justynavege Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 szkoda ze Coffi o tym nie wie.. łątwiej byloby mu przetrwac w uciechowie ma zapewnione mleczko jedzonko i głaskanie ale to nie to samo co dom......... Quote
mulinka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 rotek_ może zamień sobie bannerek na nowy, ten z informacją, ze szukamy transportu: kod: [noparse][/noparse] Quote
rotek_ Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 już zmieniam..zaraz wstawię filmiki z Cofim w roli głównej Cofi niestety bardzo schudł.... to potężny kocurek ale jak przejedzie się ręką po grzbiecie czuć kręgi:crazyeye: Na początku siedział na kolanach u jednego z wolontariuszy-Roberta http://www.wrzuta.pl/obraz/dyk8VLzeF7/ po chwili już oboje głaskaliśmy Cofiego... http://www.wrzuta.pl/film/uQcDlMA7J5/mvi_1008 Quote
Isabel Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Na filmiku widać wyraźnie jaki z niego miziasty kotek! W sprawie transportu dalej nic nie wiadomo? Quote
rotek_ Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 napewno jest ten 15 marca... czekam też na wiadomosci od Edziny która chyba jedzie 7 marca.... Quote
rotek_ Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 piątek na 8 rano szykuje się transport od Edziny.... do tego czasu ma zapewniony DT we wrocławiu trzeba go tylko jeszcze tam dowieźć Quote
mulinka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 potrzebny dom tymczasowy do piątku we Wrocławiu dla Cofiego Quote
Isabel Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Czyli w piątek Cofi już będzie w Krakowie! Super! Quote
justynavege Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Coffi ma juz szczepienia na wirusówki :) jakby mniej lękliwy ale mnie jako osobę raczej neiznaną potraktował z wielką rezerwą Quote
Isabel Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ciekawe jak u mnie będzie się zachowywał, czy będzie mógł być z całym moim psio-kocim stadkiem, czy będę musiała go odizolować Quote
rotek_ Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 pewnie sam się schowa na początku.... nie zaczepia innych kotów.... bardzo uległy kotek... napoczątku niepozorny ale jak tylko się przyzwyczai szybko wchodzi sam na kolana.. UWAGA nie wolno przy nim siadać!!!! Cofi odrazu ładuję się na nogi do miziania:eviltong::loveu: Quote
Isabel Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A czy wiadomo jak reaguje na psy? Moje psy są kotolubne, nie może być inaczej jeżeli mieszkają z 3 kotami. Quote
Isabel Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Rotek, czy podałaś Edzinie mój nr telefonu? Ja też potrzebowałabym jakieś namiary na nią. Dzisiaj już środa! Quote
rotek_ Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 mulina to chyba wyprzedziłas mnie niewielką liczba minut:evil_lol: tez wysłałam sms's do Edziny i do Izabel robertowi podyktuje w rozmowie tel. Cofi na 100% jedzie w piątek:multi: Quote
Isabel Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Jeszcze nie mam informacji co do godziny przyjazdu, czekam na telefon od Edziny. Quote
rotek_ Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 to co miałam zrobić w pracy przez cały dzień już zrobiłam i teraz siedzę jak na szpilkach i nawet nie wiem jak z cofim robert wyjechał o 12.00 z uciechowa o 13.00 Edzina miał odebrać kocurka pociąg ma chyba o 16.00 ... a w ogóle ile jedzie jedzie pociąg z wrocka do krakowa???? Quote
Isabel Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Cofi jedzie TIRem, będzie w Krakowie ok. 17.00. Quote
justynavege Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 podczytuję watek neicierpliwie.... dobrze ze Coffi juz w drodze :) Quote
Recommended Posts