Doda_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='maggiejan']Kiedy później Czaruś zobaczył w mojej ręce parówkę usiadł, podał łapę i położył się - wszystko za jednym razem, bo po co czekać, kiedy i tak wiadomo, czego będę chciała...:evil_lol:[/quote] Oj jaki to madry piesek :loveu: Quote
maggiejan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Aż strach czasami, taki bystrzak...:diabloti: Jeszcze nie potrafi pisać i czytać, ale zobaczymy...;) Quote
epe Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ONki w większości przypadków takie są inteligentne spryciule! Dlatego to moja ulubiona rasa! Zawsze powinny być z człowiekiem,a nie w kojcach lub przy budzie:angryy: Quote
ElzaMilicz Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='maggiejan']Nie wiem, czy zdołam być tak bezpośrednia...:shake:[/quote] Czego jeszcze nie zrobisz dla Czarka ? :evil_lol: I w ostatecznym rozrachunku i dla siebie. Quote
maggiejan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Czego jeszcze nie zrobisz dla Czarka ? :evil_lol: I w ostatecznym rozrachunku i dla siebie.[/quote] Jak człowiek wymaga za wiele, to nie dostaje nic.:roll: Quote
ocelot Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Małgoś zasugeruj, że wet proponował inną karmę, i będzie delikatnie, i z korzyścią dla Was trojga (bo sunię-zazdrośnicę też biorę pod uwagę) Quote
maggiejan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='ocelot']Małgoś zasugeruj, że wet proponował inną karmę, i będzie delikatnie, i z korzyścią dla Was trojga (bo sunię-zazdrośnicę też biorę pod uwagę)[/quote] Spryciara z Ciebie...:diabloti: Jeśli będzie możliwość wyboru karmy (koszty), to napewno zasugeruję... Quote
Poker Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='maggiejan'], . Kiedy później Czaruś zobaczył w mojej ręce parówkę usiadł, podał łapę i położył się - wszystko za jednym razem, bo po co czekać, kiedy i tak wiadomo, czego będę chciała...:evil_lol:[/quote] Tak się serdzecznie uśmiałam z tego opisu,że znowu mi zmarszczek przybyło :evil_lol:,wyobraziłam sobie jak Czaruś jednym cięgiem wykonał te czynności.Spryciula jeden :loveu: Quote
maggiejan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Poker']Tak się serdzecznie uśmiałam z tego opisu,że znowu mi zmarszczek przybyło :evil_lol:,[/quote] Zawsze do usług :evil_lol: Quote
Doda_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 maggiejan, czarus zostaje u ciebie na zawsze, to chyba mozecie juz usunac obrazek czarusia z podpisu??:cool3: Quote
maggiejan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Bardzo bym chciała, żeby Czaruś został i usilnie kombinuję, jak to zrobić, bo niestety nie mam własnego mieszkania :-(. Może będę jednak musiała szukać mu innego domu, kiedy jego choroby uda się opanować... Quote
Doda_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jaka szkoda.. bo on chyba sie do was (do ciebie i do sunki) przywiazal :placz: Quote
Kazoo Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='maggiejan']Jak człowiek wymaga za wiele, to nie dostaje nic.:roll:[/quote] Ale karma ma być dla Czarusia, a nie człowieka ;), a poza tym, jeśli [quote name='ElzaMilicz']Nutra jest lepsza i tańsza.[/quote] to chyba nie powinno być problemu :evil_lol: Quote
ocelot Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A jak!;) Mój pies musiał z niej zrezygnować, gdyż Staś (2 lata) mu ja podkradał i bardzo sobie chwalił:diabloti: Quote
ElzaMilicz Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Taaak... , moje dzieci też ciągle zaglądają do misek psów mimo moich usilnych protestów. :lol: :lol: :lol: Quote
quasimodo Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jak tam Czaruś dziś wieczorem? Juz nie ma problemów jelitowych? Quote
maggiejan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Niestety, nadal koopka trochę luźnawa :roll:, ale bąki się skończyły :multi:. Quote
Doda_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Taaak... , moje dzieci też ciągle zaglądają do misek psów mimo moich usilnych protestów. :lol: :lol: :lol:[/quote] Mam nadzieje ze nie zjadly cos z miski :cool3: Quote
Dorothy Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 to wiedzą przede wszystkim mamy, Doda ma to jeszcze przed sobą ;) ja tez już to znam:evil_lol: najpierw z miski- raz mnie a raz pieskowi, a potem moje dziecko wykradało kiełbase z lodówki, siadało okrakiem na psie i raz psu, a raz sobie....:diabloti: Quote
Recommended Posts