Bonsai Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Witamy się żegnamy. Zaraz jedziemy nad jeziorko na dwa dni. ;) Pozdrowienia! Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Bonsai napisał(a):Witamy się żegnamy. Zaraz jedziemy nad jeziorko na dwa dni. ;) Pozdrowienia! ojejku!! ale Wam super :loveu: milego wypoczynku zycze!! :* Quote
anetta Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 No, teraz Koma lepiej wygląda :multi: Inaczej już chyba nie ma co kombinować, no nie? Bo chyba ciężko narysować tak jak jest na focie? :) Jakby ktoś foty nie widział to by nie wiedział że tułw jest inaczej. Jest gites. :thumbs: Quote
Mudik Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Szczerze Betty hacker o niebo lepszy, Koma ma jakoś oczy dziwnie nie umiem określic dokładnie, za blisko siebie chyba i jakaś taka ciemna ta ich oprawa przez co rysy sa ostre i Koma wygląda bardzo groźnie, ale i tak podziwiam ja bym w kilku procentach tak nie zrobiła i mimo to chciałabym Victora Twego autorstwa(choć po tym co napisałam chyba nie mam juz szans:roll::evil_lol::diabloti:) Hacker boski:loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Kati16 napisał(a):Dobranoc :multi: branoc!!!!!!! anetta napisał(a):No, teraz Koma lepiej wygląda :multi: Inaczej już chyba nie ma co kombinować, no nie? Bo chyba ciężko narysować tak jak jest na focie? :) Jakby ktoś foty nie widział to by nie wiedział że tułw jest inaczej. Jest gites. :thumbs: dzieki Anetko :) no jakos ten tulow w ogole byl dla mnie trudny :) Mudik napisał(a):Szczerze Betty hacker o niebo lepszy, Koma ma jakoś oczy dziwnie nie umiem określic dokładnie, za blisko siebie chyba i jakaś taka ciemna ta ich oprawa przez co rysy sa ostre i Koma wygląda bardzo groźnie, ale i tak podziwiam ja bym w kilku procentach tak nie zrobiła i mimo to chciałabym Victora Twego autorstwa(choć po tym co napisałam chyba nie mam juz szans:roll::evil_lol::diabloti:) Hacker boski:loveu::loveu::loveu: czesc :multi: ja zadnej krytyki NIE PRZYJMUJE moja droga <FOCH> obrazilam sie :D nie masz co liczyc nawet na szkic Vectora!!! :cool1: :eviltong: jasne zapisze Cie w kolejce :diabloti: :cool3: Quote
anetta Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 no jakos ten tulow w ogole byl dla mnie trudny No właśnie, bo tam jest takie zgięcie, które bardzo ciężko narysować żeby było widać że to jest tułów a nie co innego. Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='anetta']No właśnie, bo tam jest takie zgięcie, które bardzo ciężko narysować żeby było widać że to jest tułów a nie co innego. dokladnie!! kolejny etap zrobiony aparatem i widac lepiej kolory nareszcie nieprzeklamane az tak jak ze skanera :roll: Quote
Cheritka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Przyszłam do Was, bo chyba wszyscy już śpią :roll: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Cheritka napisał(a):Przyszłam do Was, bo chyba wszyscy już śpią :roll: czesc :multi: ale super ze ktos pudelkowy zawital do nas :multi: lubie bardzo pudelki :) ja jeszcze nie spie :cool3: rysuje.. Quote
Anza&Hacker Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Widzę, że w końcu w Twojej galerii zagościł jedyny słuszny kolor retrievera! :diabloti: ...ovcourse joking! :evil_lol: Hacker CUDNY!!!!!! :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Widzę, że w końcu w Twojej galerii zagościł jedyny słuszny kolor retrievera! :diabloti: ...ovcourse joking! :evil_lol: Hacker CUDNY!!!!!! :loveu: wiesz -nigdy bym sie nie domyslila ze to żart, gdybys nie napisala :evil_lol: ide spac!! branoc Aniu :* Quote
Anza&Hacker Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Oj tam, wiadomo, że żart! - wszyscy wiedzą, że najładniejsze są... tollery :evil_lol: ...a tak serio - to takie jest moje zdanie, ale od goldenów to już np. wolę flaty :cool1: W ogóle od goldenów to gorsze są już tylko labradory (no i chespakbye nie znam:roll:) Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Oj tam, wiadomo, że żart! - wszyscy wiedzą, że najładniejsze są... tollery :evil_lol: ...a tak serio - to takie jest moje zdanie, ale od goldenów to już np. wolę flaty :cool1: W ogóle od goldenów to gorsze są już tylko labradory (no i chespakbye nie znam:roll:) :cool3: hehe no ba, najlepsze sa curly! :eviltong: ja tez wole flaty-nie sa tak rozstrzelone w typie i zroznicowane, a przede wszystkim masowo wystepujace :roll: bo liczy sie jakos a nie.. ilosc ! no i reszte retrieverow oprocz labkow i goldkow wole-chyba ze taki golden lub labek z prawdziwego zdarzenia -wtedy tak :razz: Quote
Anza&Hacker Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja tam retrievery lubie w takiej kolejności: :grins: 1. toller 2. curly 3. flat 4. golden 5. labrador ...a chespakebye nie znam niestety, ale pewnie był by koło goldena - przed lub po ;) Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 chespakebye sa podobno najostrzejsze ze wszystkich retrieverow, moga byc szkolone na psy obronne. Quote
Anza&Hacker Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Teoria teorią - oczywiście, że ja coś o nich wiem, ale nie znam żadnego na tyle, żebym mogła powiedzieć czy wole je od innych (któryś tam) retrieverów ;) Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Kati16']Dobry flatkowe :cool3: czesc :multi: macie kilka fotek na pozarcie (w koncu musze je wstawic :roll: ) Quote
Celina12 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Witam!!! Śliczne fotki ale się schowac gdzie miała. Spytam krótko...gdzie miejsce na najcudowniejszą rasę-JAMNIKI ??? :angryy::mad::diabloti: Quote
AngelsDream Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://img372.imageshack.us/img372/429/dscf0737rg9.jpg Ale zielono - czarno :] Quote
NightQueen Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 dzińdybry :evil_lol: co tam u piękniej słychać? kiedy na jakąś wystawę wystartujecie? :mad: Quote
Recommended Posts