GameBoy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 mimo to uwazam, ze watro sprobowac tym bardiej, ze to nie mail tylko wisza ogloszenia u nich na stolowce - moze ktos go zauwazy Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :angryy:a ja tu napisąłam posta wczoraj w nocy i dzie on???? :mad: Gusia a może Ty masz jakieś wieści z DT???? :loveu: Quote
GameBoy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ja mam ale jak mnie nikt nie pyta to siedze cicho :eviltong: Quote
GameBoy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 generalnie wszystko jest w porzadku Aga mowi, ze Teos to pies cud cichy, spokojny, grzeczny ludzie na ulicy sie nim zachwycaja Agieszki siostra strasznie przezywa obecnosc Teoska i strasznie sie do niego przywiazala Aga sie cieszy bo pies ja i jej wspollokatorke, Kaśkę, mobilizuje do spacerów :evil_lol: zapomnialam tylko dopytac jak z kulawizna Teoska w przyszlym tyg Aga u mnie bedzie to bede miala pelne info Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :loveu::loveu::loveu: cudne wieści :loveu::loveu::loveu: psiak bezproblemowy i taki cudowny ahhhhh I GDZIE TEN DOMEK??!! :angryy: bo on biedak na pewno też się przywiązuje do dziewczyn i będzie tęsknił :( Quote
gusia0106 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Pewnie tak... Tym bardziej, że dziewczyny mu dużo serca okazują - a na nadmiar tego wcześniej nie miał co liczyć. Taki kochany pies, taki grzeczny i taki mądry, taki ładny a tu domku brak. Ogłoszenia na stołówce, jest super pomysłem liczę na to, że coś da. Quote
gusia0106 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 A ja w weekend jadę zrobić przegląd w związku z czym w przyszłym tygodniu umówię się z Agą i zabiorę Teodora do weta - na szczepinie i żeby obejrzał na wszelki wypadek szwy po kastracji. No i kulawiznę jeśli jest. GameBoy - a jeśli sprawa przewozu z Łomainek jest jeszcze aktualna to ja sie deklaruję na poniedziałkowy wieczór. Quote
GameBoy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 dziekuje ale psiaka przewiozl Zmysł i juz grzeje doopkę w nowym domu :loveu: Quote
Zmysł Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 GameBoy napisał(a):dziekuje ale psiaka przewiozl Zmysł i juz grzeje doopkę w nowym domu :loveu: psiak, ja na razie niestety nie Quote
GameBoy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Zmysł napisał(a):psiak, ja na razie niestety nie wybacz ale nie Ty byles podmiotem w tym zdaniu :eviltong: Quote
Zmysł Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 GameBoy napisał(a):wybacz ale nie Ty byles podmiotem w tym zdaniu :eviltong: nie ma sprawy, ważne, że piesio szczęśliwy:multi: Quote
gusia0106 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Wiecie co... Nie ma się z czego cieszyć ale.... ........koleżanka z pracy -psiara - zobaczyła zdjęcia Teodora i powiedziała, że wieczorem porozmawia z TZem w domu i........zobaczymy;) Pytałam czy kupić wino może czy coś ale powiedziała, że załatwi to na trzeźwo;) Tylko nie cieszyć mi się tu żeby nie zapeszyć Quote
GameBoy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 to ja sie cieszyc nie zamierzam ale kciuki trzymac bede :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aż się zatchłam, ale OK! ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :kciuki: Quote
_beatka_ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 o tak, kciuki trzymamy, zeby TZ okazał litość:cool3::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 własnie pokazałam TEodora mojemu TZ i baaaardzo mu się spodobał więc mam nadzieję, że TZ koleżanki też się zachwyci :lol::loveu: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Wynik rozmowy z TZ pewnie dopiero w poniedziałek wiczorem... Eh..... Bardzo mocno trzymam kciuki za Teodora! Sama miałam sznaucery olbrzymy i wiem, jaka to frajda miec takiego grzecznego tej rasy psiaka w domu... Pzdr. Quote
Charly Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 to napisz nam nie wtajemniczonym moze cos na temat tej frajdy?:cool3: Mowie powaznie:lol: Quote
malawaszka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 a Teodorek na allegro ma obserwatora - może w koncu się ruszy coś, a najbardziej trzymam :kciuki: za konfrontację z TZtem koleżanki :lol::loveu: Quote
_beatka_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 taki piękny pies zasługuje na super domek:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Charly napisał(a):to napisz nam nie wtajemniczonym moze cos na temat tej frajdy?:cool3: Mowie powaznie:lol: Ja, co prawda, mialam suczke/suczki tej rasy, ale z tego co dowiedziałam sie i nauczylam przy nich, to olbrzymy sa najbardziej spokojnymi psami z 3 rozmiarów sznaucerów. Nie szczekliwe, opanowane, uwielbiajace piłeczki, patyczki, wszystko, co można aportować. Cudowny apetyt i gdyby nie sierść, która trzeba systematycznie strzyc/trymować - to właściwie pies ideał. Mnie nawet mycie i czesanie brody nie przeszkadzało, bo... potem widziałam jak to wszystko pięknie wygląda na wystawie... Zrównoważone, bardzo pojętne do szkolenia, szybko ucza się czystości, nieagresywne... Co tu jeszcze napisać? Super pies dla osób prowadzacych sportowy tryb zycia oraz dla tych mniej wysportowanych. Lubiły spacery, ale gdy czasami trzeba było taki spacer skrócić - po powrocie do domu nie wyładowywały swojej energii na meblach itp. Jednym słowem -:loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts