Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neigh napisał(a):
I jeszcze mam pytanie - pojawiła się u mnie wpłata 20 zł od wtatara za bazarek......ale nie wiem na Teodora czy na Tygrysa??? Wiecie coś o tym???

Ja wiem:lol:
To wpłata na Teodora z bazarku Dagusiek:razz:

Dagusiek - baaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękujemy:lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To w takim razie Teodor ma u mnie 50 zł:-).
Gameboy wczoraj mówiła, że dziś ma się z "tą Panią" kontaktować. A dziś w kalendarzu - znowu Teodora.........

Posted

gusia...chyba zejde (dwa pietra niżej a nie z tego padołu) i Cie wycałuje :loveu: chcesz? ale nie w ucho :diabloti:

apropos caluskow w ucho....są super :loveu: rufus tak robi tylko jak kucam do szafki z ubraniami i on wie ze zaraz wyjdziemy na dwór...czyli jest szczesliwy :evil_lol: poznał sie Teoś na Tobie :cool3:

Posted

rufusowa napisał(a):
gusia...chyba zejde (dwa pietra niżej a nie z tego padołu) i Cie wycałuje :loveu: chcesz? ale nie w ucho :diabloti:

No ja seeeeeeeeeredecznie zapraszam:loveu:
Zasługa moja żadna ale wycałowac dam się chętnie:mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Posted

Albo dzisiaj albo jutro;)

Ja bym dla bezpieczeństwa wolała obstawiać jutro - bo to różnie bywa - może jej w domu nie być, może będzie się chciała z kims skonsultować - wiecie jak to jest..

Posted

ja nie rozmawialam z nia, bylam tam rano przed praca i ta jej sasiadka, stanowiaca glowne zrodlo informacji, powiedziala mi, ze znowu jest u corki, bo oni sie wybudowali ale nie dokonczyli i ona na robotnikow rzekomo looka

Posted

Całą wiedzę na temat tej Pani dysponuje Gameboy, my jej jeszcze nie poznałyśmy:-). Trzeba być dobrej myśli......Do niedzieli Teoś ma opłacony hotel.......

Posted

dziewczyny rozmawialam z nia przez telefon, babka wraca w piatek i mam nadzieje, ze to zalatwimy od reki - po wizycie u niej zadzwonie do gusi i mam nadzieje, umowie sie z nia na sobote na podpisanie umowy adopcyjnej

acha, babka jest na tak