Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

generalnie wszystko jest w porzadku
Aga mowi, ze Teos to pies cud
cichy, spokojny, grzeczny
ludzie na ulicy sie nim zachwycaja
Agieszki siostra strasznie przezywa obecnosc Teoska i strasznie sie do niego przywiazala
Aga sie cieszy bo pies ja i jej wspollokatorke, Kaśkę, mobilizuje do spacerów :evil_lol:
zapomnialam tylko dopytac jak z kulawizna Teoska
w przyszlym tyg Aga u mnie bedzie to bede miala pelne info

Posted

:loveu::loveu::loveu: cudne wieści :loveu::loveu::loveu: psiak bezproblemowy i taki cudowny ahhhhh I GDZIE TEN DOMEK??!! :angryy: bo on biedak na pewno też się przywiązuje do dziewczyn i będzie tęsknił :(

Posted

Pewnie tak...
Tym bardziej, że dziewczyny mu dużo serca okazują - a na nadmiar tego wcześniej nie miał co liczyć.

Taki kochany pies, taki grzeczny i taki mądry, taki ładny a tu domku brak.

Ogłoszenia na stołówce, jest super pomysłem liczę na to, że coś da.

Posted

A ja w weekend jadę zrobić przegląd w związku z czym w przyszłym tygodniu umówię się z Agą i zabiorę Teodora do weta - na szczepinie i żeby obejrzał na wszelki wypadek szwy po kastracji. No i kulawiznę jeśli jest.

GameBoy - a jeśli sprawa przewozu z Łomainek jest jeszcze aktualna to ja sie deklaruję na poniedziałkowy wieczór.

Posted

Wiecie co...
Nie ma się z czego cieszyć ale....
........koleżanka z pracy -psiara - zobaczyła zdjęcia Teodora i powiedziała, że wieczorem porozmawia z TZem w domu i........zobaczymy;)
Pytałam czy kupić wino może czy coś ale powiedziała, że załatwi to na trzeźwo;)
Tylko nie cieszyć mi się tu żeby nie zapeszyć

Posted

Wynik rozmowy z TZ pewnie dopiero w poniedziałek wiczorem... Eh.....
Bardzo mocno trzymam kciuki za Teodora!
Sama miałam sznaucery olbrzymy i wiem, jaka to frajda miec takiego grzecznego tej rasy psiaka w domu...
Pzdr.

Posted

Charly napisał(a):
to napisz nam nie wtajemniczonym moze cos na temat tej frajdy?:cool3:
Mowie powaznie:lol:

Ja, co prawda, mialam suczke/suczki tej rasy, ale z tego co dowiedziałam sie i nauczylam przy nich, to olbrzymy sa najbardziej spokojnymi psami z 3 rozmiarów sznaucerów. Nie szczekliwe, opanowane, uwielbiajace piłeczki, patyczki, wszystko, co można aportować. Cudowny apetyt i gdyby nie sierść, która trzeba systematycznie strzyc/trymować - to właściwie pies ideał.
Mnie nawet mycie i czesanie brody nie przeszkadzało, bo... potem widziałam jak to wszystko pięknie wygląda na wystawie...
Zrównoważone, bardzo pojętne do szkolenia, szybko ucza się czystości, nieagresywne...
Co tu jeszcze napisać?
Super pies dla osób prowadzacych sportowy tryb zycia oraz dla tych mniej wysportowanych. Lubiły spacery, ale gdy czasami trzeba było taki spacer skrócić - po powrocie do domu nie wyładowywały swojej energii na meblach itp.
Jednym słowem -:loveu:
Pzdr.