malawaszka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ofkors ;) http://www.allegro.pl/item321611823_sznaucer_we_fraku_cudowny_teodor_warszawa_.html Quote
malawaszka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 a nawet tędy :lol: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=321611823 to wszystko jest to samo a adres zależy po prostu od miejsca z którego wchodzisz na aukcje Quote
_beatka_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 aaaaha:cool3: bo ja się nie znam na tym więc pytam:razz: super, dzięki:multi: Quote
_beatka_ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 malawaszka a czy mogę coś zasugerować? dużo ludzi którzy szukają psa do adopcji wpisują w wyszukiwarkę frazy"szuka domu" albo "do adopcji"i szukają wśród tych bid.... możesz dopisać to do aukcji, więcej osób go odkryje:razz: Quote
malawaszka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 gotowe :cool3: wspólnymi siłami stworzymy aukcję doskonałą i Teoś znajdzie dom :lol::multi: Quote
Neigh Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Wpadłam przelotnie, na twarz lecę. Tajdzi nie będzie miala o nic pretensji, bo ona nawet takiego słowa nie zna. A Neigh nie jest od lansowania siebie ino Teodora. To zdjęcie było tylko po to robione, żeby było wielkość psa widać. Spoko Malawaszko - tnij i nie załuj:-). W sprawie Teodora cisza nadal absolutna.... Quote
gusia0106 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Aukcje ma idealne... Psem jest idealnym... Aż dziwne, że nikt o niego nawet nie zapyta...:shake: beatka, gadżety biorę jutro do pracy więc będę je mieć w centrum;) Dasz tylko znać kiedy Ci pasuję i przylecę tam gdzie zawsze:cool3: Quote
_beatka_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 gusia tylko nie jutro! jutro nie mam zajęć i tym samym będę cały dzień tylko na Bemowie:razz: weź we wtorek, jak będę wracać z uczelni ok 14-15 zależy jak nas profesor przetrzyma to się spotkamy, co?:cool3: Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jutro jak tylko zaksięgują mi na koncie wypłatę to przelewam - mam nr konta Neigh - wysyłać do Ciebie czy do Gusi? Gusiowego konta nie mam Quote
Neigh Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Możecie przelać gdzie Wam wygodniej - wlazłam na chwilkę. Zadzwonił jeden pan w jego sprawie. Z tv - zapytał czy on koniecznie szuka starego właściela czy mozę być nowy. Oczywiście, że moze :-). No to gdzie go można odebrać. Ja mowię, że to nie jest tak , że się przyjezdza i zabiera psa - ze ja też chciałabym się czegoś o nowych właścicielach dowiedzieć..........ze zapraszam na wizytę zapoznawczą obu stron, a jak się wszystko będzie się podobać, to ja chętnie psa odwiozę. A pan na to to ja jeszcze zadzwonię. Możecie mi powiedzieć o co tym ludziom chodzi???? Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 aaaa szkoda gadać :shake: lepiej nie będę pisała co myślę o takich zachowaniach bo szkoda jakbym banana dostała :angryy: Quote
gusia0106 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Neigh, a Ty już jesteś wyjechana czy nie?;) Malawaszka, przelew możesz zrobic na konto Neigh bo to ona jest 90 zł do tyłu i ona opłaca hotel Do mnie nie odzywał się nikt.... Quote
GameBoy Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 dziewczyny czy znacie kogos z Wawy kto podjechalby po psa i przewiozl go na terenie Wawy za zwrot kasy za paliwo? Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 i po co?? :razz: ktoś go chce obejrzeć? :kciuki: Quote
Neigh Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nie jestem wyjechana ( tu różne słowa za które banują ). Może wyjadę jutro rano ( tak na 85 %). Mojego TZ w pracy zatrzymali, ja mam rozwalone auto i wszystko i jestem tak zła, że bym mordowała...... A co do Teodora, to wpłynęło 100 zł Gusia. Dlaczego nie 80? Bo nie pamietam. Mam zaniki pamieci..........ze złości. Beatka - "Sebastian Gul - Gocka, Gocka ) - 76 zł to jak rozumiem bazarki??? Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ja jeszcze nie wysłałam bo qrwa mać nie zaksięgowali mi jeszcze w pieprzonym INGu wypłaty a w piątek wyszła z PKO :angryy::angryy::angryy: też jestem wściekła bo potrzebuję pieniądze i ch.. :angryy: a żeby było weselej to dowalili mi jakąś prowizję 11 zł nie wiem za co :mad: ale się dowiem :diabloti: Quote
Neigh Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Widzę Malawaszko, że nastrój mamy mniej więcej zbliżony:-) Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 no! udało się - posłałam deklarowane 50 zł Quote
gusia0106 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 100 - bo od razu dodałam do tego zadeklarowane przeze mnie 20 zł na Teodorka za marzec. A co się będę rozdrabniać:cool3: Jak będziesz miała chwilkę Neig to policz ile jeszcze jesteś na minusie - i zobaczymy ile nam brakuje na szczepienie + ogólne oględziny. I się nie denerwuj. Tylko się pakuj;) Wysłałam maila po znajomych z pracy z opisem Teodora...Ale póki co cisza. Liczę na to, że tylko póki co.... Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jakion dostojny, piekne fotki! http://images30.fotosik.pl/166/966d856968bd1653.jpg Pzdr. Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 prawda Asiaczku? cudny jest :loveu: a ja już go widzę jak mu bródka odrośnie ahhh jakie wtedy cudo będzie :loveu::loveu::loveu: a najbardziej się cieszę że okazał się takim fajnym psem :loveu: No i własnie - może jakieś wieści z DT?????????????? :cool3: coś nowego o chłopaku wiemy? Quote
Recommended Posts