Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):

No, dziewczyny, jutro po południu albo w niedzielę raniusieńko (będzie zależało od pogody) Kolejarka wyrusza w drogę! Oby to była podróż jej życia!

nie wierzę, jak cudownie...Agato!!!;)

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo sie ciesze, ze wyjezdza po nowe zycie, moje banerki tez sa szczesliwe, miejsce koli zajela juz kolejna bida czekajaca na lut szczescia :)
udanej podrozy, oby zadnych niespodzianek w nowym domu nie bylo, typu ucieczka, pogryzienie itd....
(ostatnio co nie wiejde na watek, to amstaf wrocil z adopcji bo zagryzl kota, sunka z krzyczek uciekla, ratlerek wrocil po 2 godzinach od adopcji, katastrofa)

Posted

Kolejarka jest już u Pani Grażynki /grazyna9915/. Wyjeżdżają z sunią jutro wczesnym rankiem, samochodem. Sunia jest bardzo konaktowa, pieszczoszek z niej. Trzymajcie kciuki za podróż! ;)

agata51 - dziękujemy Ci przeserdecznie!! Jesteś osobą o wielkim sercu!! :D

Posted

E tam, po prostu przypomniałam sobie o Kaśce. To ona jest wielka.
Nie mogę doczekać się jutra - chyba nie zasnę. Tylko żebym z wrażenia aparatu nie zapomniała!

Posted

No, dziewczyny, usuwamy Kolejarkę z podpisow i wstawiamy nowa bidę. Kola juz w domku. Sliczniuchna jest i kochana. Chyba jej się spodobalo, bo ogoniskiem macha i buziak lekko usmiechnięty. Z chodzeniem, faktycznie, kiepsko, ale jak odchudzimy sunię (koniecznie! tyle musi dźwigać na tych lapinach!) i podleczymy, będzie jak nowa. Juz widzę, jak smiga po polach. Dzisiaj wszystko odbylo się w biegu (przepraszam, Grazynko), ale w tygodniu odwiedzę sunię i pobędę z nia dluzej. No i do wetki zawiozę. Będzie dobrze. Pozdrawiamy. Kola pięknie dziękuje swoim fankom. Dziewczyny, ile kosztuje porzadna buda dla psa sredniej wielkosci?

Posted

nie ma co oszczedazac i kupowac za 100zl. jak juz to najlepsza, tak jak lemoniada mowi, ocieplana itd. jak kolka pojdzie dalej to bude przejmie kolejny biedny psiaczek...

super wiesci.

Posted

Lemoniada napisał(a):
Rewelacja! Prosimy Grażynkę o sprawozdanie skoro tylko odpocznie:lol:

A bannerka póki co nie zdejmę i już. To chyba tylko tymczas, a nie domek stały, dobrze pamiętam?

Jaki tymczas?! Umowa adopcyjna podpisana.

Oj, gdybyście widziały, jak Kola w trawce się tarzała! Ciężko jej szło, ale zawsze. A potem obgryzła dwa liście słonecznika. Bardzo jej smakowały. Wieczorem zadzwonię i dowiem się, jak suńka sobie radzi.

Posted

To będzie wspaniały DS, ale przyznam się szczerze, że ciężko było mi się rozstać z Kolą. JEST CUDOWNA!
Agatko wielkie dzięki za nowym domek dla KOLI. Uratowałaś jej życie, jesteś nie do zastąpienie. Cieszę się, że mogłam poznać tak ciepłą i wspaniałą osobę jak ty i oczywiście jak nowa Pani Koli.

Nie ukrywam, że cały czas pilnuję się by nie łapać za telefon i nie wydzwaniać do Was jak tam miewa się sunia, chociaż wiem, że miewa się dobrze i napewno szybko zaprzyjaźni się z kozami.

Jeszcze raz dziękuję i obiecuję, że jutro napiszę więcej teraz nie potrafię pozbierać myśli.

Posted

Cała przyjemność po mojej stronie, Grażynko.
Ta buda mnie martwi - muszę wykombinować większą. Kaśka powiedziała, że jak Kola nie wejdzie do środka, będzie z nią spała na tarasie. Albo pójdą spać do tej przyczepki nad stawem. Ja tak sobie myślę, że Kola w końcu zamieszka w domu.
A jak zatęsknisz do Koli, zawsze możesz wpaść do Łodzi - przekonałaś się, że to całkiem blisko. Zapraszam.

Posted

Właśnie skończyłam rozmawiać Z Kaśką. Więc tak:
1. Kola zaczęła wydawać z siebie głos - szczeknęła na kotkę Amelkę i zareagowała szczekaniem na widok wchodzącego na jej teren człowieka; szczeka grubo;
2. Kaśka miała parę osób na obiedzie pod gołym niebem - Kola była zachwycona i domagała się od wszystkich pieszczot;
3. Potem Kaśka poszła się zdrzemnąć do swojej przyczepy - Kola podyrdała za nią, ułożyła się na dywaniku koło łóżka i pilnowała swojej pańci. Więc pewnie na razie pomieszkają sobie razem w przyczepie nad stawikiem;
Jak na pierwsze godziny pobytu w nowym domu, to nienajgorzej, prawda?

Koło środy pojedziemy z sunią do wetki. Zobaczymy, co powie.