Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

..koty robia podchody do Duzej :D .. przesmieszne sytuacje z tego wynikaja. Kot podchodzi - D. sie marszczy, ja sapie - Dy nie wolno! - i Dy lezy, ze niby nigdy nic... a kot podchodzi..
Wczoraj doszlo do takiego zblizenia, ze myslalam ze mi serce stanie.. a te tylko po pyskach "niuchu-niuchu" i kazde w swoja strone.
Dzisiaj Czeslaw robil podchody do pokoju w ktorym siedzielismy.. a Dy pomarszczyla sie tylko.. po czym Cz. zwial.

Nie wiem co sie dzisiaj dzieje, ale Dy cos dzisiaj jest. Bardzo malo zjadla i jest apatyczna, spi tylko i tak malo macha ogonkiem :( mam nadzieje, ze to minie, moze ma dola :shake:

Posted

czy wkurzycie sie, jak z Dyzki zrobie kotlety? :angryy:

ale mnie wkurzyla.... tyle spokoju i juz myslalam, ze jej przeszlo pokazywanie rogow, a ta dzisiaj znowu zlapala mojego Terora i szastala nim na prawo i lewo :mad:

Posted

MagYa^^ napisał(a):
czy wkurzycie sie, jak z Dyzki zrobie kotlety? :angryy:

ale mnie wkurzyla.... tyle spokoju i juz myslalam, ze jej przeszlo pokazywanie rogow, a ta dzisiaj znowu zlapala mojego Terora i szastala nim na prawo i lewo :mad:

Baba zmienną jest!

Posted

baba babą... ale kurcze niech mi tu cyrkow nie odpiernicza.. i kota mi dzis chciala zjesc, ale wykazalam sie lepszym refleksem i zlapalam maupe za pysk. uff..
byla ostatnio taka kochana, wrecz idealna, ze zastanawialismy sie kiedy nastapi "hallo" .. no i nastapilo.
ale nie ma na co narzekac, kochamy sie :)

Posted

normalka, nie może być za dobrze, u mnie to samo już sie cieszylismy ze rutka wytrzymuje i nie leje w domu az tu nagle hehhe odkrylismy kilka!!!swieżych plam, a nie było ograniczania spacerów
takze stałym motywem jest zmiennoc nastrojów i zachowań

Posted

Wczoraj Dy. dzisiaj Teror.. oszaleje kiedys i najem sie kotletow.... :diabloti:
Terror zjadl mi dzisiaj buty ... :placz:

A wiecie co.. ze Dyzka budzi postrach :lol: W sobote bylismy na grilu u znajomych i wracajac natknelismy sie na bande jakis niedogobów... Moj tz zwrocil uwage, ze mieli do nas jakis problem, ale jeden rzekl: -Ty.. Ty uwazaj, oni maja boksera...

a ja na to looool - chociaz D. bylaby sklonna na moja komende pogonic gnoja :evil_lol:

A dzisiaj kilku dobrze zbudowanych panow pod sklepem rowniez patrzylo sie z rispektem :evil_lol:

COOOL :diabloti: :razz:

Posted

..dzisiaj bylismy na wycieczce - Dyzi bardzo podobaly sie skutery wodne - ktore smigaly jak perszingi i bzyczaly :diabloti:

czy mam pokazac zdjecia dzisiejszej Dyzki?

Posted

- Tosia również korzystając z majówkowego słońca opala swe boczki :)
- nawet leżąc na trawie brzuchem do góry na niebie widzielismy psy.. - moj TZ widzi w tej chmurze Chow Chow :evil_lol:
- jeszcze raz majowa Tosia :cool3:

No i powiedzcie mi -czy one nie sa do siebie odobne? wygladaja jak Mini i Maxi :evil_lol:

Posted

Dy miala miec dzisiaj zabieg - starylka+mastektomia. Najgorsze jest to, ze pod palcami wyczuwam wiecej guzkow przy innych sutkach.
Zabieg przesuniety.
Po rekonwalescencji ruszymy z kopyta po najlepszy domek na swiecie :razz: o ile takowy sie znajdzie...