Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jagoda1987']czy Gizmo wyjeżdża do Niemiec na stałe?? Znalazł tam dom czy lecznice? Zgubiłam się w temacie i nie wiem co sie dzieje. A on jest taki kochany :( tak skrzywdzony przez człowieka:placz:[/quote]

Gizmus wyjezdza na stale do nowego, kochajacego stalego domku.

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie moze juz nigdy zaznac bolu, cierpienia i upokorzenia. Naprawde mam ogromna nadziej, ze trafi do kochanego domku. Zycze mu wiele milosci w jego okaleczonym zyciu.

Posted

Ufff.Psi Anioł Brajl cieszy się,ze i tu jego wstawiennictwo(wiadomo u KOGO) pomogło..On naprawdę ma wyjątkowo dobra łapę do szczęśliwych zakończen..:multi::multi::multi:

Tylko gdzie teraz ma skierować swe skrzydła?Do Niemiec,czy bliżej.?:loveu:

Posted

jesli to ta sama Pani Draabe to chyba warto zaufać - bo pomogła przecież psiakom [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105711[/URL] - warto więc - GIZMO na pewno znajdzie domeczek - tak jak Morka, Mania i jej dzieci

Posted

Niestety to nie ta pani Draabe bierze Gizmo!
Zupełnie inna organizacja z Niemiec,która wypatrzyła go w schronisku,daje im leki i szczepionki!
Wyraźnie było o tym napisane wcześniej!!

Posted

Mialam troche watpliwosci, ze do Niemiec, ze daleko. Miejmy nadzieje, ze dla Gizmusia to ziemia obiecana. Nie moze byc inaczej. W koncu co za znaczenie, czy Polak, czy Niemiec. Nie zapominajmy, ze w koncu to Polak okaleczyl pieska w niewyobrazalny wrecz sposob. Nie miejmy uprzedzen. Nie wyobrazam sobie, aby ktos mogl Gizmusiowi kiedykolwiek jeszcze wyrzadzic krzywde. POWODZENIA PIESKU, ZAPOMINAJ SZYBKO O CIERPIENIU I BOLU JAKIE ZADAL CI czlowiek/zwyrodnialec

Posted

[quote name='Selenga']Z rachunku prawdopodobieństwa - na terenie Polski najprawdopodobniejsze jest to, że Polak[/quote]

Najprawdopodobniejsze, ale nie 100 procentowe... a Ty nie napisalas "raczej" ani "najprawdopodobniej"...

Posted

Czy poduszeczka do Gimzusia dotarla na droge? I czy Gimzus dostanie jakies kropelki na uspokojenie (wskazane na droge). Czy jedzie tez towarzyszka - jakis czworonóg mial tez jednoczesnie jechac...:lol::lol:

Posted

i jeszcze jedna sunia
zdaje się, że Gizmo i tę sunię miała zaadoptować ta sama rodzina
ale dokładnie to się chyba dowiemy dopiero w poniedziałek, jak Dorota porozmawia z przedstawicielami fundacji, którzy przyjadą po psiaki

Posted

Och...dopiero teraz trafiłam na wątek a tu już domek znaleziony:multi::multi::multi::multi:
Wszystkiego najlepszego Gizmo! Obyś miał duuuuuuuuuuuuużo miłości i radości:lol: