Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, teraz Koma lepiej wygląda :multi: Inaczej już chyba nie ma co kombinować, no nie? Bo chyba ciężko narysować tak jak jest na focie? :)
Jakby ktoś foty nie widział to by nie wiedział że tułw jest inaczej.
Jest gites.
:thumbs:

Posted

Szczerze Betty hacker o niebo lepszy, Koma ma jakoś oczy dziwnie nie umiem określic dokładnie, za blisko siebie chyba i jakaś taka ciemna ta ich oprawa przez co rysy sa ostre i Koma wygląda bardzo groźnie, ale i tak podziwiam ja bym w kilku procentach tak nie zrobiła i mimo to chciałabym Victora Twego autorstwa(choć po tym co napisałam chyba nie mam juz szans:roll::evil_lol::diabloti:)
Hacker boski:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kati16 napisał(a):
Dobranoc :multi:

branoc!!!!!!!

anetta napisał(a):
No, teraz Koma lepiej wygląda :multi: Inaczej już chyba nie ma co kombinować, no nie? Bo chyba ciężko narysować tak jak jest na focie? :)
Jakby ktoś foty nie widział to by nie wiedział że tułw jest inaczej.
Jest gites.
:thumbs:

dzieki Anetko :) no jakos ten tulow w ogole byl dla mnie trudny :)

Mudik napisał(a):
Szczerze Betty hacker o niebo lepszy, Koma ma jakoś oczy dziwnie nie umiem określic dokładnie, za blisko siebie chyba i jakaś taka ciemna ta ich oprawa przez co rysy sa ostre i Koma wygląda bardzo groźnie, ale i tak podziwiam ja bym w kilku procentach tak nie zrobiła i mimo to chciałabym Victora Twego autorstwa(choć po tym co napisałam chyba nie mam juz szans:roll::evil_lol::diabloti:)
Hacker boski:loveu::loveu::loveu:

czesc :multi:

ja zadnej krytyki NIE PRZYJMUJE moja droga <FOCH> obrazilam sie :D nie masz co liczyc nawet na szkic Vectora!!! :cool1:

:eviltong: jasne zapisze Cie w kolejce :diabloti: :cool3:

Posted

no jakos ten tulow w ogole byl dla mnie trudny

No właśnie, bo tam jest takie zgięcie, które bardzo ciężko narysować żeby było widać że to jest tułów a nie co innego.

Posted

[quote name='anetta']No właśnie, bo tam jest takie zgięcie, które bardzo ciężko narysować żeby było widać że to jest tułów a nie co innego.

dokladnie!!

kolejny etap zrobiony aparatem i widac lepiej kolory nareszcie nieprzeklamane az tak jak ze skanera :roll:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Widzę, że w końcu w Twojej galerii zagościł jedyny słuszny kolor retrievera! :diabloti:

...ovcourse joking! :evil_lol: Hacker CUDNY!!!!!! :loveu:

wiesz -nigdy bym sie nie domyslila ze to żart, gdybys nie napisala :evil_lol:

ide spac!! branoc Aniu :*

Posted

Oj tam, wiadomo, że żart! - wszyscy wiedzą, że najładniejsze są... tollery :evil_lol:
...a tak serio - to takie jest moje zdanie, ale od goldenów to już np. wolę flaty :cool1:
W ogóle od goldenów to gorsze są już tylko labradory (no i chespakbye nie znam:roll:)

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Oj tam, wiadomo, że żart! - wszyscy wiedzą, że najładniejsze są... tollery :evil_lol:
...a tak serio - to takie jest moje zdanie, ale od goldenów to już np. wolę flaty :cool1:
W ogóle od goldenów to gorsze są już tylko labradory (no i chespakbye nie znam:roll:)

:cool3: hehe no ba, najlepsze sa curly! :eviltong:

ja tez wole flaty-nie sa tak rozstrzelone w typie i zroznicowane, a przede wszystkim masowo wystepujace :roll: bo liczy sie jakos a nie.. ilosc !

no i reszte retrieverow oprocz labkow i goldkow wole-chyba ze taki golden lub labek z prawdziwego zdarzenia -wtedy tak :razz: