Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka a czy mogę coś zasugerować?
dużo ludzi którzy szukają psa do adopcji wpisują w wyszukiwarkę frazy"szuka domu" albo "do adopcji"i szukają wśród tych bid....
możesz dopisać to do aukcji, więcej osób go odkryje:razz:

Posted

Wpadłam przelotnie, na twarz lecę. Tajdzi nie będzie miala o nic pretensji, bo ona nawet takiego słowa nie zna.
A Neigh nie jest od lansowania siebie ino Teodora. To zdjęcie było tylko po to robione, żeby było wielkość psa widać. Spoko Malawaszko - tnij i nie załuj:-).

W sprawie Teodora cisza nadal absolutna....

Posted

Aukcje ma idealne...
Psem jest idealnym...
Aż dziwne, że nikt o niego nawet nie zapyta...:shake:

beatka, gadżety biorę jutro do pracy więc będę je mieć w centrum;)
Dasz tylko znać kiedy Ci pasuję i przylecę tam gdzie zawsze:cool3:

Posted

gusia tylko nie jutro!
jutro nie mam zajęć i tym samym będę cały dzień tylko na Bemowie:razz:
weź we wtorek, jak będę wracać z uczelni ok 14-15 zależy jak nas profesor przetrzyma to się spotkamy, co?:cool3:

Posted

Możecie przelać gdzie Wam wygodniej - wlazłam na chwilkę.
Zadzwonił jeden pan w jego sprawie. Z tv - zapytał czy on koniecznie szuka starego właściela czy mozę być nowy. Oczywiście, że moze :-). No to gdzie go można odebrać. Ja mowię, że to nie jest tak , że się przyjezdza i zabiera psa - ze ja też chciałabym się czegoś o nowych właścicielach dowiedzieć..........ze zapraszam na wizytę zapoznawczą obu stron, a jak się wszystko będzie się podobać, to ja chętnie psa odwiozę.
A pan na to to ja jeszcze zadzwonię.

Możecie mi powiedzieć o co tym ludziom chodzi????

Posted

Neigh,
a Ty już jesteś wyjechana czy nie?;)

Malawaszka, przelew możesz zrobic na konto Neigh bo to ona jest 90 zł do tyłu i ona opłaca hotel
Do mnie nie odzywał się nikt....

Posted

Nie jestem wyjechana ( tu różne słowa za które banują ). Może wyjadę jutro rano ( tak na 85 %). Mojego TZ w pracy zatrzymali, ja mam rozwalone auto i wszystko i jestem tak zła, że bym mordowała......

A co do Teodora, to wpłynęło 100 zł Gusia. Dlaczego nie 80? Bo nie pamietam. Mam zaniki pamieci..........ze złości.

Beatka - "Sebastian Gul - Gocka, Gocka ) - 76 zł to jak rozumiem bazarki???

Posted

ja jeszcze nie wysłałam bo qrwa mać nie zaksięgowali mi jeszcze w pieprzonym INGu wypłaty a w piątek wyszła z PKO :angryy::angryy::angryy: też jestem wściekła bo potrzebuję pieniądze i ch.. :angryy: a żeby było weselej to dowalili mi jakąś prowizję 11 zł nie wiem za co :mad: ale się dowiem :diabloti:

Posted

100 - bo od razu dodałam do tego zadeklarowane przeze mnie 20 zł na Teodorka za marzec.
A co się będę rozdrabniać:cool3:

Jak będziesz miała chwilkę Neig to policz ile jeszcze jesteś na minusie - i zobaczymy ile nam brakuje na szczepienie + ogólne oględziny.

I się nie denerwuj. Tylko się pakuj;)

Wysłałam maila po znajomych z pracy z opisem Teodora...Ale póki co cisza. Liczę na to, że tylko póki co....

Posted

prawda Asiaczku? cudny jest :loveu: a ja już go widzę jak mu bródka odrośnie ahhh jakie wtedy cudo będzie :loveu::loveu::loveu: a najbardziej się cieszę że okazał się takim fajnym psem :loveu:

No i własnie - może jakieś wieści z DT?????????????? :cool3: coś nowego o chłopaku wiemy?