zuziaM Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='jagoda1987']czy Gizmo wyjeżdża do Niemiec na stałe?? Znalazł tam dom czy lecznice? Zgubiłam się w temacie i nie wiem co sie dzieje. A on jest taki kochany :( tak skrzywdzony przez człowieka:placz:[/quote] Gizmus wyjezdza na stale do nowego, kochajacego stalego domku. Quote
jagoda1987 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ojej co za ulga :multi::multi::multi: mam nadzieje że jakieś zdjęcia pieska będzie nam dane zobaczyc, juz w nowym kochającym domku :cool3: Quote
baffi2 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='zuziaM']Gizmus wyjezdza na stale do nowego, kochajacego stalego domku.[/quote] :multi: :loveu: Quote
alysia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 nie moze juz nigdy zaznac bolu, cierpienia i upokorzenia. Naprawde mam ogromna nadziej, ze trafi do kochanego domku. Zycze mu wiele milosci w jego okaleczonym zyciu. Quote
ANETTTA Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 w koncu gdzie twn dom w niemczech ??????czy zostaje bo ja etz pogubilam sie Quote
BajkaB Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ufff.Psi Anioł Brajl cieszy się,ze i tu jego wstawiennictwo(wiadomo u KOGO) pomogło..On naprawdę ma wyjątkowo dobra łapę do szczęśliwych zakończen..:multi::multi::multi: Tylko gdzie teraz ma skierować swe skrzydła?Do Niemiec,czy bliżej.?:loveu: Quote
Wiedźma Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Co tam dla anioła te kilkaset kilometrów w tę czy w tę stronę... Quote
magda z. Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Gizmo wyjedzie w poniedziałek 17 do Niemiec, dom już czeka i aby to był ten jedyny docelowy i kochający Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Czas pokaże Gizmo. Tak czy siak najwspanialszego domku, pełnego miłości Ci życzę maleńki! Quote
jagoda1987 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 oby ten dom był dla niego już ostatni :) ehh on jest taki słodziutki :cool3::loveu: Quote
jestem_wredna Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Będzie można liczyć na zdjęcia z nowego domku? Quote
Basia1968 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 jesli to ta sama Pani Draabe to chyba warto zaufać - bo pomogła przecież psiakom [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105711[/URL] - warto więc - GIZMO na pewno znajdzie domeczek - tak jak Morka, Mania i jej dzieci Quote
epe Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Niestety to nie ta pani Draabe bierze Gizmo! Zupełnie inna organizacja z Niemiec,która wypatrzyła go w schronisku,daje im leki i szczepionki! Wyraźnie było o tym napisane wcześniej!! Quote
alysia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Mialam troche watpliwosci, ze do Niemiec, ze daleko. Miejmy nadzieje, ze dla Gizmusia to ziemia obiecana. Nie moze byc inaczej. W koncu co za znaczenie, czy Polak, czy Niemiec. Nie zapominajmy, ze w koncu to Polak okaleczyl pieska w niewyobrazalny wrecz sposob. Nie miejmy uprzedzen. Nie wyobrazam sobie, aby ktos mogl Gizmusiowi kiedykolwiek jeszcze wyrzadzic krzywde. POWODZENIA PIESKU, ZAPOMINAJ SZYBKO O CIERPIENIU I BOLU JAKIE ZADAL CI czlowiek/zwyrodnialec Quote
Selenga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Sabina02']Skad wiesz ze Polak?[/quote] Z rachunku prawdopodobieństwa - na terenie Polski najprawdopodobniejsze jest to, że Polak Quote
Sabina02 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Selenga']Z rachunku prawdopodobieństwa - na terenie Polski najprawdopodobniejsze jest to, że Polak[/quote] Najprawdopodobniejsze, ale nie 100 procentowe... a Ty nie napisalas "raczej" ani "najprawdopodobniej"... Quote
Selenga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 nie ja napisałam, ale podzielam to zdanie może dlatego, że widziałam "prawdziwych Polaków" w podobnej akcji Quote
alysia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Czy poduszeczka do Gimzusia dotarla na droge? I czy Gimzus dostanie jakies kropelki na uspokojenie (wskazane na droge). Czy jedzie tez towarzyszka - jakis czworonóg mial tez jednoczesnie jechac...:lol::lol: Quote
magda z. Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 ale Fuko chyba do innego domu, a z Gizmem suczka; tak mi się przypomina:roll: Quote
Selenga Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 i jeszcze jedna sunia zdaje się, że Gizmo i tę sunię miała zaadoptować ta sama rodzina ale dokładnie to się chyba dowiemy dopiero w poniedziałek, jak Dorota porozmawia z przedstawicielami fundacji, którzy przyjadą po psiaki Quote
zonia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Och...dopiero teraz trafiłam na wątek a tu już domek znaleziony:multi::multi::multi::multi: Wszystkiego najlepszego Gizmo! Obyś miał duuuuuuuuuuuuużo miłości i radości:lol: Quote
Recommended Posts