MagYa^^ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 szajbus napisał(a):Na kiedy jest wyznaczony kolejny termin? na poniedzialek raniutko :) zaraz wkleje jakies mile zdjecie z pozdrowieniami od Dy. zebyscie ciotki wiedzialy jaka ona jest zaczapista :cool3: ... dzisiaj wazylismy sie na domowej wadze, bo nakrapialismy nasze staro frotlinem - a wiec - Dy ma niedale 27 kg :razz: - niezle, co o tym myslicie? Znalazlam dzisiaj w niej kleszczora - takiego mini na szczescie - szybko dostal udezajaca dawke frontlina`u i wycofal sie "z podniesionymi konczynami" :evil_lol: ..pozatym ta cholera jest tak inteligetna, ze czasami zastanawiam sie kto tu jest "glupszy" czy ona czy ja :eviltong: Kiedy cos nabroi ucieka odemnie, i od moich gestykulujacych macek,zeby czasami nie oberwac pstryka w ucho. Idzie, chowa sie pod choinki w cieplych iglach wygrzebuje sobie gniazdko i tak spi zaslonieta. Ale tylko usmieche sie, to leci do mnie jak stado koni :lol: no dobra.. to tyle :eviltong: zaraz moze jakies foto :) Quote
MagYa^^ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 po operacji wsio jest OK :) psica jest trachnieta w zdloz i pozszywana, zmeczona i juz swiruje i chce lizac rane. kupilismy antybiotyk, ktory ma przyjmowac co 12h i plyny myjace szwy. musze skombinowac ubranko pooperacyjne - moze ma ktos pozyczyc? Quote
szajbus Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Niestety w tym ci nie pomogę. Po moich sukach nawet by nie weszło jej na łapę, a co dopiero ja cala ubrac, ale jak sie dobiera do szwów to ubranko jest konieczne. Cieszę się, zę sunia juz jest po ... i trzymam kciuki za jej rekonwalescencję. Quote
ewatonieja Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Daisy bez tego i owego ,czeka na wymarzony dom!! Quote
szajbus Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 I biegniemy na nocny spacerek na pierwszą stronkę! Quote
MagYa^^ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dziekujemy za pamiec :) Dy ma sie calkiem dobrze, na szczescie nie lize sie .. biega i szczeka jak wczesniej. Nie wiem czy wspomnialam, ale Dy wylamala sobie nastepnego kla :-o I jest teraz scerbata :eviltong: Quote
szajbus Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Przywołujemy domek!!!!!!!!!!!!! Domku pokaż się! Ja czekam i bardzo tęsknię! Quote
ewatonieja Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Chyba Naisne Na Hanie Zeby Posłała Jeszcze Raz Niemcom Daisy Quote
MagYa^^ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Dydula do Niemca :nerwy: Nie jestem rasistka.. chyba.. ale JAK JA ICH NIE LUBIE :mad: Pozatym Dy jest juz calkowicie niegroznym padalcem :cool3: Pozostaly jej 2 kly u gory i cale serce milosci. Zazdrosnica jest, moje male potwory jeszcze pogoni... ale to juz nie jest to co na poczatku. A co najwazniejsze jest postrachem okolicy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewatonieja Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 no mamy odzew nie zapeszam Magya wybierze najlepszy z domów Quote
ewatonieja Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 mariola się dopytuje o daisy Moniko koniecznie odpisz ,ona ma murowany dom Quote
MagYa^^ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Juz! Napisane, odpisane, naslodzone ;) Kurcze ja juz sie martwie jak to bedzie bez niej.. Ale najwazniejsze, zeby trafila NAJLEPIEJ :multi: Quote
Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Zapraszam na nowy bazarek! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111855 Quote
szajbus Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ?????????????????????????????????????? Co z sunią? Quote
Recommended Posts