MagYa^^ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ..koty robia podchody do Duzej :D .. przesmieszne sytuacje z tego wynikaja. Kot podchodzi - D. sie marszczy, ja sapie - Dy nie wolno! - i Dy lezy, ze niby nigdy nic... a kot podchodzi.. Wczoraj doszlo do takiego zblizenia, ze myslalam ze mi serce stanie.. a te tylko po pyskach "niuchu-niuchu" i kazde w swoja strone. Dzisiaj Czeslaw robil podchody do pokoju w ktorym siedzielismy.. a Dy pomarszczyla sie tylko.. po czym Cz. zwial. Nie wiem co sie dzisiaj dzieje, ale Dy cos dzisiaj jest. Bardzo malo zjadla i jest apatyczna, spi tylko i tak malo macha ogonkiem :( mam nadzieje, ze to minie, moze ma dola :shake: Quote
ewatonieja Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 i jeszcze raz na dobranoc słodka Daisy se hopniemy :) Quote
MagYa^^ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 czy wkurzycie sie, jak z Dyzki zrobie kotlety? :angryy: ale mnie wkurzyla.... tyle spokoju i juz myslalam, ze jej przeszlo pokazywanie rogow, a ta dzisiaj znowu zlapala mojego Terora i szastala nim na prawo i lewo :mad: Quote
szajbus Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 MagYa^^ napisał(a):czy wkurzycie sie, jak z Dyzki zrobie kotlety? :angryy: ale mnie wkurzyla.... tyle spokoju i juz myslalam, ze jej przeszlo pokazywanie rogow, a ta dzisiaj znowu zlapala mojego Terora i szastala nim na prawo i lewo :mad: Baba zmienną jest! Quote
MagYa^^ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 baba babą... ale kurcze niech mi tu cyrkow nie odpiernicza.. i kota mi dzis chciala zjesc, ale wykazalam sie lepszym refleksem i zlapalam maupe za pysk. uff.. byla ostatnio taka kochana, wrecz idealna, ze zastanawialismy sie kiedy nastapi "hallo" .. no i nastapilo. ale nie ma na co narzekac, kochamy sie :) Quote
ewatonieja Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 normalka, nie może być za dobrze, u mnie to samo już sie cieszylismy ze rutka wytrzymuje i nie leje w domu az tu nagle hehhe odkrylismy kilka!!!swieżych plam, a nie było ograniczania spacerów takze stałym motywem jest zmiennoc nastrojów i zachowań Quote
szajbus Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No, ale panna Daisy nadal szuka domeczku!!!!!!!!!! Quote
MagYa^^ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Wczoraj Dy. dzisiaj Teror.. oszaleje kiedys i najem sie kotletow.... :diabloti: Terror zjadl mi dzisiaj buty ... :placz: A wiecie co.. ze Dyzka budzi postrach :lol: W sobote bylismy na grilu u znajomych i wracajac natknelismy sie na bande jakis niedogobów... Moj tz zwrocil uwage, ze mieli do nas jakis problem, ale jeden rzekl: -Ty.. Ty uwazaj, oni maja boksera... a ja na to looool - chociaz D. bylaby sklonna na moja komende pogonic gnoja :evil_lol: A dzisiaj kilku dobrze zbudowanych panow pod sklepem rowniez patrzylo sie z rispektem :evil_lol: COOOL :diabloti: :razz: Quote
MagYa^^ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ..dzisiaj bylismy na wycieczce - Dyzi bardzo podobaly sie skutery wodne - ktore smigaly jak perszingi i bzyczaly :diabloti: czy mam pokazac zdjecia dzisiejszej Dyzki? Quote
ewatonieja Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 taaaaaaaaaaaaaak!!! pokazac pokazać!!!:multi: Quote
MagYa^^ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 -majóweczka- halo halo... - opalanko... - yy..co by tu napisac.. [SIZE=2]POZDRAWIAMY :lol: Quote
MagYa^^ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 - Tosia również korzystając z majówkowego słońca opala swe boczki :) - nawet leżąc na trawie brzuchem do góry na niebie widzielismy psy.. - moj TZ widzi w tej chmurze Chow Chow :evil_lol: - jeszcze raz majowa Tosia :cool3: No i powiedzcie mi -czy one nie sa do siebie odobne? wygladaja jak Mini i Maxi :evil_lol: Quote
ewatonieja Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 obie piekne i dostojne, i rzeczywiscie podobne bo pręgowane i posiwiałe na pyszczkach ;) Quote
ewatonieja Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Daisy czy ty sie doczekasz TEGO domu? :oops: Quote
MagYa^^ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dy miala miec dzisiaj zabieg - starylka+mastektomia. Najgorsze jest to, ze pod palcami wyczuwam wiecej guzkow przy innych sutkach. Zabieg przesuniety. Po rekonwalescencji ruszymy z kopyta po najlepszy domek na swiecie :razz: o ile takowy sie znajdzie... Quote
Recommended Posts