Kasia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 I jeszcze fotka Kory. Jak Bobiś, też z Krzyczek...:-( Quote
basia0607 Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Zdjęcia Bibisia zrobione w sobotę. ciężko mu pstryknąć ponieważ ucieka jak widzi aparat. Umieszczam jeszcze zdjęcie Kory bo gdzieś mi się zawieruszylo. Tragedia Kory zbladła jakoś przy Bibiku. zobaczcie jak ona wygladala. Obecnie ma super domek, gosdarzy na całego. Zagania krowy do obory, pilnuje udoju.Pan mowi, że to jego prawa ręka. Quote
Edi100 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 basia0607 napisał(a):Zdjęcia Bibisia zrobione w sobotę. ciężko mu pstryknąć ponieważ ucieka jak widzi aparat. Umieszczam jeszcze zdjęcie Kory bo gdzieś mi się zawieruszylo. Tragedia Kory zbladła jakoś przy Bibiku. zobaczcie jak ona wygladala. Obecnie ma super domek, gosdarzy na całego. Zagania krowy do obory, pilnuje udoju.Pan mowi, że to jego prawa ręka. Dwa szczęśliwce dzięki Wam!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
HAMLET Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 To moja Hesia z Krzyczek.Po tygpdniu pobytu w lecznicy i tygodniu u mnie Quote
HAMLET Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A to Hesiątko teraz .Obróżkę dostało od adoratora z Niemiec i wygląda w niej zajebiście Quote
HAMLET Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Tak Słoneczko sypia z Sonią,która jest ze schroniska w Łodzi.Słodkie te moje dziewczyny:lol: Quote
basia0607 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Takie zdjęcia to miód na serce ! :lol: Quote
madziorna Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 http://img132.imageshack.us/img132/2451/obraz143bp0.jpg => Wygodnickie są. Nie ma co... :evil_lol: Quote
HAMLET Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ziutka,obroża jest z kryształkami Svarowskiego. Obie sunie dają mi mnóstwo szczęścia i radości.Jak przychodzą do mnie ,przytulają się i proszą o głaski,jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.I bardzo się cieszę,że skończyłam hodowac psy,a skupiłam się na ratowaniu tych biednych. Quote
HAMLET Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 http://img81.imageshack.us/img81/9303/obraz067yc1.jpg jeszcze jedno zdjęcie moich dziewczynek Quote
basia0607 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Ja też się roztkliwiam gdy bieda przygarnieta przeze mnie ze śmierdzącego bosu lub wysypiska śmieci ląduje u mnie w łóżku a ja sprawdzam czy leży na poduszcze. Tego nie może pojąć zwykly zjadacz chleba więc po co tłumaczyć. Quote
Wiedźma Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 No dajcie je na metamorfozy! Hamlet, zmniejsz zdjęcia, bo mod je usunie, a szkoda - cudo ta Twoja Hesia. Quote
fizia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Niesamowite przemiany!!!:loveu: Bobisia to bym nigdy nei poznała - jaka sierść, jakie kolory!!:loveu: Quote
basia0607 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Dzisiaj byłysmy z psami w lesie. Malinka z Orzechowców, skatowany Lisek i Bobiś. Bobis to przewodnik stada, lecial przodem, czekal na nas, wytyczal szlak. Nie poznaję tego psa. On chyba wie, że u nas zostaje, podchodzi do mnie , podaje łapkę, czeka na glaskanie. Uwielbia łóżko i bylam świadkiem ,że ono jest stworzone dla niego. Kokosi się w nim jak kura w gnieżdzie. Przewraca na plecy, wywija koziołki, gdyby nie bał sie aparatu i telefonu nagralabym z nim film. Pękałysmy ze śmiechu z tej sceny. Kasia umieści zdjęcia z dzisiejszego dnia. Quote
HAMLET Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Jezu,a jak mam te zdjęcia zmniejszyc?Nie chcę,żeby je usunięto:placz:Ja jestem stara baba i nie znam się na komputerze Quote
Ziutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 HAMLET napisał(a):Jezu,a jak mam te zdjęcia zmniejszyc?Nie chcę,żeby je usunięto:placz:Ja jestem stara baba i nie znam się na komputerze Wyślij do mnie na maila...ja zmniejszę i wstawię zaraz jeśli chcesz :lol: [email protected] Quote
Agata69 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 basia0607 napisał(a):Dzisiaj byłysmy z psami w lesie. Malinka z Orzechowców, skatowany Lisek i Bobiś. Bobis to przewodnik stada, lecial przodem, czekal na nas, wytyczal szlak. Nie poznaję tego psa. On chyba wie, że u nas zostaje, podchodzi do mnie , podaje łapkę, czeka na glaskanie. Uwielbia łóżko i bylam świadkiem ,że ono jest stworzone dla niego. Kokosi się w nim jak kura w gnieżdzie. Przewraca na plecy, wywija koziołki, gdyby nie bał sie aparatu i telefonu nagralabym z nim film. Pękałysmy ze śmiechu z tej sceny. Kasia umieści zdjęcia z dzisiejszego dnia. Basia, no pewnie że Bobiś wie że u was zostaje na zawsze. Mój BEj jak zobaczył że mu kupiłam łóżeczko to cieszył się jakby wygrał w toto lotka. Ucieszył sie jak człowiek , przysięgam. On wtedy zrozumiał że to już na zawsze. Teraz mi menda ucieka, nażre się byle czego i szczeka pod oknem żeby go do domu wpuścić. Quote
Ziutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Agata69 napisał(a): Teraz mi menda ucieka, nażre się byle czego i szczeka pod oknem żeby go do domu wpuścić. Hihihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anetka83 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 http://images33.fotosik.pl/254/6b49e384b441f98c.jpg jaki szczęśliwy pychol :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts