ewatonieja Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 mONIKA CHYBA MA SPORO NA GłOWIE,CZEKAMY CIERPILWIE NA WIESCI Quote
MagYa^^ Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Witajcie kochane, u nas niby bez zmian - Dy czuje sie znakomicie, jezdzimy sie kapac w te upaly nad jezioro. Dy wcale sobie nie folguje i odplywa kawalek od brzegu, czasami nurkuje.. a jak wraca, to nie ma jak sie trzepnąć przy pańci :diabloti: Diablica... kochana diablica. Ciezko mi sie bedzie z nia rozstac, napewno bede ryczala jak bobr, ja jestem chyba malokonsekwentna jesli chodzi o zwierzeta. Obiecuje, ze nie bede sie przywiazywac a pozniej .. a pozniej serce mi peka. Wczoraj w nocy przeczytalam mail od Marioli z niemiec, ze domek pewny, ze Dy bedzie miala jak w raju i pod koniec m-ca organizujemy transport. A ja pol nocy przeryczalam.. ze jak to tak..? EH :( Cioteczki mam jednak prosbe, poniewaz z pieniazkami w naszm domu ostatnio marnie, a potrzebny bedzie paszport - to koszt 50,- - prosze pomozcie, naprawde jest ciezko. Jedynym naszym szczesciem jest to, ze nam psy nie chorują, bo inaczej zaciagalibysmy kredyty na leczenie. Buzki. Postaram sie wystawic kilka nowych zdjec, moze filmik - chrapiacej panny ;) Quote
ewatonieja Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 ja kochana jestem od 3 mies na bezrobociu takze moge tylko pozebrać z Tobą o pomoc dla dyzi :-( fundacj aprzy odbiorze psa powinna zrócić ci pieniadze jakie wydałas na paszport i ew transport Quote
MagYa^^ Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ewatonieja napisał(a):ja kochana jestem od 3 mies na bezrobociu takze moge tylko pozebrać z Tobą o pomoc dla dyzi :-( ja na bezrobocie nie narzekalam do czasu kiedy tz pracowal, a teraz firma zbankrutowala. on sam nie ma wyplat z 3 ostatnich m-cy, nie wspominajac ze juz od lutego tak.... i tak sie ciagnie... teraz kiedy juz wiekszosc prac przy domowej dzialce porobione trzeba myslec o robocie i niestety nie o pomocy czy wolnotariacie, tylko szukac kasy :/ swiat okrutny jest.. Quote
ewatonieja Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 prosimy o wsparcie inaczej z domu nici :placz: Quote
Trefl69 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 witam poprosze o numer konta to za chwilke wpłace te 50zł na paszport dla suni. pozdrawiam Ania Quote
ewatonieja Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Trefl69']witam poprosze o numer konta to za chwilke wpłace te 50zł na paszport dla suni. pozdrawiam Ania numer konta poda MOnika jej mejl to [email protected] Quote
Ayia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 na wieczorny spacerek biegniemy.. przypominamy sie malutki... ;) Quote
Niewiasta_21 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Czy jest juz jakis pomysł na dwóz suni do Łodzi lub na trase Pabianice-Frankfurt? Quote
hanka456 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Musimy dać odpowiedź, ponieważ Hundehilfe musi zaplanować podróż i boksy. Czy jest możliwość dowiezienia suni do Lodzi? 21 czerwca ok. 8.15 rano mogłaby pojechać do dobrego domu. Quote
ewatonieja Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 padła propozycja transportu do lodzi ,osoba mieszka w gliwicach i zawiezie daisy za zwrot kosztów transportu (gliwice -wrocław-lodz-gliwice) Quote
hanka456 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 No to super, bo już myślałam, że kicha. Niech więc wiezie, żeby mogła być w Łodzi na dzień przed wyjazdem. Jakoś ją przenocujemy albo przenocuję. W takim razie dasz znak M..... czy ja mam napisać, że moga liczyć na Daisy. Quote
ewatonieja Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 mariola juz poinformowana, koszt transportu to 170 zł Quote
MagYa^^ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Hej, no niestety cos sie kaszani z dogo i jak wszedzie wejsc moge, tak na dogo cos mi sie blokuje. Dy chyba cos przeczuwa, nie odstepuje nas na krok.. Jak jestesmy na dworze to lata jak oszalala, jakby chciala nadrobic lub nabiegac sie na zas.. Pomimo tego, ze dziadowka pogryzla mojego tz-a to bedzie jej brakowalo, wprowadza tyle zycia i radosci. Jako polroczna wlascicielka Dy bede chciala dostawac co jakis czas informacje co u niej. Nie potrafimy jej oddac i zapomniec. Quote
ewatonieja Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 czy załatwisz paszport czy my to mamy zrobić? Quote
MagYa^^ Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Hej, kto jutro bedzie mial kontakt z Dyzią? Ja lub moj TZ bedziemy chcieli wiedziec jak Dy dojechala do was do Lodzi. Ktores z nas bedie dzwonic. Pozniej mam rozumiec, ze wszelaki kontakt przez Mariole? Quote
ewatonieja Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 jako ze u nas kiepsko z kasa to stawiamy na kontakt mejlowy badz przez gg nie bój żaby o wszystkim się dowiesz :cool3: Quote
Niewiasta_21 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja jutro odbieram Daisy w Łodzi. Przenocuje w lecznicy bo innej mozliwosci niemamy. Dostanie jedzonko i posłanko. Wyrobimy jej tez paspzort. O nic sie niemartw :-) Quote
Recommended Posts