Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maggiejan']Kiedy później Czaruś zobaczył w mojej ręce parówkę usiadł, podał łapę i położył się - wszystko za jednym razem, bo po co czekać, kiedy i tak wiadomo, czego będę chciała...:evil_lol:[/quote]

Oj jaki to madry piesek :loveu:

Posted

ONki w większości przypadków takie są inteligentne spryciule!
Dlatego to moja ulubiona rasa! Zawsze powinny być z człowiekiem,a nie w kojcach lub przy budzie:angryy:

Posted

[quote name='maggiejan']Nie wiem, czy zdołam być tak bezpośrednia...:shake:[/quote]

Czego jeszcze nie zrobisz dla Czarka ? :evil_lol:
I w ostatecznym rozrachunku i dla siebie.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Czego jeszcze nie zrobisz dla Czarka ? :evil_lol:
I w ostatecznym rozrachunku i dla siebie.[/quote]
Jak człowiek wymaga za wiele, to nie dostaje nic.:roll:

Posted

[quote name='ocelot']Małgoś zasugeruj, że wet proponował inną karmę, i będzie delikatnie, i z korzyścią dla Was trojga (bo sunię-zazdrośnicę też biorę pod uwagę)[/quote]
Spryciara z Ciebie...:diabloti: Jeśli będzie możliwość wyboru karmy (koszty), to napewno zasugeruję...

Posted

[quote name='maggiejan'], . Kiedy później Czaruś zobaczył w mojej ręce parówkę usiadł, podał łapę i położył się - wszystko za jednym razem, bo po co czekać, kiedy i tak wiadomo, czego będę chciała...:evil_lol:[/quote]
Tak się serdzecznie uśmiałam z tego opisu,że znowu mi zmarszczek przybyło :evil_lol:,wyobraziłam sobie jak Czaruś jednym cięgiem wykonał te czynności.Spryciula jeden :loveu:

Posted

Bardzo bym chciała, żeby Czaruś został i usilnie kombinuję, jak to zrobić, bo niestety nie mam własnego mieszkania :-(. Może będę jednak musiała szukać mu innego domu, kiedy jego choroby uda się opanować...

Posted

[quote name='maggiejan']Jak człowiek wymaga za wiele, to nie dostaje nic.:roll:[/quote]
Ale karma ma być dla Czarusia, a nie człowieka ;), a poza tym, jeśli
[quote name='ElzaMilicz']Nutra jest lepsza i tańsza.[/quote]
to chyba nie powinno być problemu :evil_lol:

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Taaak... , moje dzieci też ciągle zaglądają do misek psów mimo moich usilnych protestów. :lol: :lol: :lol:[/quote]

Mam nadzieje ze nie zjadly cos z miski :cool3:

Posted

to wiedzą przede wszystkim mamy, Doda ma to jeszcze przed sobą ;)
ja tez już to znam:evil_lol:
najpierw z miski- raz mnie a raz pieskowi, a potem moje dziecko wykradało kiełbase z lodówki, siadało okrakiem na psie i raz psu, a raz sobie....:diabloti: