedulek gdzies wystraszony :-( Quote
mulinka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 jest szansa na dom dla Cofi'ego więcej tutaj: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=72396&postdays=0&postorder=asc&start=15 Quote
Isabel Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Przeczytałam wątek na miau- jeżeli to jest kwestia miesiąca i ciocia koleżanki Tamb na 100% Cofiego weźmie, to ja go przez ten miesiąc przechowam. Quote
BasiaD Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Isabel tamb, jesteście wiekie... A Coffee ... gdyby nie to ,że mam 2 własne koty ( w tym 1 ze schronu wzięty w wieku 8 lat).. to kto wie.. Uwielbiam czarne koty ( sama mam Buraskę i Rudzielca ) Bardzo się cieszę.Los tego kotka bardzo mi leżał na sercu, on naprawde przechodzi traumę.. JAk się zorientuje, że jest u siebie, na pewno będzie się zachowywał inaczej. (mój Rudzielec jak tylko troszkę się otrząsnął po schronie na wszystkie próby podawania leku np. reagował agresją, uścisk jego szczęk do dziś pamiętam i pazury też) Teraz ( po roku) to taki kocio-przytulak, tylko patrzy kiedy może wskoczyć na kolanka, lub położyć się obok i wtulić.. A jak chce mnie skarcić to i owszem "paca" łapką bez pazurków, bo nie podobaja mu się takie zabiegi. A u weta wtula się we mnie... Cofficzku bardzo się cieszę. Nie życzę żadnemu kotu takich przeżyć! Hopaj po domek! Quote
mulinka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Isabel :loveu::loveu::loveu: to teraz trzeba organizować transport z Uciechowa do Krakowa zmienię tytuł na miau Quote
Isabel Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 No, na to wygląda :smile:Ale Cofi miał być jeszcze zaszczepiony przed wyjazdem. Quote
justynavege Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 rotek to chyba tu tez mozna zmienic tytuł na poszukujacy transportu... Quote
mulinka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 amyszka uaktualniła bannerek - dziękujemy :) kod: [noparse][/noparse] aby umieścic bannerek w podpisie trzeba skopiowac kod, kliknac na Panel Uzytkownika na gorze strony potem na Edytuj Podpis i mozna wkleic kod bannerka Quote
Isabel Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dziękuję Amyszko, dziękuję Mulinko! Już wkleiłam nowy bannerek! Quote
Isabel Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Czy jest jakaś szansa na transport? Domki w Krakowie czekają! Quote
justynavege Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 zapodałąm na watku transportowym http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9545537#post9545537 Quote
mulinka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 rotek_ napisała na miau: myślę ze w tytule można miało dopisać tranport Wrocław Kraków... może ktoś będzie akurat przejeżdzał.... do wrocławia coś wymyślimy. Zadzwonię to tej pani która przywiozła kota poproszę ją żeby zawiozła malucha..... albo przynjamniej niech opłaci paliwo to robert przetransportuje Cofiego Quote
rotek_ Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 narazie nic nie dostałam... czyli transportu szukamy dalej.... ogłosiłam się już na wątku transportowym na forum miau Quote
rotek_ Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 najpóźniejszy transport około 15 marca ale może coś się wczesniej trafi Quote
Recommended Posts